little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Áhh nem tudjátok mi a durvaaa... B) Ice man megmutatott valakit az iwiwen... én meg erre... -Milyen Bence is vagy?...Ööö...ja bocs... te Laci vagy... Azért amikor az embert ennyire összezavarják ilyen nevekkel..."Laci vagy Bence?? Bence vagy Laci??" kezdek én is a végső stádiumba jutni..először az anyám aztán én... mi lesz itt te jó ég?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Hát befosok rajtad te gyanús kis közepes! :lol: el lesz vitatva a jogod teeeeeeeee! ;) Az msn-ről letiltottál, hogy ne lássam, mikor kapcsolod be a gépet, ide meg firkálsz és azt hiszed, hogy nem jövök rá, hogy ha fél négykor már írogatsz, akkor az azt jelenti, hogy másfél órája vagy otthon, vagyis; hazaértél, megkajáltál, és még le sem nyelted a falatot, de már netezel! :D Komolyan beszarok!!! ;) úgy seggberúglak, ha hazaérek, hogy letörik a lábam tőből! B) Azért ez sem akármi. Munkahelyen msn fórum, és gyereknevelés fizikai fenyegetéssel. És még ő panaszkodik. :P :P Pedig csak példamutató anyuka. B) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Azért ez sem akármi. Munkahelyen msn fórum, és gyereknevelés fizikai fenyegetéssel. És még ő panaszkodik. :D ;) Pedig csak példamutató anyuka. B) ;) :lol: B) <- ezzel a smile-val szerintem elérted, hogy ne csak a hugod kapjon fizikai fenyegetést BRATYÓ :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 :D <- ezzel a smile-val szerintem elérted, hogy ne csak a hugod kapjon fizikai fenyegetést BRATYÓ :P ;) ;) :lol: :P Úgy gondolod? B) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 :lol: :P :P Úgy gondolod? B) B) ;) Én tudom...együtt élek vele...te halott vagy... ;) (háháááá de jó rémisztgetni tégeeeed!!! :D ;)) [igen, még mindig vágom magam alatt a BOKROT :P] Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?act=Stats Azért az első helyet békénhagynám... B) :D (Összes hozzászólás: 95; Mai: 29... B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?act=Stats Azért az első helyet békénhagynám... B) ;) (Összes hozzászólás: 95; Mai: 29... B)) intézni kell valami klubtag elérést...ha van oldalborda rész is akkor lehetne makett is :D nem akarsz nevetváltoztatni ? Petra helyett Béla.... na jó a Makettmanta nekem jobban tetszik mint a Little manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Sanyi! Hogy történt ez a dolog, amit J0hnny (ez megin belement egy kis időbe.. folyamatosan néznek kell, hogy jól írom e... nagyon szorongok emiatt... ) mondott? B) Semmi különös, a szokásos, megspékelve egy hűtőtáskányi (azthiszem) Tuborggal. ;) Meg volt ott még valami extraerős zseblámpa is, amivel kb félidőben pár embernek kiégettem a retináját, de itt már az emlékek homályosak, úgymond ködbevesztek az azóta eltelt idővel együtt. ;) Azt még biztos nem tudja rólam, hogy kedvenc énekesnőm Lugosi Dóri :lol: :D B) :P Éééénekes? Nőőőőő? Beteg vagy? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 http://www.opelforum.hu/index.php?act=Stats Azért az első helyet békénhagynám... B) ;) (Összes hozzászólás: 95; Mai: 29... :D) Jesszus, ennyit pofázok mostanában? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Kismakett összetéveszti a fórumot a chat-tel B) kicsi szájbergyerek B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Kismakett összetéveszti a fórumot a chat-tel B) kicsi szájbergyerek :D Találtam autót a jányodnak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 kezdek én is a végső stádiumba jutni..először az anyám aztán én... mi lesz itt te jó ég?? B) Nőőőőőők... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 (A Szőke Istennő remélem bók volt, és nem gúny B) Mindegy :D Totális bóknak szántam,de látom te is rendelkezel a tipikus női hibák egyikével: rögtön a rosszat keresed mindenben! ;) Semmi különös, a szokásos, megspékelve egy hűtőtáskányi (azthiszem) Tuborggal. ;) Meg volt ott még valami extraerős zseblámpa is, amivel kb félidőben pár embernek kiégettem a retináját, de itt már az emlékek homályosak, úgymond ködbevesztek az azóta eltelt idővel együtt. :lol: Semmi különös mi? :P A lényeg az,hogy Sanyi szesztestvérrel nekiálltunk elpusztítani egy hűtőtáskányi Carlsberget és Becks-et,mert kezdett megromlani a nagy melegben,jobbnak láttuk meginni.Csak Sanyi óraszerelő lett,aztán meg azt hitte ő a Superman! B) Ha eltolja az arcát az idei Blitzre,akkor megismételjük a kisérletet! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 3. golyószád van az avatar képeden ;) Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáááááááj!!!!!!!!!!!!!!! B) Golyók? B) Nekem eszembe jutott valami erről,remélem Manta Anyu nem kövez meg érte! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Találtam autót a jányodnak B) Oszt ebbe,hogy fér bele a 2.4? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Kismakett összetéveszti a fórumot a chat-tel B) kicsi szájbergyerek :D Csodálkozol ezen? Anyuka egy entergyárban dolgozik,mégis mi lenne? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 intézni kell valami klubtag elérést...ha van oldalborda rész is akkor lehetne makett is B) Már rajta vagyunk a projekten. Xray készíti a nevek alá tehető logót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Találtam autót a jányodnak B) :D ilyet kapott a nem is tudom hanyadik szülinapjára, vagy karácsonyra, vagy mire ;) de már a többi gyerek lebontotta B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Totális bóknak szántam,de látom te is rendelkezel a tipikus női hibák egyikével: rögtön a rosszat keresed mindenben! :P :D neeeem... csak nem szoktak nekem bókolni B) köszönöm ;) ezentúl elvárom ezt a megszólítást :P de egyébként ez tényleg tipikus női dolog... Pasi: - húúúú, de jó segged van! Nő: - persze, de nem olyan jó, mint azoké a csajoké, akiket a tévében bámulsz! Pasi: - dehogynem! De megfogdosnám! Nő: - Ja persze! Csak azért, mert a tévébe nem tudsz benyúlni, mi? Pasi: - Te hülye vagy. Nő: - Te vagy a hülye, te kéjsóvár sörhasú disznó! Azt hiszed, olyan könnyű egy nőnek jól kinézni??? Nem tetszik a seggem???? Akkor nézzél már tükörbe te barom! Én a helyedben örülnék, hogy egyáltalán ilyen jut neked! stb. stb. stb. stb... Mondd azt, hogy nem így van... ;) Na. Szerintem ezért nem bókolnak nekem sem :lol: többek között... hehehe B) Sándorunk ezt a Blizen nyomta??? És én hol voltam akkor??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Golyók? ;) Nekem eszembe jutott valami erről,remélem Manta Anyu nem kövez meg érte! ;) Nem. Nem kövezlek meg. B) ezért konkrétan meghalsz. B) de azt azért nem engedem meg, hogy te magyarázd el a gyereknek, hogy mire való... ha egyáltalán kell még magyarázni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Már rajta vagyunk a projekten. Xray készíti a nevek alá tehető logót. B) hogy ti milyen cukik vagytok B) (Opel16v kedvence ;)) Nem lehetne egyből olyat, hogy a 18as karikás részeket ne lássák a kiskorúak? Gondolok itt J0hnny (huh, egyre jobban megy! Már magamtól tudtam a betűk sorrendjét :D ) hozzászólásaira, amit automatikusan tiltana a rendszer ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 Nem. Nem kövezlek meg. B) ezért konkrétan meghalsz. B) de azt azért nem engedem meg, hogy te magyarázd el a gyereknek, hogy mire való... ha egyáltalán kell még magyarázni... :D Azért csak kiderül, hogy tőlem kell legkevésbé félteni a lányodat a társaságban... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 Azért csak kiderül, hogy tőlem kell legkevésbé félteni a lányodat a társaságban... ;) ;) B) ja B) de mindegy, csinálja csak mindenki, amit akar... úgyis ölni való kedvem van... :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május23, 2008 Megoszt Elküldve Május23, 2008 úgyis ölni való kedvem van... B) toro-toro... ollé! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május23, 2008 most a bika, vagy a torreádor pörgött fehér gumikkal? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts