opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 lapozgass csak és meglátod hogy átírtam Lacira!!! B) B) De előtte engem is megvádoltál :D Ezt már nem mosod le, mint a Bélát sem... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Na, a sörös-csajos képekkel sikerült a konkurenciának győnie.. :D MrManta megadta a lelépő parancsot nekem.... B) Kicsi Makett meg mindjárt rájön, hogy milyenek is ezek a pasik... B) Az meg, hogy amoderátorok ide járnak offolni... ;) hát Istenem.... ;) az X-be sok minden belefér... Ma gyerek nap van. Ez alkalmomból ma Kismakett fog főzni, mosni és takarítani is :P Imádom a gyereknapot!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Makett Béla ne figyelj ! Sanyi ! foggal ki tudod nyitni ? B) Ennek anőnek olyan lottyadt, naancsbőrös a segge,hogy tuti, hogy neki is 2,4es mantája van B) ilyen kaliberű autóval meg gyakorlatilag mindegy, hogy hogyan néz ki valaki - megteheti :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Halló! Itt kiskoru Makettek is fórumoznak! "A papa vigyáz rá,amama vigyáz rá" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kicsi Makett meg mindjárt rájön, hogy milyenek is ezek a pasik... B) Már amelyik... :D ;) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Vettem kecót talikra! Tesco gazdaságosan háromszemélyes sátor. Jó lesz az még valamikor. B) Bár idén nem hiszem, hogy fel lesz állítva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 ...Bár idén nem hiszem, hogy fel lesz állítva. De sanyarú a sorsod Sanyi. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Vettem kecót talikra! Tesco gazdaságosan háromszemélyes sátor. Jó lesz az még valamikor. ;) Bár idén nem hiszem, hogy fel lesz állítva. :D jaj-jaj B) mi lesz így a Hotel Mantával? ;) Egyébként ezt hogy érted??? Talán nem jössz manta talira? :lol: Vazze, ha nem jössz én se megyek! B) Úgyis tök drága, és nem is szeretnek ott minket annyira... Bár Al Bundy cartárs mondta meg erre a frankót: "Nem igaz, hogynem szeretnek minket, csak nem örülnek, ha jövünk" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Címvédő meccsre megyek, de valószínű vonattal, és már indulok is vissza. De a kupát nem adom oda senkinek csak úgy át!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 De előtte engem is megvádoltál ;) Ezt már nem mosod le, mint a Bélát sem... :P :lol: Igeeen?? :D ;) Bármikor visszaragaszthatom rád a pedofil címet!! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Igeeen?? :D ;) Bármikor visszaragaszthatom rád a pedofil címet!! B) B) Eddig csak viccelődtünk vele. De a te szavad eléggé hitelessé tenné a dolgot. Szóval jól gondold át!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Hát...esetleg ha a pedofil helyett neki is kitalálnánk egy nevet úgy mint nekem a Bélát... B) akkor eltekinthetünk a pedofilia vádjától... B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Tipppikus nő... fenyegetőzik... B) Amúgy nekem megvan a női névpárom: Gabriella B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Tipppikus nő... fenyegetőzik... B) Amúgy nekem megvan a női névpárom: Gabriella :D ;) Hát akkor...meg is van az új neved!!! ;) De...a Petrának a Peti...mégis Béla lettem...vagy átírtok csak ezért egy pár dolgot?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Címvédő meccsre megyek, de valószínű vonattal, és már indulok is vissza. De a kupát nem adom oda senkinek csak úgy át!!!! :D Én most el vagyok keseredve B) de nagyon... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kis Makett! Én nem is értem hogy mit problémázol itt örökké.... neked semmi nem jó.... B) Hiába akartunk ma gyereknap alkalmából a kedvedben járni! Neked nem volt jó sem az Állatkert, sem pedig a Városliget... pedig ott még arcfestés is szokott lenni... :D de a lóvét azért eltetted B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Gelkó és te? Egész nap gyakoroltam. B) Meg tudom csinálni én is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Foggal bontani, vagy megtartani a dobozt? (gondolom Laci az utóbbinak jobban örülne B)) ui.: Nézzétek a Naplót a kettesen! "Béla vagyok, vállalom!" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Kis Makett! Én nem is értem hogy mit problémázol itt örökké.... neked semmi nem jó.... B) Hiába akartunk ma gyereknap alkalmából a kedvedben járni! Neked nem volt jó sem az Állatkert, sem pedig a Városliget... pedig ott még arcfestés is szokott lenni... ;) de a lóvét azért eltetted B) Állatkert...ne akarjatok már hazavinni jóóó?? ;) Amúgy szerintem azért nem rajongtam az egészért, mert azt mondtátok elvisztek arcfestésre a ligetbe...így alap hogy nem akartam... :lol: És láttál te már olyan gyereket aki nem fogad el gyereknapi pénzt? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Most ezt miért kellett Sanyi..?! B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nekem a Bélázásról jut eszembe! B) Egyik kedvenc magyar filmem! Sok parlamenti csöcs megnézhetné manapság is... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nekem a Bélázásról jut eszembe! B) Egyik kedvenc magyar filmem! Sok parlamenti csöcs megnézhetné manapság is... B) Ezzel elkéstél!!! :D Sanyi már belinketle egyszer!!! ;) Hiába régi, nekem is tetszik.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Ezzel elkéstél!!! B) Sanyi már belinketle egyszer!!! :D Hiába régi, nekem is tetszik.. ;) Nem tudom követni a sok offolásotokat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Nem tudom követni a sok offolásotokat! B) De az X-en mit lehet offolni?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május25, 2008 Foggal bontani, vagy megtartani a dobozt? (gondolom Laci az utóbbinak jobban örülne :D) Megtartani ;) mióta megmutattam neki a sok gyakorlás eredméynét, azóta a Laci nagyon kedves velem ;) B) Szerintem újra szerelmes lett belém .... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts