manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Lehet abból se van sok! B) Te leskelődtél!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Stanley ;) Sanyi... B) ez nagyon durva volt, hogy Stanleyt így ismerte meg a Makett... B) főleg, hogy velem nézte meg... :D Ezek után MrMantának egy órával előbb kell kelnie.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Gibson? Fender? Lég? B) Találtam neked valót: Király!!! B) én is pont ezt néztem ki neki! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 először jöhet egy ilyen... :D aztán lehet megdobni egy ilyennel ;) Álmodj királylány B) megmodtam: a gitár nem csak a jó bizitől függ... előbb meg kell tanulnod előszőr Szolfézs Rezsőtől a megfelelő nótát. Ha azt elszavaltad, akkor az első dalnak is ennek kell lennie! "Nem is olyan rég, ha jól emlékszem még - játszottam egy gitááároooon" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ezt nekik mond!!! Hátha engedelmeskednek is... elektromosat nem kapsz nagyon 100-200 alatt... ;) azért kértél azt, mi? :D neked nem elég, hogy lassan az elmű bekopog,hogy szép lassan sikerült felvásárolnunk őket a havi villanyszámlával? B) még tetéznéd egy elektromos gitárral is, mikor már a számítógép is gyertyával megy??? Tévét meg úgy nézünk, hogy valaki mindig tekeri a dinamóT???? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Lehet abból se van sok! B) A francba,mikor láttad meg? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Egyszer majd te is meg fogod tudni, türelem B) :D Minnel később,annál jobb B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 azért kértél azt, mi? ;) neked nem elég, hogy lassan az elmű bekopog,hogy szép lassan sikerült felvásárolnunk őket a havi villanyszámlával? B) még tetéznéd egy elektromos gitárral is, mikor már a számítógép is gyertyával megy??? Tévét meg úgy nézünk, hogy valaki mindig tekeri a dinamóT???? B) a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D jól nyomom Béla ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D jól nyomom Béla ? ;) A 2.4 és a 3.0 és a sedan is benzinnel megy! ezért aMOL kopogtat. ;) Te meg add alá a lovat,így is alig bírunk vele. B) Véged van Gelko B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Véged van Gelko B) gépelés közben valamiért éreztem a pics--rugást B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 gépelés közben valamiért éreztem a pics--rugást B) Vigyázz! Uri Geller utódja is én vagyok B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 gépelés közben valamiért éreztem a pics--rugást B) Megfellebbeződtél, mint a irdatlan bácsi körüli gyerek? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Te leskelődtél!!!! B) A francba,mikor láttad meg? :D B) Pedig csak blöfföltem,mint Korda Gyuri! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 Tudod, ha egyszer rádsütik a fajgyűlölő titulust, akkor ízig vérig hoznod kell a formát, és meg kell felelni az elvárásoknak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 egésznap el vagyok magamtól szállva. ;) Anyámék csak azt hallják, hogy a jegyeimet olvasom fel, és minden egyes tantárgynál ezt mondom: "Na ki a kiráááály??!" És valóban B) arra értem haza, hogy a gyerek a kanapé felett lebeg, és akkora az arca, hogy lefolyik a kőre B) Én elképzelni nem tudom, hogy kitől látta ezt az egot :D Petra: ééééééééééééééééééés négyessssssssssssssss!!!! Na ki a kirááááály???? (Én már nem szóltam bele, mert már kivülről tudtam a sorrendet, a javítás arányát,és a várható évvégi osztályzatot is...) Laci: aham... Petra: ééééééééééééééééééés majdnemkétjegyetjavítottammmmmm!!!! Na ki a kirááááály???? Laci: Ahammm.... Petra: ééééééééés négyegész fölöttttttttttttt leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!! Na ki a kirááááály???? Jár nekem a gitáááááááárrrrrr! Laci: aham... meg a szád... nem kapsz semmit! Na! Most ki a király kiskcsög? :lol: (na jó akisköcsög csak vicc volt, és nagyon halkan ám! Mert mi szépen beszélünk a gyerekkel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ígéret az ígéret :D Ha nem kapja meg Petra a gitárt, következő tüntetés a házatok előtt lesz B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 Lacival egyszer megcsináltuk! Csak neki piros lett a körme... Az úúúúgy vooooolt... B) , hogy szegényke elaludt a kanapén, mert állítólag egész nap dolgozott. És minket irritált. Csak ott feküdt békésen, és mi éreztük a Makettal, hogy nem hagyhatjuk parlagon, valamit kell vele kezdeni... és akkor jött az ötlet! És igen, kilakkoztuk pirosra a körmét. És igen, nem vette észre! Pedig mind a tizet kifestettük! ;) B) Mi ezen nagyon jól szórakoztunk, főleg akkor, amikor felkelt, hogy bemászik az ágyba, és akkor sem vette észre. Másnap reggel fájdalmas kiáltás tépte szét a reggel álmos csöndjét: SZEMETEEEEEEK!!!!!!!! MrManta ugyanis felkelt reggel, elment gondolkodni, majd üldögélve rábámult a körmére: Hú, vaze ez vérzik! :D Nade bazeg, mind a tíz???? ;) és utánna jött akiáltás :lol: tök jó reggelünk volt aznap! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 És valóban B) arra értem haza, hogy a gyerek a kanapé felett lebeg, és akkora az arca, hogy lefolyik a kőre B) Én elképzelni nem tudom, hogy kitől látta ezt az egot :D Petra: ééééééééééééééééééés négyessssssssssssssss!!!! Na ki a kirááááály???? (Én már nem szóltam bele, mert már kivülről tudtam a sorrendet, a javítás arányát,és a várható évvégi osztályzatot is...) Laci: aham... Petra: ééééééééééééééééééés majdnemkétjegyetjavítottammmmmm!!!! Na ki a kirááááály???? Laci: Ahammm.... Petra: ééééééééés négyegész fölöttttttttttttt leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!!!! Na ki a kirááááály???? Jár nekem a gitáááááááárrrrrr! Laci: aham... meg a szád... nem kapsz semmit! Na! Most ki a király kiskcsög? :P (na jó akisköcsög csak vicc volt, és nagyon halkan ám! Mert mi szépen beszélünk a gyerekkel :lol: Ilyen egy igazi mantás családi idill ;) , na majd ha én is itt tartok, de én tuti valami olcsó hangszeren fogom taníttatni a gyerekem, nehogy drága mulattság legyen ahogy a kölök bömbölteti a basszust és aludni sem hagyjon ;) .Dehát lehet nemetmondani?pláne a jó jegyek után? :P Mondjuk én is kértem gitárt a gimiben anyumtól, de végül titokban mamám vette meg, igaz klasszikus gitár volt, és azóta sem tudok rajta játszani, de őrzöm és vigyázok rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 azóta sem tudok rajta játszani, de őrzöm és vigyázok rá. :D na, mi is ettől félünk, hogy ez lesz nálunk is :P Egyébként én is jobban örültem volna, ha megelégszik egy műanyag flakonnal, amibe üveggolyókat tettünk ;) az elég olcsó... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Egyébként én is jobban örültem volna, ha megelégszik egy műanyag flakonnal, amibe üveggolyókat tettünk B) az elég olcsó... :D Ha azzal kezdene zenélni, hamar horrortörténetté fajulna a Manta család élete... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ha azzal kezdene zenélni, hamar horrortörténetté fajulna a Manta család élete... :D :D :P Sose lehet tudni, lehet gitárral is hangzavart csinálni. Bár ha ez lenne a lényeg a házban akkor a műanyag flakon tényleg olcsóbb zajforrás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Sose lehet tudni, lehet gitárral is hangzavart csinálni. Bár ha ez lenne a lényeg a házban akkor a műanyag flakon tényleg olcsóbb zajforrás :D Erről eszembe jut egy Skót vicc. Hmm... illetve kettő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2008 Apám után szabadon nekem is az lett a szórakozásom, hogy az összes utánnunk jövő nemzedéknek csupa hasznos dolgot vettem ajándékba: csattogós lepkét, kereplőt, sípot, dobot (nádi hegedű nem volt) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 a 2.4 az kell mi ? a 3.0 az kell mi ? full size sedannal mászkálni kell mi ? szegény kislány meg nem kaphat egy 200.000 Ft-os ajándékot ? teljesen fel vagyok háborodva :D jól nyomom Béla ? B) Istenkirály vagy Gelko!!! B) :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Ígéret az ígéret B) Ha nem kapja meg Petra a gitárt, következő tüntetés a házatok előtt lesz :D :D Milyen jó, hogy mentem Soltvadkertre... B) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts