Stefan Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Kék szemhez jóláll a fekete karika ;) :lol: :P Amúgy...lovon?? Ez sértés. MANTÁN! Majd egy egy lovas szőke herceg persze...inkább egy V8-as barna ;) :D Nehogymá 1 azaz egy darab lovon jöjjön má, milyen snassz az. Minimum egy kisebb ménes! B) javít: ja, látom te is erről beszéltél "...egy egy lovas...", csak lassú a felfogásom... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Így? http://fotozz.hu/r/original/fotozz_135297.jpg B) ;) Pontosan! :D Csak nekem ne merjenek beütni...tudod...a kékszemű gyilkos B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nehogymá 1 azaz egy darab lovon jöjjön má, milyen snassz az. Minimum egy kisebb ménes! B) javít: ja, látom te is erről beszéltél "...egy egy lovas...", csak lassú a felfogásom... B) Nem gáz...szerinted nekem nem az? Eleinte én se értettem mire írtad ezt...aztán leesett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Pontosan! B) Csak nekem ne merjenek beütni...tudod...a kékszemű gyilkos B) Engem nem lehet megtéveszteni, az egy aranyos kép, nem egy sorozatgyilkos wanted fotója... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Engem nem lehet megtéveszteni, az egy aranyos kép, nem egy sorozatgyilkos wanted fotója... :D ...aki színes cukorkákat eszeget... B) Gabitól kaptad? ;) ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Engem nem lehet megtéveszteni, az egy aranyos kép, nem egy sorozatgyilkos wanted fotója... :D Jó jó...lehettem vagy 4-5 éves B) azóta fejlődtek az emberevési technikáim B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Akkor nekem tényleg vigyáznom kell, mert olyan ennivaló emberke vagyok... B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na szerintem vigyázz... a végén még megint lepedóznak B) Ha már egyszer kiérdemelted hogy ne tegyék, ne rontsd el. B) Amúgymeg nem eszlek meg. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nem ajánlom nekik! :D Meg különben is, majd anyud megvéd! B) Szóval akkor vehetek még tartós tejet otthonra? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 és most már jobb? ;) B) én meg tudom, igaz én UFO vagyok :P ;) igen jobb :lol: A könyök nyalást nem hiszem el! B) szerintem csak menőzől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 Jó jó...lehettem vagy 4-5 éves B) azóta fejlődtek az emberevési technikáim B) ;) 2-3 max :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nem ajánlom nekik! ;) Meg különben is, majd anyud megvéd! B) Szóval akkor vehetek még tartós tejet otthonra? :D Ha megiszod egy órán belül... ;) De a számláidat már ne fizesd ki, tedd el inkább a lovét a temetésedre B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Én a Hétszűnyű Kapanyányi Monyóktól rettegtem nagyon... B) Nem védett meg a Dömdödöm? Vagy Vacskamati? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nem védett meg a Dömdödöm? Vagy Vacskamati? ;) ;) Na, ebbe beletrafáltál! :D Általános suliban a színjátszókörben én voltam Ló Szerafin, a kék csodaló B) Ha egyszer megkérsz szépen, akkor előadom a műsorszámom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Másnapi lapok : "Botrányba fulladt az EDDA koncert !" B) :D Nem hiszed el,de egyik haverom egy kórházi látleletet őriz otthon bekeretezve,mert az áll rajta: "Elmondása szerint,az EDDA művek zenekar koncertjén lökésből származó sérülést szenvedett." B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 én voltam Ló Szerafin, a kék csodaló B) Ez most szerepzavar.Nem te szoktál a lovas lenni? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 ...én voltam Ló Szerafin, a kék csodaló B) Ha egyszer megkérsz szépen, akkor előadom a műsorszámom B) Azon gondolkodom, hogy a BW-n kellene előadni. Csak arra nem jöttem még rá, hogy melyik műsorszám legyen, az előzenekar, vagy a tömegoszlató. ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na, ebbe beletrafáltál! :D Általános suliban a színjátszókörben én voltam Ló Szerafin, a kék csodaló B) Ha egyszer megkérsz szépen, akkor előadom a műsorszámom B) Hubazzz! Bocs! Csak elképzeltelek! Család szerint jobban nyihogtam a röhögéstől mint ló valaha! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Engem anyám most zavart el fürdeni, mert azt mertem állítani, hogy lósegg volt B) dehát én tényleg erre emlékszem...nem értem mi van ebben!! :lol: Még a sörénye is kék volt!! :P Laci meg tábortűz volt!!!!!!!!!!!!!! B) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 1. Komoly monológom volt, és egyszemélyben voltam egy teljes ló, nem pedig csak a lósegg B) 2. Tábortűznek lenni piros szocreál mackófölsőben szerintem sokkal cikibb. Annak még szövege sincs ;) 3. A Kis Makett három évig volt tigris a farsangon, mert az volt a kedvence. Mikor megalkottam neki a Boldogság Kék Madara jelmezt, akkor mindenki Láperdő Szellemének nézte :lol: 4. A fentiek miatt nem mi vagyunk a Dougles család 5. A lósegg, amire emlékszik, az nem lósegg volt, hanem a Süsü segge. És nem én voltam, hanem a Keresztapja. Szegénykének csak egy kép maradt fent az ovis farsangról: egy Süsü aminek a seggéből kilóg két láb. Ezt majd büszként mutogathatja, hogy az a két láb ő volt. ;) 6. MrManta medve is volt, és valami sérült rókát kellett cipelnie a színdarabban. Szerintem alegdagadtabb kölyköt sózták rá :D LACI!!!!!!!!!!! Bocsáss meg, de muszáj volt... :P B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2008 elzavartak aludni... ;) mindenki haragszik rám ;) sziasztok... :P ÉS A LACI NEM EGYEDÜL VOLT TÁBORTŰŰŰŰŰŰŰŰZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mert a korrekcióba sokan voltak! B) B) :D ) :P Pussz család! Adjatok lelencbe! :P ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 elzavartak aludni... :lol: mindenki haragszik rám B) sziasztok... ;) ÉS A LACI NEM EGYEDÜL VOLT TÁBORTŰŰŰŰŰŰŰŰZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (mert a korrekcióba sokan voltak! :P Pussz család! Adjatok lelencbe! ;) B) :D Na adok én majd neked korrekciót :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Na adok én majd neked korrekciót :D mindent azért nem kell leírni B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 mindent azért nem kell leírni B) B) A többit nem is írom le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 A Manta család sztorijai jobbak a győzike sónál. B) Mondjuk annál bármi jobb. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts