little manta Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 Áhh nem tudjátok mi a durvaaa... B) Ice man megmutatott valakit az iwiwen... én meg erre... -Milyen Bence is vagy?...Ööö...ja bocs... te Laci vagy... Azért amikor az embert ennyire összezavarják ilyen nevekkel..."Laci vagy Bence?? Bence vagy Laci??" kezdek én is a végső stádiumba jutni..először az anyám aztán én... mi lesz itt te jó ég?? B)
Tiv. Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 Hát befosok rajtad te gyanús kis közepes! :lol: el lesz vitatva a jogod teeeeeeeee! ;) Az msn-ről letiltottál, hogy ne lássam, mikor kapcsolod be a gépet, ide meg firkálsz és azt hiszed, hogy nem jövök rá, hogy ha fél négykor már írogatsz, akkor az azt jelenti, hogy másfél órája vagy otthon, vagyis; hazaértél, megkajáltál, és még le sem nyelted a falatot, de már netezel! :D Komolyan beszarok!!! ;) úgy seggberúglak, ha hazaérek, hogy letörik a lábam tőből! B) Azért ez sem akármi. Munkahelyen msn fórum, és gyereknevelés fizikai fenyegetéssel. És még ő panaszkodik. :P :P Pedig csak példamutató anyuka. B) ;) :P
little manta Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 Azért ez sem akármi. Munkahelyen msn fórum, és gyereknevelés fizikai fenyegetéssel. És még ő panaszkodik. :D ;) Pedig csak példamutató anyuka. B) ;) :lol: B) <- ezzel a smile-val szerintem elérted, hogy ne csak a hugod kapjon fizikai fenyegetést BRATYÓ :P :P
Tiv. Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 :D <- ezzel a smile-val szerintem elérted, hogy ne csak a hugod kapjon fizikai fenyegetést BRATYÓ :P ;) ;) :lol: :P Úgy gondolod? B) B) ;)
little manta Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 :lol: :P :P Úgy gondolod? B) B) ;) Én tudom...együtt élek vele...te halott vagy... ;) (háháááá de jó rémisztgetni tégeeeed!!! :D ;)) [igen, még mindig vágom magam alatt a BOKROT :P]
little manta Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?act=Stats Azért az első helyet békénhagynám... B) :D (Összes hozzászólás: 95; Mai: 29... B))
Gelko Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?act=Stats Azért az első helyet békénhagynám... B) ;) (Összes hozzászólás: 95; Mai: 29... B)) intézni kell valami klubtag elérést...ha van oldalborda rész is akkor lehetne makett is :D nem akarsz nevetváltoztatni ? Petra helyett Béla.... na jó a Makettmanta nekem jobban tetszik mint a Little manta
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2008 Elküldve Május22, 2008 Sanyi! Hogy történt ez a dolog, amit J0hnny (ez megin belement egy kis időbe.. folyamatosan néznek kell, hogy jól írom e... nagyon szorongok emiatt... ) mondott? B) Semmi különös, a szokásos, megspékelve egy hűtőtáskányi (azthiszem) Tuborggal. ;) Meg volt ott még valami extraerős zseblámpa is, amivel kb félidőben pár embernek kiégettem a retináját, de itt már az emlékek homályosak, úgymond ködbevesztek az azóta eltelt idővel együtt. ;) Azt még biztos nem tudja rólam, hogy kedvenc énekesnőm Lugosi Dóri :lol: :D B) :P Éééénekes? Nőőőőő? Beteg vagy? :P
Stefan Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?act=Stats Azért az első helyet békénhagynám... B) ;) (Összes hozzászólás: 95; Mai: 29... :D) Jesszus, ennyit pofázok mostanában? B)
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Kismakett összetéveszti a fórumot a chat-tel B) kicsi szájbergyerek B)
Stefan Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Kismakett összetéveszti a fórumot a chat-tel B) kicsi szájbergyerek :D Találtam autót a jányodnak B)
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 kezdek én is a végső stádiumba jutni..először az anyám aztán én... mi lesz itt te jó ég?? B) Nőőőőőők... B) :D
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 (A Szőke Istennő remélem bók volt, és nem gúny B) Mindegy :D Totális bóknak szántam,de látom te is rendelkezel a tipikus női hibák egyikével: rögtön a rosszat keresed mindenben! ;) Semmi különös, a szokásos, megspékelve egy hűtőtáskányi (azthiszem) Tuborggal. ;) Meg volt ott még valami extraerős zseblámpa is, amivel kb félidőben pár embernek kiégettem a retináját, de itt már az emlékek homályosak, úgymond ködbevesztek az azóta eltelt idővel együtt. :lol: Semmi különös mi? :P A lényeg az,hogy Sanyi szesztestvérrel nekiálltunk elpusztítani egy hűtőtáskányi Carlsberget és Becks-et,mert kezdett megromlani a nagy melegben,jobbnak láttuk meginni.Csak Sanyi óraszerelő lett,aztán meg azt hitte ő a Superman! B) Ha eltolja az arcát az idei Blitzre,akkor megismételjük a kisérletet! :P
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 3. golyószád van az avatar képeden ;) Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáááááááj!!!!!!!!!!!!!!! B) Golyók? B) Nekem eszembe jutott valami erről,remélem Manta Anyu nem kövez meg érte! :D
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Találtam autót a jányodnak B) Oszt ebbe,hogy fér bele a 2.4? B)
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Kismakett összetéveszti a fórumot a chat-tel B) kicsi szájbergyerek :D Csodálkozol ezen? Anyuka egy entergyárban dolgozik,mégis mi lenne? B)
Gepard Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 intézni kell valami klubtag elérést...ha van oldalborda rész is akkor lehetne makett is B) Már rajta vagyunk a projekten. Xray készíti a nevek alá tehető logót.
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Találtam autót a jányodnak B) :D ilyet kapott a nem is tudom hanyadik szülinapjára, vagy karácsonyra, vagy mire ;) de már a többi gyerek lebontotta B)
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Totális bóknak szántam,de látom te is rendelkezel a tipikus női hibák egyikével: rögtön a rosszat keresed mindenben! :P :D neeeem... csak nem szoktak nekem bókolni B) köszönöm ;) ezentúl elvárom ezt a megszólítást :P de egyébként ez tényleg tipikus női dolog... Pasi: - húúúú, de jó segged van! Nő: - persze, de nem olyan jó, mint azoké a csajoké, akiket a tévében bámulsz! Pasi: - dehogynem! De megfogdosnám! Nő: - Ja persze! Csak azért, mert a tévébe nem tudsz benyúlni, mi? Pasi: - Te hülye vagy. Nő: - Te vagy a hülye, te kéjsóvár sörhasú disznó! Azt hiszed, olyan könnyű egy nőnek jól kinézni??? Nem tetszik a seggem???? Akkor nézzél már tükörbe te barom! Én a helyedben örülnék, hogy egyáltalán ilyen jut neked! stb. stb. stb. stb... Mondd azt, hogy nem így van... ;) Na. Szerintem ezért nem bókolnak nekem sem :lol: többek között... hehehe B) Sándorunk ezt a Blizen nyomta??? És én hol voltam akkor???
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Golyók? ;) Nekem eszembe jutott valami erről,remélem Manta Anyu nem kövez meg érte! ;) Nem. Nem kövezlek meg. B) ezért konkrétan meghalsz. B) de azt azért nem engedem meg, hogy te magyarázd el a gyereknek, hogy mire való... ha egyáltalán kell még magyarázni... :D
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Már rajta vagyunk a projekten. Xray készíti a nevek alá tehető logót. B) hogy ti milyen cukik vagytok B) (Opel16v kedvence ;)) Nem lehetne egyből olyat, hogy a 18as karikás részeket ne lássák a kiskorúak? Gondolok itt J0hnny (huh, egyre jobban megy! Már magamtól tudtam a betűk sorrendjét :D ) hozzászólásaira, amit automatikusan tiltana a rendszer ;)
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 Nem. Nem kövezlek meg. B) ezért konkrétan meghalsz. B) de azt azért nem engedem meg, hogy te magyarázd el a gyereknek, hogy mire való... ha egyáltalán kell még magyarázni... :D Azért csak kiderül, hogy tőlem kell legkevésbé félteni a lányodat a társaságban... ;) ;)
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 Azért csak kiderül, hogy tőlem kell legkevésbé félteni a lányodat a társaságban... ;) ;) B) ja B) de mindegy, csinálja csak mindenki, amit akar... úgyis ölni való kedvem van... :D :lol:
opel16v Elküldve Május23, 2008 Elküldve Május23, 2008 úgyis ölni való kedvem van... B) toro-toro... ollé! B)
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Elküldve Május23, 2008 most a bika, vagy a torreádor pörgött fehér gumikkal? B)
Recommended Posts