Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem kell lefeküdni oszt csáááááá :D az majd kedden lesz...mikor megtudtam h úgy gondolják h reggel 7kor szigorlatozzak munkajogból nem röhögtem.... B) tudom úgyse sikerült de vak tyúk is talál szemet ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 futár viszi B) http://incontiguousbrick.files.wordpress.c...l-with-beer.jpg Álmaim nője! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Álmaim nője! B) Biztos ? Ha elfogy a sör, akkor marad ám B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Akkor visszaküldöm Gelkóhoz! B) Különben ennyi sör már egy időre. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Álmaim nője! B) Makett Béla ne figyelj ! Sanyi ! foggal ki tudod nyitni ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Akkor visszaküldöm Gelkóhoz! B) Különben ennyi sör már megszépíti egy időre. :D Ennyis sör nincs B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ennyis sör nincs B) Van, csak a kell keresni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ennyis sör nincs B) Csak meg kell inni és nem lesz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gelkó és te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak meg kell inni és nem lesz! B) Tőőőőőlem.... Megyek borért B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gelkó és te? ezt anno beszéltük h túl nagy B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Értem. Szóval nem fér oda a szád felbontani. Jogos! B) Különben is, nem azok a nagyok, a doboz kicsi. Csak 3.33-as. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak 3.33-as. B) az jó is lenne de ez 0.33as B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Én az inplantátumra mondom, na! Ne kötözködj! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Én az inplantátumra mondom, na! Ne kötözködj! B) értettem B) legyen valami is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Úgy látom, hogy elfogyott a sör B) Bor még van bőven B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Úgy látom, hogy elfogyott a sör B) itt van még B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 itt van még B) Én aszut iszom, ha az elfogyna, akkor már nem írnék B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Én nyertem, höhö B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Jól elvagytok itt a semmin! Ha néhány oldal kimarad Nekem, akkor már vissza sem olvasok. B) Legalább mantához kapcsolódna és min.mantások(volt) írnák, dehát ...... Javaslom a moderátor uraknak az ilyet áttenni a BUDAPEST CHAT részbe. NEM? Oda való lenne. Elég szomorú hogy egyetlen modinak sem szúr szemet, sőt Ők szórakoznak itt a legjobban. :D Nincs off hangulatom, csak ez tényleg baromira nem a mantához kapcsolódik, hanem inkább valami egészen más. (pl.párkereső chat aglegényeknek) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Ha átnevezzük Manta chat-re a témát, akkor jobb lesz ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Jól elvagytok itt a semmin! Ha néhány oldal kimarad Nekem, akkor már vissza sem olvasok. ;) Legalább mantához kapcsolódna és min.mantások(volt) írnák, dehát ...... Javaslom a moderátor uraknak az ilyet áttenni a BUDAPEST CHAT részbe. NEM? Oda való lenne. Elég szomorú hogy egyetlen modinak sem szúr szemet, sőt Ők szórakoznak itt a legjobban. ;) Nincs off hangulatom, csak ez tényleg baromira nem a mantához kapcsolódik, hanem inkább valami egészen más. (pl.párkereső chat aglegényeknek) :D Irigykedsz? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 Előttem megjelent ahogy Gabi és Tomi így táncol... B) B) Nemi identitásom rendben van és határozott! Szal ne tessék engem ilyen helyzetekkel összekapcsolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május25, 2008 Megoszt Elküldve Május25, 2008 lapozgass csak és meglátod hogy átírtam Lacira!!! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts