mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Lassan azért több komolyságot szeretnék kérni Admin, Modi vonalon. Innentől ha valaki fia, borja, facsemetéje beregel, Petra után mindegyik Béla rangot kap? :D Tiszta lesz a klub 20 év múlva, minenki Béla lesz. ;) B) Majd ha lesz valaki más palánta, aki regel, akkor meglátjuk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Az a feka tyúk kakas ám! B) Amúgy sem lenne rossz zene. B) Nem is Gabi és Tomi... Tomi és LACI :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Anyám üzeni: Sanyi! Megint odatetted!!! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 http://img2.tar.hu/manta/size2/34519219.jpg Nem is Gabi és Tomi... Tomi és LACI B) B) jah és erre táncolnak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na úgy látom sikert aratott a bélásítás. Nyugi Petra nem sokáig marad így, már folyamatban az új is, de ez kihagyhatatlan volt. Elvileg lesz több verzió, de Xray is csak szabadidőben csinál ilyet, így nem akarjuk sürgetni. Mondjuk a bélára ő is ugrott. B) :D Ha lesz még néhány verzió akkor kitesszük közszemlére, megnézi néhány kiskorú és majd választhat melyiket akarják. De az is lehet, hogy egyre azt mondjuk, hogy ez lesz és kész. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Anyám üzeni: Sanyi! Megint odatetted!!! B) B) :D Mit tettem hova megint? ;) Holnap folytatom Máunikát, ma már nincs ihletem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ....De az is lehet, hogy egyre azt mondjuk, hogy ez lesz és kész. ;).... Mondjuk a Bélára B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ezek után mi leszek?? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mit tettem hova megint? B) Holnap folytatom Máunikát, ma már nincs ihletem. B) Elfogyott a sör ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Elfogyott a sör ? B) Fogyogat, fogyogat. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Vííííííííííííí-vííííííííí-víííííííííí-vííííííííííííí.... Vészhelyzet-vészhelyzet-vészhelyzet.... Azonnali beavatkozás szükséges az emberiség túlélése érdekében B) B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Vííííííííííííí-vííííííííí-víííííííííí-vííííííííííííí.... Vészhelyzet-vészhelyzet-vészhelyzet.... Azonnali beavatkozás szükséges az emberiség túlélése érdekében B) :D ;) ;) emberiség megmentve...nekem van még pár B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nyugi, van még. Hagyok holnapra is. Mindjárt fekszem, alszom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 emberiség megmentve...nekem van még pár B) teleportáld Ibolyának!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 emberiség megmentve...nekem van még pár B) Gyere ZP-be B) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 teleportáld Ibolyának!!! B) Béla jól beszél. Küldfénypost B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gyere ZP-be B) :D ;) ez kb kizárná a holnap reggeli korán kelésemet B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Béla jól beszél. Küldfénypost B) Várj, nyitom az ablakot! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ez kb kizárná a holnap reggeli korán kelésemet B) Nem kell lefeküdni oszt csáááááá B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Béla jól beszél. Küldfénypost B) Ablakot ne felejtsd kinyitni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Pörgős lett a topic B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Tssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..... Késő B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Várj, nyitom az ablakot! B) futár viszi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Aztán nehogy ráüljön Sanyira ez a Brünhilda B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem kell lefeküdni oszt csáááááá B) Szombat van vagy mi!!! B) :D Ébren tartunk még holnap is amikor már legszivesebben lefejelnéd a billentyűzetet... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts