Sörös Sanyi Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Gabi, Tomi és a többiek figyelmébe ajánlanám: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Anyud lóg 10 év edzői tiszteletdíjjal még B) B) :D 10 év??? Számold már 11-nek... alig 5 hónap!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ...alig 5 hónap!!! :D Kis optimista! B) B) (amúgy meg sipirc aludni, mert kofferes lesz a szemed! ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Kis optimista! B) B) Hát miért?? Szeptember vége... hamar itt van! ;) Amúgy meg mindig is az voltam...kapom is majd a személyit...naaaagy fasírt szemekkel és gólyószájjal virítok majd :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Akkor te időben születtél pont... 9. hónap B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Akkor te időben születtél pont... 9. hónap B) B) :D ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GABÍÍÍÍÍÍÍÍ EZ ÜTÖTT... ;) ;) :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Csak a pontosság kedvéért: szept. 29 (meg hogy tudjátok mikorra kell épülőben lenni a manámnak B) :D ) <- Remélem érted a célzást Mr Manta!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ GABÍÍÍÍÍÍÍÍ EZ ÜTÖTT... B) B) :D Úgy mint engem 5 sör? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Csak a pontosság kedvéért: szept. 29 (meg hogy tudjátok mikorra kell épülőben lenni a manámnak :D ;) ) <- Remélem érted a célzást Mr Manta!!! B) 28án születtem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Olyan ismerős kell, aki gumikat futóz. Odaviszed a kopott gumit (bontóban gondolom van elég), ő meg a friss gumiba belenyom valamit, ami megfesti a gumit. Ennél parasztabb megoldást nem tud az öreg traktoros... itt - legalábbis terep-cross gumik közt nem rosszak...nekem van egy garnitúrám de vannak kétségeim B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Gabi, Tomi és a többiek figyelmébe ajánlanám: ;) Sanyi! :D Te annyira odatetted már megint ;) "a papa vigyázz rá, a mama vigyázz rá - nem tudja mi vár, mi vár, mi vár rá" :lol: B) remélem, mindenki vágja B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ha golfról beszélünk, soha nem az "autót" értjük alatta. Központilag utáljuk annyira, hogy még az elménkből is száműztük ilyen formán, tehát csak a sport juthat eszünkbe róla. De nekünk már az sem, mert a gyerek golfpályáról Makettet kizárták, mert betömködte a lyukakat a pályán. Az ütővel meg verekedett, és az ütőtáskát meg zsábafutásra használta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Na elkészült az ifjú nemzedék logója is. A kis Makettnek már ott virít a neve alatt. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 B) B) :D Gepaaaaaaaaaaaard!!!! Nagggyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) A kis Makettnek nem is tűnt fel a lényeg, csak vigyorgott itt meghatottan, hogy Mote palánta lett :lol: én meg szakadtam a röhögéstől, és mutogattam a monitorra, ő meg csak meghatottan néz - elmorzsolt egy könnycseppet, és vagy két perc múlva leesett neki! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriási volt a hatás :P Képzeld el, ahogy a szeretettel átitatott meghatottsággal teli arca egyszercsak elsápad, háromszorosára nő a szemmérete és ordít egy hatalmasat , majd ettől a pillanattól a meghatottság könnyei fájdalmas krokodilkönnyekbe és eszeveszett zokogásba csapnak át ;) Most elvonult a szobájába. Szerintem sír :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem sír. B) zokog! :D Ha belegondolok, végülis csináltatok nekünk egy fiút B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Nem sír. B) zokog! :D Ha belegondolok, végülis csináltatok nekünk egy fiút B) Akkor már nem is várok rá. Legyen a Tomié! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Úgy mint engem 5 sör? B) B) jobban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 Ilyet is ritkán lát az ember...virtuálisan operálnak egy lányt fiúvá... DE NEM NEM NEM NEM NEM!!!!!!! ÉN LÁÁÁÁÁNY VAGYOOOOK B) B) A BÉLA CSAK ÁLNÉÉÉÉV!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De Sanyit miért nem írjátok át Ibolyára? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május24, 2008 De Sanyit miért nem írjátok át Ibolyára? B) :D Tényleg! Miért is nem? ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 büszkeséggel tölt el a tudat h én vagyok a keresztapád B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 büszkeséggel tölt el a tudat h én vagyok a keresztapád B) Istenes Petra Eszter BÉLA B) :D ;) ;) de mivel nem... :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 de mivel nem... B) B) :D ez sokkal jobban tetszik ;) majd anyáddal elénekeltetem neked :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 ez sokkal jobban tetszik B) majd anyáddal elénekeltetem neked :P B) NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TE NYUGODTAN, DE ANYÁM MÁR ELÉNEKELTE NEKEM!!!!!!!!!!! NEEEEEEEEEEE!!!!!!!!! :D ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május24, 2008 Megoszt Elküldve Május24, 2008 De Sanyit miért nem írjátok át Ibolyára? B) B) Psszt! Csendesen, még valaki meghallja! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts