manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Elküldve Május26, 2008 Lehet abból se van sok! B) Te leskelődtél!!!! B)
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Elküldve Május26, 2008 Stanley ;) Sanyi... B) ez nagyon durva volt, hogy Stanleyt így ismerte meg a Makett... B) főleg, hogy velem nézte meg... :D Ezek után MrMantának egy órával előbb kell kelnie....
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Elküldve Május26, 2008 Gibson? Fender? Lég? B) Találtam neked valót: Király!!! B) én is pont ezt néztem ki neki! :D ;)
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Elküldve Május26, 2008 először jöhet egy ilyen... :D aztán lehet megdobni egy ilyennel ;) Álmodj királylány B) megmodtam: a gitár nem csak a jó bizitől függ... előbb meg kell tanulnod előszőr Szolfézs Rezsőtől a megfelelő nótát. Ha azt elszavaltad, akkor az első dalnak is ennek kell lennie! "Nem is olyan rég, ha jól emlékszem még - játszottam egy gitááároooon" B)
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Elküldve Május26, 2008 Ezt nekik mond!!! Hátha engedelmeskednek is... elektromosat nem kapsz nagyon 100-200 alatt... ;) azért kértél azt, mi? :D neked nem elég, hogy lassan az elmű bekopog,hogy szép lassan sikerült felvásárolnunk őket a havi villanyszámlával? B) még tetéznéd egy elektromos gitárral is, mikor már a számítógép is gyertyával megy??? Tévét meg úgy nézünk, hogy valaki mindig tekeri a dinamóT???? B)
MrManta Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Lehet abból se van sok! B) A francba,mikor láttad meg? B)
MrManta Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Egyszer majd te is meg fogod tudni, türelem B) :D Minnel később,annál jobb B)
Gelko Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 azért kértél azt, mi? ;) neked nem elég, hogy lassan az elmű bekopog,hogy szép lassan sikerült felvásárolnunk őket a havi villanyszámlával? B) még tetéznéd egy elektromos gitárral is, mikor már a számítógép is gyertyával megy??? Tévét meg úgy nézünk, hogy valaki mindig tekeri a dinamóT???? B) a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D jól nyomom Béla ? ;)
MrManta Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D jól nyomom Béla ? ;) A 2.4 és a 3.0 és a sedan is benzinnel megy! ezért aMOL kopogtat. ;) Te meg add alá a lovat,így is alig bírunk vele. B) Véged van Gelko B)
Gelko Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Véged van Gelko B) gépelés közben valamiért éreztem a pics--rugást B)
MrManta Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 gépelés közben valamiért éreztem a pics--rugást B) Vigyázz! Uri Geller utódja is én vagyok B)
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 gépelés közben valamiért éreztem a pics--rugást B) Megfellebbeződtél, mint a irdatlan bácsi körüli gyerek? B)
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Elküldve Május26, 2008 Te leskelődtél!!!! B) A francba,mikor láttad meg? :D B) Pedig csak blöfföltem,mint Korda Gyuri!
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Elküldve Május27, 2008 Tudod, ha egyszer rádsütik a fajgyűlölő titulust, akkor ízig vérig hoznod kell a formát, és meg kell felelni az elvárásoknak B)
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Elküldve Május27, 2008 egésznap el vagyok magamtól szállva. ;) Anyámék csak azt hallják, hogy a jegyeimet olvasom fel, és minden egyes tantárgynál ezt mondom: "Na ki a kiráááály??!" És valóban B) arra értem haza, hogy a gyerek a kanapé felett lebeg, és akkora az arca, hogy lefolyik a kőre B) Én elképzelni nem tudom, hogy kitől látta ezt az egot :D Petra: ééééééééééééééééééés négyessssssssssssssss!!!! Na ki a kirááááály???? (Én már nem szóltam bele, mert már kivülről tudtam a sorrendet, a javítás arányát,és a várható évvégi osztályzatot is...) Laci: aham... Petra: ééééééééééééééééééés majdnemkétjegyetjavítottammmmmm!!!! Na ki a kirááááály???? Laci: Ahammm.... Petra: ééééééééés négyegész fölöttttttttttttt leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!! Na ki a kirááááály???? Jár nekem a gitáááááááárrrrrr! Laci: aham... meg a szád... nem kapsz semmit! Na! Most ki a király kiskcsög? :lol: (na jó akisköcsög csak vicc volt, és nagyon halkan ám! Mert mi szépen beszélünk a gyerekkel ;)
opel16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Ígéret az ígéret :D Ha nem kapja meg Petra a gitárt, következő tüntetés a házatok előtt lesz B) B)
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Elküldve Május27, 2008 Lacival egyszer megcsináltuk! Csak neki piros lett a körme... Az úúúúgy vooooolt... B) , hogy szegényke elaludt a kanapén, mert állítólag egész nap dolgozott. És minket irritált. Csak ott feküdt békésen, és mi éreztük a Makettal, hogy nem hagyhatjuk parlagon, valamit kell vele kezdeni... és akkor jött az ötlet! És igen, kilakkoztuk pirosra a körmét. És igen, nem vette észre! Pedig mind a tizet kifestettük! ;) B) Mi ezen nagyon jól szórakoztunk, főleg akkor, amikor felkelt, hogy bemászik az ágyba, és akkor sem vette észre. Másnap reggel fájdalmas kiáltás tépte szét a reggel álmos csöndjét: SZEMETEEEEEEK!!!!!!!! MrManta ugyanis felkelt reggel, elment gondolkodni, majd üldögélve rábámult a körmére: Hú, vaze ez vérzik! :D Nade bazeg, mind a tíz???? ;) és utánna jött akiáltás :lol: tök jó reggelünk volt aznap! :P
mantababy Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 És valóban B) arra értem haza, hogy a gyerek a kanapé felett lebeg, és akkora az arca, hogy lefolyik a kőre B) Én elképzelni nem tudom, hogy kitől látta ezt az egot :D Petra: ééééééééééééééééééés négyessssssssssssssss!!!! Na ki a kirááááály???? (Én már nem szóltam bele, mert már kivülről tudtam a sorrendet, a javítás arányát,és a várható évvégi osztályzatot is...) Laci: aham... Petra: ééééééééééééééééééés majdnemkétjegyetjavítottammmmmm!!!! Na ki a kirááááály???? Laci: Ahammm.... Petra: ééééééééés négyegész fölöttttttttttttt leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!! Na ki a kirááááály???? Jár nekem a gitáááááááárrrrrr! Laci: aham... meg a szád... nem kapsz semmit! Na! Most ki a király kiskcsög? :P (na jó akisköcsög csak vicc volt, és nagyon halkan ám! Mert mi szépen beszélünk a gyerekkel :lol: Ilyen egy igazi mantás családi idill ;) , na majd ha én is itt tartok, de én tuti valami olcsó hangszeren fogom taníttatni a gyerekem, nehogy drága mulattság legyen ahogy a kölök bömbölteti a basszust és aludni sem hagyjon ;) .Dehát lehet nemetmondani?pláne a jó jegyek után? :P Mondjuk én is kértem gitárt a gimiben anyumtól, de végül titokban mamám vette meg, igaz klasszikus gitár volt, és azóta sem tudok rajta játszani, de őrzöm és vigyázok rá.
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Elküldve Május27, 2008 azóta sem tudok rajta játszani, de őrzöm és vigyázok rá. :D na, mi is ettől félünk, hogy ez lesz nálunk is :P Egyébként én is jobban örültem volna, ha megelégszik egy műanyag flakonnal, amibe üveggolyókat tettünk ;) az elég olcsó... :D
opel16v Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Egyébként én is jobban örültem volna, ha megelégszik egy műanyag flakonnal, amibe üveggolyókat tettünk B) az elég olcsó... :D Ha azzal kezdene zenélni, hamar horrortörténetté fajulna a Manta család élete... :D :P ;)
mantababy Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Ha azzal kezdene zenélni, hamar horrortörténetté fajulna a Manta család élete... :D :D :P Sose lehet tudni, lehet gitárral is hangzavart csinálni. Bár ha ez lenne a lényeg a házban akkor a műanyag flakon tényleg olcsóbb zajforrás ;)
Stefan Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Sose lehet tudni, lehet gitárral is hangzavart csinálni. Bár ha ez lenne a lényeg a házban akkor a műanyag flakon tényleg olcsóbb zajforrás :D Erről eszembe jut egy Skót vicc. Hmm... illetve kettő :D
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Elküldve Május27, 2008 Apám után szabadon nekem is az lett a szórakozásom, hogy az összes utánnunk jövő nemzedéknek csupa hasznos dolgot vettem ajándékba: csattogós lepkét, kereplőt, sípot, dobot (nádi hegedű nem volt) :D
little manta Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D jól nyomom Béla ? B) Istenkirály vagy Gelko!!! B) :D :P ;)
little manta Elküldve Május27, 2008 Elküldve Május27, 2008 Ígéret az ígéret B) Ha nem kapja meg Petra a gitárt, következő tüntetés a házatok előtt lesz :D :D Milyen jó, hogy mentem Soltvadkertre... B) :P ;)
Recommended Posts