Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sanyi... B) ez nagyon durva volt, hogy Stanleyt így ismerte meg a Makett... B) főleg, hogy velem nézte meg... :D

Ezek után MrMantának egy órával előbb kell kelnie....

Elküldve
először jöhet egy ilyen... :D

aztán lehet megdobni egy ilyennel ;)

Álmodj királylány B) megmodtam: a gitár nem csak a jó bizitől függ... előbb meg kell tanulnod előszőr Szolfézs Rezsőtől a megfelelő nótát. Ha azt elszavaltad, akkor az első dalnak is ennek kell lennie!

"Nem is olyan rég, ha jól emlékszem még - játszottam egy gitááároooon" B)

Elküldve
Ezt nekik mond!!! Hátha engedelmeskednek is... elektromosat nem kapsz nagyon 100-200 alatt... ;)

azért kértél azt, mi? :D neked nem elég, hogy lassan az elmű bekopog,hogy szép lassan sikerült felvásárolnunk őket a havi villanyszámlával? B) még tetéznéd egy elektromos gitárral is, mikor már a számítógép is gyertyával megy??? Tévét meg úgy nézünk, hogy valaki mindig tekeri a dinamóT???? B)

Elküldve
azért kértél azt, mi? ;) neked nem elég, hogy lassan az elmű bekopog,hogy szép lassan sikerült felvásárolnunk őket a havi villanyszámlával? B) még tetéznéd egy elektromos gitárral is, mikor már a számítógép is gyertyával megy??? Tévét meg úgy nézünk, hogy valaki mindig tekeri a dinamóT???? B)

a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D

jól nyomom Béla ? ;)

Elküldve
a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D

jól nyomom Béla ? ;)

A 2.4 és a 3.0 és a sedan is benzinnel megy! ezért aMOL kopogtat. ;)

Te meg add alá a lovat,így is alig bírunk vele. B)

Véged van Gelko B)

Elküldve

Tudod, ha egyszer rádsütik a fajgyűlölő titulust, akkor ízig vérig hoznod kell a formát, és meg kell felelni az elvárásoknak B)

Elküldve
egésznap el vagyok magamtól szállva. ;) Anyámék csak azt hallják, hogy a jegyeimet olvasom fel, és minden egyes tantárgynál ezt mondom: "Na ki a kiráááály??!"

És valóban B) arra értem haza, hogy a gyerek a kanapé felett lebeg, és akkora az arca, hogy lefolyik a kőre B) Én elképzelni nem tudom, hogy kitől látta ezt az egot :D

Petra: ééééééééééééééééééés négyessssssssssssssss!!!! Na ki a kirááááály????

(Én már nem szóltam bele, mert már kivülről tudtam a sorrendet, a javítás arányát,és a várható évvégi osztályzatot is...)

Laci: aham...

Petra: ééééééééééééééééééés majdnemkétjegyetjavítottammmmmm!!!! Na ki a kirááááály????

Laci: Ahammm....

Petra: ééééééééés négyegész fölöttttttttttttt leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!! Na ki a kirááááály???? Jár nekem a gitáááááááárrrrrr!

Laci: aham... meg a szád... nem kapsz semmit! Na! Most ki a király kiskcsög? :lol:

(na jó akisköcsög csak vicc volt, és nagyon halkan ám! Mert mi szépen beszélünk a gyerekkel ;)

Elküldve
Lacival egyszer megcsináltuk! Csak neki piros lett a körme...

Az úúúúgy vooooolt... B) , hogy szegényke elaludt a kanapén, mert állítólag egész nap dolgozott. És minket irritált. Csak ott feküdt békésen, és mi éreztük a Makettal, hogy nem hagyhatjuk parlagon, valamit kell vele kezdeni... és akkor jött az ötlet! És igen, kilakkoztuk pirosra a körmét. És igen, nem vette észre! Pedig mind a tizet kifestettük! ;) B) Mi ezen nagyon jól szórakoztunk, főleg akkor, amikor felkelt, hogy bemászik az ágyba, és akkor sem vette észre.

Másnap reggel fájdalmas kiáltás tépte szét a reggel álmos csöndjét: SZEMETEEEEEEK!!!!!!!!

MrManta ugyanis felkelt reggel, elment gondolkodni, majd üldögélve rábámult a körmére: Hú, vaze ez vérzik! :D Nade bazeg, mind a tíz???? ;) és utánna jött akiáltás :lol: tök jó reggelünk volt aznap! :P

Elküldve
És valóban B) arra értem haza, hogy a gyerek a kanapé felett lebeg, és akkora az arca, hogy lefolyik a kőre B) Én elképzelni nem tudom, hogy kitől látta ezt az egot :D

Petra: ééééééééééééééééééés négyessssssssssssssss!!!! Na ki a kirááááály????

(Én már nem szóltam bele, mert már kivülről tudtam a sorrendet, a javítás arányát,és a várható évvégi osztályzatot is...)

Laci: aham...

Petra: ééééééééééééééééééés majdnemkétjegyetjavítottammmmmm!!!! Na ki a kirááááály????

Laci: Ahammm....

Petra: ééééééééés négyegész fölöttttttttttttt leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!! Na ki a kirááááály???? Jár nekem a gitáááááááárrrrrr!

Laci: aham... meg a szád... nem kapsz semmit! Na! Most ki a király kiskcsög? :P

(na jó akisköcsög csak vicc volt, és nagyon halkan ám! Mert mi szépen beszélünk a gyerekkel :lol:

Ilyen egy igazi mantás családi idill ;) , na majd ha én is itt tartok, de én tuti valami olcsó hangszeren fogom taníttatni a gyerekem, nehogy drága mulattság legyen ahogy a kölök bömbölteti a basszust és aludni sem hagyjon ;) .Dehát lehet nemetmondani?pláne a jó jegyek után? :P Mondjuk én is kértem gitárt a gimiben anyumtól, de végül titokban mamám vette meg, igaz klasszikus gitár volt, és azóta sem tudok rajta játszani, de őrzöm és vigyázok rá.

Elküldve
azóta sem tudok rajta játszani, de őrzöm és vigyázok rá.

:D na, mi is ettől félünk, hogy ez lesz nálunk is :P

Egyébként én is jobban örültem volna, ha megelégszik egy műanyag flakonnal, amibe üveggolyókat tettünk ;) az elég olcsó... :D

Elküldve
Egyébként én is jobban örültem volna, ha megelégszik egy műanyag flakonnal, amibe üveggolyókat tettünk B) az elég olcsó... :D

Ha azzal kezdene zenélni, hamar horrortörténetté fajulna a Manta család élete... :D :P ;)

Elküldve
Ha azzal kezdene zenélni, hamar horrortörténetté fajulna a Manta család élete... :D :D :P

Sose lehet tudni, lehet gitárral is hangzavart csinálni. Bár ha ez lenne a lényeg a házban akkor a műanyag flakon tényleg olcsóbb zajforrás ;)

Elküldve

Apám után szabadon nekem is az lett a szórakozásom, hogy az összes utánnunk jövő nemzedéknek csupa hasznos dolgot vettem ajándékba: csattogós lepkét, kereplőt, sípot, dobot (nádi hegedű nem volt) :D

Elküldve

jól nyomom Béla ? B)

Istenkirály vagy Gelko!!! B) :D :P ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.