MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Laci meg tábortűz volt!!!!!!!!!!!!!! B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Laci meg tábortűz volt!!!!!!!!!!!!!! B) :D ;) ;) Gyerek korában mindenki játszott debil szerepeket. Ö,vagy nem? B) jah valakin rajta is marad :lol: nem rád gondoltam nyugi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 A Manta család sztorijai jobbak a győzike sónál. B) Mondjuk annál bármi jobb. :D A helyzet most idilli. Asszony vasal,Makett hullahoppozik,én meg iszom a sörömet és fórumozok. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 jah valakin rajta is marad B) nem rád gondoltam nyugi :D Mesélj,kérlek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Helló. Azért tünt el mindenki,mert vége reklámnak Győzikééknél? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Mesélj,kérlek! B) hol volt hol nem volt.... autót reggel megnézem h ránézésre egyben van-e...de utánam 1 órával meg már megy más is....kéne kéne de nem épeszű dolog...beszélni akarok még veterános cimboákkal... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 hol volt hol nem volt.... autót reggel megnézem h ránézésre egyben van-e...de utánam 1 órával meg már megy más is....kéne kéne de nem épeszű dolog...beszélni akarok még veterános cimboákkal... jah és 1.9 a motor csak "felfúrták" meg mittomén.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 hol volt hol nem volt.... autót reggel megnézem h ránézésre egyben van-e...de utánam 1 órával meg már megy más is....kéne kéne de nem épeszű dolog...beszélni akarok még veterános cimboákkal... Öreg opelt venni mindig észszerü dolog. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 jah és 1.9 a motor csak "felfúrták" meg mittomén.... Az a legjobb eljárás,mert így egy vadi új henger falat kap az ember. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Öreg opelt venni mindig észszerü dolog. B) B) :D bíztat a tudat hogy ha valami beszarik és nem megoldható akkor szólok a Palota-Fót Manta Team- nek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 bíztat a tudat hogy ha valami beszarik és nem megoldható akkor szólok a Palota-Fót Manta Team- nek B) Csak batran,a jó Mantás ott segít ahol tud,és kell. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 3. A Kis Makett három évig volt tigris a farsangon, mert az volt a kedvence. Mikor megalkottam neki a Boldogság Kék Madara jelmezt, akkor mindenki Láperdő Szellemének nézte B) :D ;) Biztos akkor is ott volt a fekete karika a szemén :lol: Makett hullahoppozik Halottakat ugrat? B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Makett hullahoppozik Ha ezt Tomi023 megtudja! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 igen jobb ;) A könyök nyalást nem hiszem el! B) szerintem csak menőzől! :D Tényleg. Persze attól függ, hogy mik a szabályai... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 MekLód ! ascona projekt kilőve, de asszem tudok manta csepp tükröket...kell ??????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 MekLód ! ascona projekt kilőve, de asszem tudok manta csepp tükröket...kell ??????? Miért nem építesz Mantát? A tükör már megvan B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Laci, Így jó lesz ? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 B) :D Biztos akkor is ott volt a fekete karika a szemén :P Halottakat ugrat? B) ;) Nem tudom, nem emlékszek. ;) Nem csak halottakat. Élőket is!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nem csak halottakat. Élőket is!!! B) az az élőhopp? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 valami olyasmi B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2008 Nem tudom, nem emlékszek. :D Nem csak halottakat. Élőket is!!! ;) az helyesen: emlékszem. Kicsi Makett! B) ha rajtad múlik a mondás, melyszerint nyelvében él a nemzet - akkor te már rég kinyírtad... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 MekLód ! ascona projekt kilőve, de asszem tudok manta csepp tükröket...kell ??????? Mi történt? Mennyi a tükör? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Laci, Így jó lesz ? B) Hálás köszönetem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 Mi történt? Mennyi a tükör? nem eladó a kocsi B) nem tudom h mennyi csak mondták h van ha kell.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május20, 2008 Megoszt Elküldve Május20, 2008 nem eladó a kocsi B) nem tudom h mennyi csak mondták h van ha kell.... Meggondolták magukat? Ha olcsó akkor kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts