Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Manta anyuka!

Ha már régi klasszikus magyar film:a legényanya után nekem ez a másik kedvencem!

Csapd le csacsi!

Most mi van?...Haza jövök?..Üres a belem?Csupa ideg vagyok..Kaja sehol..Vacsora nix: Ez a téma..Balhéé az van..Hiszti az van..Csempe a francba az van..Vacsora semmi!!
:D
Elküldve
hát mert nekem a Heningről a hering jut eszembe :D bocsi ;)

Sokaknak ez jut eszébe, amit nem értek, hogy miért, de mindegy. :D :P

Azért nincs harag, csak ne mondogasd állandóan. B)

Elküldve
Sokaknak ez jut eszébe, amit nem értek, hogy miért, de mindegy. :D :P

Azért nincs harag, csak ne mondogasd állandóan. ;)

soha többet nem mondom :D tanulékony vagyok mostanában B) Már ezt is le tudom írni: J0hnny B)

Elküldve
de Teló a király B)

B) jóvanna... :D azt durván elírtam... de J0hnnyra gondoltam!!! :D és Telo is király... :P ennyi király közt nehéz az egyszerű parasztnak... ;)

Elküldve
hoppááá...ez én voltam véletlen... :D ;)

el van nálam csúszva az idő, és 13,31-2nek mutatja a hozzászólásod. Már épp le akartalak cseszni, amikor látom, hogy MrManta is hozzászólt... el sem olvastam,hogy ki mit írt, csak az időt néztem, hogy ellenőrizzelek. Szóval az időelcsúszást csak később vettem észre :D hirtelen azt hittem, hogy bentfelejtettem magam az irodába valami irreális időtúllépéssel... :P aztán megnyugodtam, hogy minden oké B)

Elküldve
Így, hogy !Király!(nő) vagyok, sokkal jobban szeretem a Béla nevet... :D

nem ez a durva... hanem az, hogy még hallgatsz is rá.. :D

Elküldve
Így, hogy !Király!(nő) vagyok, sokkal jobban szeretem a Béla nevet... :P

Találtam neked avatart is:

biogas-margaret.jpg

Először boci szemekre kerestem, de arra horror dolgok jöttek ki :D , úgyhogy marad a kék boci :D

Elküldve

:D mikor még kicsi volt, és hagyta, hogy szeretgessem, akkor Bocsi Királylánynak hívtam :D Hogy ezt megint hogy eltaláltad! :P

Elküldve
Orrkarika, és 4db férfinemiszerv... hát ezt jól megkapta szegény Béla B) B)

Hülye. :D most hogy fogunk ezek után a tehenekre nézni? ;) Erre nem gondoltál???!!! :D

(Egyébként MrManta vő-álma pont ilyen lenne: 1test, 1orrkarika, 4puculóval) :P

Elküldve
Hülye. :D most hogy fogunk ezek után a tehenekre nézni? :P Erre nem gondoltál???!!! :D

Konkrétan erre nem ;)

De felétek marha sok tehén lehet B) B)

Elküldve
Orrkarika, és 4db férfinemiszerv... hát ezt jól megkapta szegény Béla :D :D

Ezt tényleg... :P

De piercinget úgyis akartam az orromba... ;) B) B)

Viszont azt a 4 férfi nemiszervet nem kérném.. :D :D :P

Elküldve
Ezt tényleg... ;)

De piercinget úgyis akartam az orromba...

Viszont azt a 4 férfi nemiszervet nem kérném..

:D nemhogy négyet, egyet sem :P

Az orrodba meg max. egy orbavágást kapsz :D

Elküldve
B) jóvanna... :D azt durván elírtam... de J0hnnyra gondoltam!!! :D és Telo is király... :P ennyi király közt nehéz az egyszerű parasztnak... ;)

Na most b@sztál rá! Mert az Üvegtigrisből tudjuk, hogy Sanyi a király, ráadásul még paraszt (traktoros) is! B)

Elküldve
:D nemhogy négyet, egyet sem :P

Az orrodba meg max. egy orbavágást kapsz :D

Hééé! Ne felejtsd el, hogy azt mondtad 8. vége!!! ;) B)

Azt viszont felejtsd el, hogy 20 éves koromig nincs (nem mondom ki, nem modom ki, nem mondom ki, mert kibelez!!! B)) szóval nincs az... :D

Elküldve
Hééé! Ne felejtsd el, hogy azt mondtad 8. vége!!! :D :P

Azt viszont felejtsd el, hogy 20 éves koromig nincs (nem mondom ki, nem modom ki, nem mondom ki, mert kibelez!!! ;)) szóval nincs az... B)

Azért remélem 20 éves korodig nem lesz még meg a 4 strigula... B)

Tessék csak monogám maradni, szép dolog az a szerelem! :D

Elküldve
Na most b@sztál rá! Mert az Üvegtigrisből tudjuk, hogy Sanyi a király, ráadásul még paraszt (traktoros) is! B)

MIIIIIIIIIII??? SANYI A KIRÁÁÁÁÁLY??? HÖÖÖÖ?! :D

Nekem anyámék azt mondták hogy Béla... :P ;) :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.