little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Psszt! Csendesen, még valaki meghallja! B) Háhááá akkor üvöltök, ne csak engem operáljanak át!!! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Háhááá akkor üvöltök, ne csak engem operáljanak át!!! B) :D Sanyibácsit nem bántjuk ;) - van baja így is B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De ha nagyon akarnám én is tudnék ilyet csinálni... B) csak az alapokra lenne szükségem...meg berakni nem tudnám... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Sanyibácsit nem bántjuk ;) - van baja így is B) Ááá ez nem ér...mindig csak a kisebbeket B) :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ááá ez nem ér...mindig csak a kisebbeket B) B) :D ;) Dehát te nagyobb vagy nállam! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Dehát te nagyobb vagy nállam! B) Tényleg!! Magasságban igen!!! Akkor téged is rakjanak már át Ibolyára!!! B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De ha nagyon akarnám én is tudnék ilyet csinálni... B) csak az alapokra lenne szükségem...meg berakni nem tudnám... B) Várjál ezzel pár évet még jó ? Bármit is mod Gabi bácsi ok ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Igen, igen értettem... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De...de... ezt akkor is meg kellett csinálnom!!! B) :D ;) Szeretünk Sanyi!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Makettet kizárták, mert betömködte a lyukakat a pályán. Az ütővel meg verekedett, és az ütőtáskát meg zsábafutásra használta. A lyukak betömködése kellemes szórakozás, bár inkább fiúknak... tényleg fiús jányod van... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Szeretünk Sanyi!!! :P B) B) :D az én lányom! ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mármint Ibolya? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Dehogy. Hát Béla B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Holnap a Naplóban: "Béla vagyok, vállalom"! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Holnap a Naplóban: "Béla vagyok, vállalom"! B) B) :D ÁÁ. Ebből Mónika show lesz. Identitászavarral küszködő opelesekről fog szólni a műsor. Majd megyek jó pénzért tapsolni. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Béla, akarsz róla beszélni? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ÁÁ. Ebből Mónika show lesz. Identitászavarral küszködő opelesekről fog szólni a műsor. Majd megyek jó pénzért tapsolni. B) B) Mónika: Mai témánk: identitás zavarral küszködő Opelesek. Mint tudjuk, a mai világban az emberek nyiltan vállalhatják másságukat. Nincs ez másképp ez egy mindenre nyitott társaság, az Opel klub berkein belül sem. E klub, baráti kör több hasonló problémával napi szinten küzdő tagot tudhat sorai között. Mai vendégeink közt lesz Petra, J0hnny és Sanyi. Nem is húznám tovább az időt, bemutatom első vendégemet, Petrát! Bevonuló zene Mónika: Szia Petra Makett: Béla Mónika: Tessék? Makett: A nevem: Béla. Egyébként szia Mónika. . . . Tovább is van, mondjam még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Mondjaaaaaaaaaaaad!!!!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 B) Te! B) ennek a feka tyúknak nagyon menő a haja! :D valamikor volt nekem is hasonló ;) például minden reggel így áll ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 a csaj meg a Tóth Vera amerikajji kiadásban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Az a feka tyúk kakas ám! B) Amúgy sem lenne rossz zene. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Naaa naaa folytasd!!! Röhögni akarok magamon Ibolya!!! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Az a feka tyúk kakas ám! B) Amúgy sem lenne rossz zene. B) Előttem megjelent ahogy Gabi és Tomi így táncol... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Béla, akarsz róla beszélni? :D ;) Ez már tényleg lemoshatatlan... B) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Lassan azért több komolyságot szeretnék kérni Admin, Modi vonalon. Innentől ha valaki fia, borja, facsemetéje beregel, Petra után mindegyik Béla rangot kap? B) Tiszta lesz a klub 20 év múlva, mindenki Béla lesz. :D B) "Most tört ki csak az igazi Bélaság! E naptól kezdve nem keresztelt pap, nem anyakönyvezett tanács más névre fiú gyermeket, csak Bélára! Béla lett mindenki. A kocsmárostól a juhászig, a sekrestyéstől a kisbíróig, sőt, még a falu bikáját is Bélának hívták." Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts