manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 És akkor még megkérdezik miért vagyok olyan amilyen...hát tessék... ezért... :D B) Erről meg külön elbeszélgetünk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 Erről meg külön elbeszélgetünk! B) Hiába is bámulsz majd rám azokkal a fasírt szemeiddel, te golyószájú! B) Azta, de kikapsz! Ne hidd, hogy megúszod egy szájberneveléssel! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 (1. hozzászólásodra) Nem is tiltottalak le, te nem vagy bejelentkezve! Amúgy meg 6 órám volt, és nyelvtanra kell ilyen kiselőadást vagy mit csinálnom, és azért kapcsoltam be a gépet, de azt se rögtön kaja után! B) (2. hozzászólásodra) Most mii? Hasonlítok rád! :D (3. hozzászólásodra) És...golyószájúúú?? Ez nem is volt benne!!! Csak a fasírtszem meg a nudli jog! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Hé..egy gyilkos is félhet valamitől nem igaz?? Ha bohóctól, akkor bohóctól... B) Még a régi osztályfőnökömnek is olyan haja volt mint egy bohócnak...vagy mint a MC-s Ronaldnak...azzal se voltam jóba... :D Szóval neked a bohóc a mumus? Na legalább tudom, mivel lehet ijesztgetni, ha rossz leszel B) Látom szorul a hurok, Hajni bekeményített ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szóval neked a bohóc a mumus? Na legalább tudom, mivel lehet ijesztgetni, ha rossz leszel B) Látom szorul a hurok, Hajni bekeményített ;) Már nem. ;) Szorul a hurok, pedig tényleg kész a házim... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Már nem. :D Szorul a hurok, pedig tényleg kész a házim... B) B) Akkor most mivel? ;) Biztos kész van minden? Nem ám a fórum miatt hanyagolni a tanulnivalót! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Akkor most mivel? B) Biztos kész van minden? Nem ám a fórum miatt hanyagolni a tanulnivalót! ;) Nem mondom meg mert akkor biztos azzal (azokkal) fogsz bombázni...bár azoktól inkább hányok mint félek B) És igen, kész van minden. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 (1. hozzászólásodra) Nem is tiltottalak le, te nem vagy bejelentkezve! Amúgy meg 6 órám volt, és nyelvtanra kell ilyen kiselőadást vagy mit csinálnom, és azért kapcsoltam be a gépet, de azt se rögtön kaja után! :lol: (2. hozzászólásodra) Most mii? Hasonlítok rád! :P (3. hozzászólásodra) És...golyószájúúú?? Ez nem is volt benne!!! Csak a fasírtszem meg a nudli jog! :P 1. de be voltam, és nem voltál látható, tehát letiltottál 2. ijesztő :D ez nem dicsőség... sajnos B) 3. golyószád van az avatar képeden ;) Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáááááááj!!!!!!!!!!!!!!! ;) Tíz perc, és indulok haza! ;) Kezdhetsz rettegni! Amint meghallod a manta hangját, kezdj el rendet rakni! Mire beállok a helyemre, addigra ünneplőbe öltözve a himnuszt énekelve álljál vigyázzba! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május22, 2008 ÉN MEGMONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B) EMÓSOK!!! AZ EMÓSOK AZOK!!! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Manta néni! Ne tessék már olyan szigorúnak lenni! Örüljön neki, hogy megcsinálja a leckéjét, ünneplőben várja a Mantát és még a Himnuszt is tudja! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 1. de be voltam, és nem voltál látható, tehát letiltottál 2. ijesztő :D ez nem dicsőség... sajnos B) 3. golyószád van az avatar képeden :P Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáj! Golyószáááááááj!!!!!!!!!!!!!!! ;) akkor azt majd megnézzük ha hazaértél! ;) anya...ezt nem kell annyiszor leírnod mint a J0hnny-t!!! (én tiszta gyorsan leírtam... nem értem miért olyan nehéz... :lol:) Tíz perc, és indulok haza! Kezdhetsz rettegni! Amint meghallod a manta hangját, kezdj el rendet rakni! Mire beállok a helyemre, addigra ünneplőbe öltözve a himnuszt énekelve álljál vigyázzba! B) Én már most reszketek! :P ÉN MEGMONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EMÓSOK!!! AZ EMÓSOK AZOK!!! ;) Nem az a legfőbb amivel ki tudsz kergetni a világból! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ... Nem az a legfőbb amivel ki tudsz kergetni a világból! :D Itt is tippelős játék folyik, mint a Géjessí topikban? B) Azért inkább ott tippelgetnék... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Szerintem jobb találatok is lehetnek mint itt... B) (Ha eszembe jut, hogy mi is akaszt ki...ááá nem bírom... B) :D ) [segítség: rózsaszín okádékok. ;)] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 [segítség: rózsaszín okádékok. B)] pláza-bohóccsiga? Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 pláza-bohóccsiga? B) B) :D Nem, de köze van a plázához! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Nem mondom meg mert akkor biztos azzal (azokkal) fogsz bombázni...bár azoktól inkább hányok mint félek ;) És igen, kész van minden. Helyes ;) Hányni én is tudok, ha sokat iszom ;) De már öreg vagyok az állandó hánykolódáshoz, ezért egyre ritkábban B) ÉN MEGMONDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EMÓSOK!!! AZ EMÓSOK AZOK!!! :P De árulkodós... azért köszi! B) Nem az a legfőbb amivel ki tudsz kergetni a világból! :P Szóval akkor a bigyi-bogyós cuki cuccok? :lol: Pedig neked is van olyan a képen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 ... Szóval akkor a bigyi-bogyós cuki cuccok? B) Pedig neked is van olyan a képen B) Én is ezért nem értem. Lehet, hogy éppen ezért eszi a képen, hogy ne legyen belőle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Azt még biztos nem tudja rólam, hogy kedvenc énekesnőm Lugosi Dóri :D B) B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Én is ezért nem értem. Lehet, hogy éppen ezért eszi a képen, hogy ne legyen belőle? Nem nem azok!!! B) azt a ceruza féleséget azért szeretem mert színes! B) Tippeljetek csak... gondolkodjatok ősi plázacica módra, hogy milyen kis "cukcsi cuccokat vevcsiznétek meg a shopping centribe" :D (nem én nem így beszélek. Ezzel el is árultam az egyik dolgot amitől hányok. ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Azt még biztos nem tudja rólam, hogy kedvenc énekesnőm Lugosi Dóri :D B) B) ;) Ööö... az ki? ;) :lol: :P Linkelj már be valamit, hogy tudjam kiről van szó!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 http://www.cukivagyok.hu B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 NEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE MÁR A LINKRŐL TUDOM EZT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! KÉRLEK KÉRLEK KÉRLEK KÖNYÖRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLJ NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! ;) ;) :lol: B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 NEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE MÁR A LINKRŐL TUDOM EZT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! KÉRLEK KÉRLEK KÉRLEK KÖNYÖRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLJ NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! :lol: :P :P B) B) :D Whehheeeeheheeeeeeeee... megvagy! ;) ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 NEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEEEE NEEEEEEEEEEE MÁR A LINKRŐL TUDOM EZT NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!! KÉRLEK KÉRLEK KÉRLEK KÖNYÖRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜLJ NEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!! ;) ;) :lol: B) B) :D Értékeld a védett helyzeted :P Kedvenc énekesnője megjelölése után nem is tudodm miért vetül Gabira a pedofilia vádja :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május22, 2008 Megoszt Elküldve Május22, 2008 Whehheeeeheheeeeeeeee... megvagy! ;) ;) :lol: :P És ennek kapcsán van az összes többi is... a Hello Kitty, a plázacicák, Paris Hilton, Britney, és minden ilyen... már elárulhatom... innen már bárki rá jött volna...el vagyok veszve... itt a végzet...megesz a rózsaszín köd B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts