hening Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 ...Hening: hering evés hátrakötött kézzel és sarokkal.... Ez most...ezt most "mér". Egyébként kihagyom, mert úúúúúúútááááálom. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Egyik South Parkban fanszörzetet használtak, lehet, hogy nálatok is beválna :D B) Lehet abból se van sok! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 J0hnny (húbazdmeg! B) elsőre jól írtam! Szinte gondolkodás nélkül B) fejlődöm), szóval J0hnny (ahhh! igen! Újra megcsináltam!) előadja a "J0hnny ( :D megint vazze! Megint!!!) a Mocsokban" átdolgozott változatát; Egyem a csöpp szived,annyira ari vagy,hogy megkönnyeztem milyen szépen tudsz helyesen írni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jobb, ha vigyázol, mert már Mr.Manta kezd betörni a Rock&Roll detektíves helyedre, ahogy olvasom, neked meg a végén marad a nyuszijelmezes pedálozás. :D ;) B) Pedig lehettem volna akármi. Lehettem volna halász. igaz…a halászok korán kelnek… és halszagúak.. Erről jut eszembe volt egy baratnőm,Yvonne. Ő is halszagú volt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Pedig lehettem volna akármi. Lehettem volna halász. igaz…a halászok korán kelnek… és halszagúak.. Erről jut eszembe volt egy baratnőm,Yvonne. Ő is halszagú volt. B) és ő is korán kelt legalább?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 és ő is korán kelt legalább?? ;) Nem, az Stanley volt... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Bár tudnám kiről van szó... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Bár tudnám kiről van szó... :D Vagy inkább miről! B) Mint az ütvefuró. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Bár tudnám kiről van szó... :D Egyszer majd te is meg fogod tudni, türelem B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Nem, az Stanley volt... B) B) :D Stanley ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Most témaváltás következik. (extra off. ;)) A nevemet Béláról szeretném átírni: Béla a Királyra. Helyzet a következő: tengerkék bociszemekkel (egyik sincs.) elérve az történt, hogy csak a második félévemet számolják. Tehát Drága Jó Anyáméktól kapok egy Gitárt, mivel így az átlagom 4-es felett van. B) B) Tényleg bocs az extra offért, dehát... egésznap el vagyok magamtól szállva. :D Anyámék csak azt hallják, hogy a jegyeimet olvasom fel, és minden egyes tantárgynál ezt mondom: "Na ki a kiráááály??!" Hát ki...hát persze hogy én. Milyen kérdés ez... ;) Ez azért került be a fórumra mert: 1. Tudjátok: Én Most Király Vagyok. 2. Anyámék lássák hogy nagybetűvel írtam őket. 3. Nem tudtam ellenállni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Gibson? Fender? Lég? B) Találtam neked valót: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Gibson? Fender? Lég? :D Találtam neked valót: B) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ AZOK UTÁN HOGY SZÜLINAPOMRA MÉG TE KÜLDTÉL NEKEM TCS CD-T ILYENRE VETEMEDSZ?! ILYENRE?!?! SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!! ez borzalmas...most csalódtam... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 De cukiiiiii! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 De cukiiiiii! B) B) UNDORÍÍÍTÓÓÓÓ!!! ezt még több napos hangolással is csak nyávogásra lehetne bírni... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 UNDORÍÍÍTÓÓÓÓ!!! ezt még több napos hangolással is csak nyávogásra lehetne bírni... :D ;) Általában a csajok is ilyenek, mégis szeretjük őket... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Általában a csajok is ilyenek, mégis szeretjük őket... B) B) :D ;) ;) Jó de a Hello Kitty... hova gondol ez a Sanyi...?! Hova?!! Hát nem ismer...?! :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Jó de a Hello Kitty... hova gondol ez a Sanyi...?! Hova?!! Hát nem ismer...?! B) B) Ingerküszöb tesztet tart biztos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ingerküszöb tesztet tart biztos B) Nem ajánlom!!! B) Egyik reggel mikor itt alszik, rózsaszín strasszos lábkörmökkel, és szemöldök nélkül ébredne... :D Lacival egyszer megcsináltuk! Csak neki piros lett a körme... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Akkor már induláskor kinézem a visszautam! B) (Persze ez még eddig sose sikerült B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 Akkor már induláskor kinézem a visszautam! B) (Persze ez még eddig sose sikerült B)) Nem kell kinézni...csak a Hello Kittyktől és társaitól megkímélni... :D Amúgy ne is sikerüljön! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 először jöhet egy ilyen... B) http://musiccity.hu/images/ppj212tsbmb11ok.JPG aztán lehet megdobni egy ilyennel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 kérj egyszerre kettőt...mindent mondani kell ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május26, 2008 Megoszt Elküldve Május26, 2008 kérj egyszerre kettőt...mindent mondani kell ? B) Ezt nekik mond!!! Hátha engedelmeskednek is... elektromosat nem kapsz nagyon 100-200 alatt... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2008 Ez most...ezt most "mér". Egyébként kihagyom, mert úúúúúúútááááálom. :D hát mert nekem a Heningről a hering jut eszembe B) bocsi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts