opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Kedvenc énekesnője megjelölése után nem is tudodm miért vetül Gabira a pedofilia vádja ;) :lol: Kiskoromban egyik kedvencem a Dolly Roll volt, mégsem vádoltak azzal sosem, hogy a nagymamák jönnek be... :P ;) És ennek kapcsán van az összes többi is... a Hello Kitty, a plázacicák, Paris Hilton, Britney, és minden ilyen... már elárulhatom... innen már bárki rá jött volna...el vagyok veszve... itt a végzet...megesz a rózsaszín köd B) B) :D Na akkor már tudom, mivel lehet téged fenyegetni :P Kérek kölcsön Dórikától pár bigyibogyós cuccot, aztán azzal rémisztgetlek majd! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ....Kiskoromban egyik kedvencem a Dolly Roll volt, mégsem vádoltak azzal sosem, hogy a nagymamák jönnek be... :D ;).... Körberöhögés közben nehéz valakit vádolni B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Na akkor már tudom, mivel lehet téged fenyegetni B) Kérek kölcsön Dórikától pár bigyibogyós cuccot, aztán azzal rémisztgetlek majd! B) Nekem mindegy.... csak ne ilyen kis cukcsimukcsi rózsaszínecske legyen... -.-" (<- ez egy SZMÁJLI akar lenni! :D ;) ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Nekem mindegy.... csak ne ilyen kis cukcsimukcsi rózsaszínecske legyen... -.-" (<- ez egy SZMÁJLI akar lenni! B) :D ;)) Pedig pont olyanra gondoltam. ;) Sőt, viszek anyudnak is, hogyha nem bír veled, akkor majd azzal engedelmességre bír B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Áhh neee... nem akarok HÁNYNI! Kikergetni lehet vele a világból, és nem engedelmességre bírni...rosszaság4ever!!! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ...rosszaság4ever!!! B) B) Na azéééé csak módjával! Ne feledd! Nálam a rózsaszín adu! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Khmm...téged hánnyalak le?? A végén még azt hiszik hogy leitattál...azért...tehát vigyázz. A végén még jobban elkezdenek pedózni! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Te aztán tudsz fenyegetőzni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 A véremben van B) B) :D (na ezért is kapok még a fejemre... ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 A véremben van B) B) ;) (na ezért is kapok még a fejemre... ;)) Vágod magad alatt a fát? Nem túl bölcs dolog :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Fát?? Bokrot!! :lol: De miért?? Közös családi fenyegetőzés... esti program... -Elveszem a zsebpénzed!!! -Én meg a slusszkulcsod! -Igeeen?? Tudod mit?? Add csak az összes TCS és Alvin albumodat ide!!! -Neeem azt már neeem!!! Az Alvint nekem köszönheted...és elveszed? :D -Igeeen add ide!!! Mostantól a tiedet is én hallgatom!!! B) B) -Még a magnódat is elveszem!!! -Akkor már én is!!! (10 percel később mikor már kiraboltuk egymást...) -És Lacit nem raboljuk ki?? -Dehát ő a férjem!!! -Én meg a lányod...nem hagyhatjuk ki őt sem!!! ;) És így történt hogy Lacinak eltűnt az összes sörje, a kormánya, és a papucsa.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szemezgetések a Manta család mindennapi életéből című rovatunkat ma MiniManta kartársnő vezeti B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Rám került a sor kedves barátaim. Megtisztelő, hogy eme nemes rovat vezetője a mai nap folyamán én lehetek. Köszönöm. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Eddig nem nagyon olvastam ezt a topicot, de rá kellett jönnöm, hogy mostantól fogom. B) Szinte sírva röhögtem végig, oldalakon keresztül ezt az adok-kapokot. B) :D Köszönjük neketek Manta család. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Olvasd is!!! :D ;) Nincs mit... csak magunkat adjuk, mégha ez néha rémisztő is... B) ;) B) Anya! Apa! Toborozzuk az X olvasókat!!! :lol: :P (Ne oszlasson senki kérem! :P) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 (Ne oszlasson senki kérem! :D) Hát itt biztos nem könnygáztól könnyezik az ember... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Hát itt biztos nem könnygáztól könnyezik az ember... B) B) Szerencsére a fórumon még nincs könnygáz... ;) Vagy lehet hogy eljön az az idő mikor az új üzenet fül mellett ott lesz majd hogy "ennyi könnygáza érkezett" "elküldött könnygázak" "megrendelt vízágyúk" :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 virtuális aranyos kis ajándékok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Áááá neee.... anyám elkezdett tömeget oszlatni a hangjával... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szerencsére a fórumon még nincs könnygáz... ;) Vagy lehet hogy eljön az az idő mikor az új üzenet fül mellett ott lesz majd hogy "ennyi könnygáza érkezett" "elküldött könnygázak" "megrendelt vízágyúk" B) :D Lassan én már annyit ülök itt a gép előtt olvasgatva, hogy a könnygáz is felesleges lenne. B) Ilyenkor szokták vala azt mondani, hogy az alma nem esett messze a fájától, vagy little manta manta anyukától! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 nemzedékről nemzedékre terjedő agyi szint.... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Hehe,dörzsölésre kijön a szelem a palackból! B) Először be kéne oda jutnia. :D Ne írjuk át a topic címét "A Manta Family blogja"-ra? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Ne írjuk át a topic címét "A Manta Family blogja"-ra? ;) :lol: Nem volt még belőlünk elég ennyi?? Huhh... jól bírjátok... ;) Hétfőn anyám azt hitte, hogy Győzike meghal, és átvehetjük a műsoridőt... de ez nem így történt.... eszeveszett vasalásba kezdett... tudjátok mit jelent ez?!?! Ez már a végső stádium!!!!! B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 eszeveszett vasalásba kezdett... tudjátok mit jelent ez?!?! Ez már a végső stádium!!!!! B) B) :D jöhet hozzám is ezt a tevékenységet gyakorolni, lenne úgy egy tucat ingem vasalásra... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 nem...nem érted mit jelent ez....ez...ez...egyenlő a véggel... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts