mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 nem eladó a kocsi B) nem tudom h mennyi csak mondták h van ha kell.... Rendelésre dolgoznak ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Meggondolták magukat? Ha olcsó akkor kell. megnéztem én is meg utánam más is és rájött az eladó h nem tudna megválni a kocsitól B) kérdezek árat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Rendelésre dolgoznak ? B) Az enyémet már egyszer lebugázták a mocskok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 megnéztem én is meg utánam más is és rájött az eladó h nem tudna megválni a kocsitól B) kérdezek árat... Akkor ez csak próba volt. Ha tudsz igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Az enyémet már egyszer lebugázták a mocskok. B) Nekem is leverték a krómtükröm, mostanában pedig a pirosról szedték le a nelásskirácsot. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 az helyesen: emlékszem. Kicsi Makett! B) ha rajtad múlik a mondás, melyszerint nyelvében él a nemzet - akkor te már rég kinyírtad... B) Nem is tudtam,hogy Laci nem McLoad László,hanem Grécsi László! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Pláne, hogy Hajni írta. B) B) Amúgy pedig: Grétsy László Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Nekem is leverték a krómtükröm, mostanában pedig a pirosról szedték le a nelásskirácsot. B) Milyen elvetemült hülye az, aki lelop egy nelásskirácsot... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Jhonny! B) Le vagy bunkózva! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Milyen elvetemült hülye az, aki lelop egy nelásskirácsot... B) hát nem is tudom. B) kb olyan, mint aki lelop egy db szelepsapkát a mantáról. Tavaly 2-t loptak le akkor lestem a motorokat, meg a bringákat,hogy vajon ki tette, de most bohócos monociklit kell keresnem? na mindegy ,már kicseréltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 de most bohócos monociklit kell keresnem? na mindegy ,már kicseréltem ;) B) volt egy bohóc a mantádon, vagy mi? B) nem értem... mit cseréltél ki? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 B) volt egy bohóc a mantádon, vagy mi? B) nem értem... mit cseréltél ki? :D Most csak egy darab szelepsapkát loptak le. nem tudom kinek kellett egy db ;) . van ötlet mire használnak csak ennyi szelepsapkát? minek van egy kereke? nekem csak a bohócbicikli jutott eszembe. akkor egy bohóc lophatta el? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Most csak egy darab szelepsapkát loptak le. nem tudom kinek kellett egy db B) . van ötlet mire használnak csak ennyi szelepsapkát? minek van egy kereke? nekem csak a bohócbicikli jutott eszembe. akkor egy bohóc lophatta el? :D Köszönjük Miss Watson... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 Most csak egy darab szelepsapkát loptak le. nem tudom kinek kellett egy db :D . van ötlet mire használnak csak ennyi szelepsapkát? minek van egy kereke? nekem csak a bohócbicikli jutott eszembe. akkor egy bohóc lophatta el? :lol: :P ;) ja! Így már értem! ;) Tuti, hogy egy rohadt bohóc volt! B) utálom a bohócokat... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 :lol: :D ja! Így már értem! ;) Tuti, hogy egy rohadt bohóc volt! B) utálom a bohócokat... B) Ezért mondom. Fogjuk össze!!! ha valaki lát egy egykerekű bohócbicajt kék szelepsapkával akkor légyszi keverjetek már le a tulajának egy füles ;) ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Ezért mondom. Fogjuk össze!!! ha valaki lát egy egykerekű bohócbicajt kék szelepsapkával akkor légyszi keverjetek már le a tulajának egy füles B) ! Vasárnap úgy is gyereknap. Elképzelem, hogy az újságok tele lesznek, hogy Opelosok bohócokat támadtak meg gyereknapi rendezvényeken. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Pláne, hogy Hajni írta. :D ;) Amúgy pedig: Grétsy László www.nyasgem.hu ;) Amúgy a McLoad is MacLeod helyesen! :P Jhonny! Le vagy bunkózva! :lol: Nekem ez még nem is fáj,alacsonyabb rendűtől nem fogadok el kritikát ;) ,de hogy te nem tudod leírni a nevem normálisan,mindennél jobban bántja pici,cizellált,érzékeny lelkivilágom. B) :P j0hnny és nem jhonny Mer' mondjuk az is hüyén nézne ki,hogy Hanji nem? B) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május21, 2008 ;) :lol: bohhohhhooohcsáháhásssssssss meheheheggg B) ;) soha nem tudtam leírni a JOhnny nevet rendesen... :P Had' hívjalak inkább Jánoskának... B) légysziiiii :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Had' hívjalak inkább Jánoskának... B) légysziiiii B) Kihúzod a gyufát esküszöm! :D Mond szépen: j0hnny! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Kihúzod a gyufát esküszöm! B) Mond szépen: j0hnny! B) Szerintem írj nyugodtan angolul, ha ennyire favorizálod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Szerintem írj nyugodtan angolul, ha ennyire favorizálod. Réges régen,még a múlt században TCS fan voltam. Emiatt kaptam a becenevem. B) Azóta mindenki így hív,még a családon belül is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 ;) :P bohhohhhooohcsáháhásssssssss meheheheggg B) ;) soha nem tudtam leírni a JOhnny nevet rendesen... ;) Had' hívjalak inkább Jánoskának... B) légysziiiii :D Ezzel óvatosan, Macisajt már Jancsikázta többször is, azóta halálos fenyegetéseket kap érte. :lol: Amúgy a J0hnny nevet Nagybetűvel, és 0-val (nullával) írja J0hnny. Nyelvtanóra vége. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Amúgy a J0hnny nevet Nagybetűvel, és 0-val (nullával) írja J0hnny. Hmm. Hogy oda ne rohanjak. Micsoda rongyrázás. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 B) utálom a bohócokat... B) Én kicsiként még féltem is tőlük...utáltam cirkuszba menni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május21, 2008 Megoszt Elküldve Május21, 2008 Hmm. Hogy oda ne rohanjak. Micsoda rongyrázás. B) B) :D Ennek is egyszerű az oka. Ha valahol regeletem a johnny mindig foglalt volt,de a j0hnny nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts