Gepard Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 ... De én vagyok az egyetlen kiskorú a fórumon szerintem... Maradjunk annyiban, hogy egyelőre. A fiam most kezdett el fórumozni, a minimaxon. (9 éves) Aztán a klubban van még jónéhány kiskorúval rendelkező klubtag, Wolfi, Hening, Hemi, Gsicsabi, stb... Oda sem figyelünk, és már ők is regisztrálni fognak. ... anyám szőke én hülye... Tényleg rokonok, olyan asszociációik vannak.... B) Had irigykedjenek csak! :D A mi nagyságunk nem a termetünkben keresendő ;) Én nem írigykedem, különben is a méretet nem a testmagasság határozza meg. Az a gén felelős a nagyságért amelyik a kéz, és a láb méretéért is. Az én lábam 46-os. (de ezt már valahol leírtam régebben) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2008 A lányom is ilyen gyerek fórumokon kezdte ;) aztán észre sem vettük és máris a mártixban volt B) tisztára elmerül a szájbertérben :D szóval így utólag már tudom, hogy nem árt résen lenni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 már tudom, hogy nem árt résen lenni B) Ezt mi is tudjuk! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Én is ezt mondtam a bíróságon. Neked elhitték? Nekem nem. B) Hát...ööö...én azt nem tudhatom B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Apja is tud ám. Első hely. B) Mr Manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Apja is tud ám. Első hely. B) Mr Manta A képpel bibi van. (Mr Manta) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Igazad van kislány. Igy jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Igazad van kislány. Igy jó? http://img0.tar.hu/tivadar68/size2/34729044.jpg öö...biztos. B) apám írt az én nevemmel B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azt kérdezik mit akarsz ezzel, mert nem látunk semmit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hoppá. Én rájöttem! B) Már csak nekik kell megmondani B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azért odafigyelni hogy én meg 5. vagyok B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azért odafigyelni hogy én meg 5. vagyok ;) ;) Offmester. Azt hiszem inkább ilyen felirat kell a nevetek alá. B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Anyum azt mondta hogy az X-be írhatok BÁRMIT B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Csak igy tudom betenni. Nagyitsátok fel a képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Anyum azt mondta hogy az X-be írhatok BÁRMIT B) :D Persze bármit, én csak arra céloztam volna, hogy azért az előkelő helyezés a napi ranglistán. Szal csak viccz volt, nem komolyan venni. B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Persze bármit, én csak arra céloztam volna, hogy azért az előkelő helyezés a napi ranglistán. Szal csak viccz volt, nem komolyan venni. B) :D Oké B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Anyum azt mondta hogy az X-be írhatok BÁRMIT B) ;) BÁRMIT??? Biztos bármit akarsz ide bedobni csámcsogásra? B) :D Anyud is rosszul lehetett, amikor ezt mondta ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 BÁRMIT??? Biztos bármit akarsz ide bedobni csámcsogásra? B) :D Anyud is rosszul lehetett, amikor ezt mondta ;) Azt a részét nem hangsúlyozta ki...én viszont igen B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Azt a részét nem hangsúlyozta ki...én viszont igen B) :D Nem kéne már lassan aludnod? ;) Vagy a szüleid még karaoke-gyakorlatot tartanak, és nem tudsz tőlük? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nem kéne már lassan aludnod? B) Vagy a szüleid még karaoke-gyakorlatot tartanak, és nem tudsz tőlük? B) Nem nem... ma kivételesen nem :D de amúgyis... még csak fél 10 van...ilyenkor én még nem tudok aludni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Nem nem... ma kivételesen nem :D de amúgyis... még csak fél 10 van...ilyenkor én még nem tudok aludni. ;) Nem hagynak? B) És mi a kivételes alkalom? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Amúgy mikor karaoke-gyakorlatot tartanak vagy anyámmal tartok, vagy bemenekülök a szobámba B) Harmadik megoldás pedig a fülhallgató/füldugó B) (az utóbbi nincs itthon... vagyis csak egy fél, de az nem fegyver ilyen dologgal szemben :D tehát marad a fülhallgató ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Amúgy mikor karaoke-gyakorlatot tartanak vagy anyámmal tartok, vagy bemenekülök a szobámba B) Harmadik megoldás pedig a fülhallgató/füldugó B) (az utóbbi nincs itthon... vagyis csak egy fél, de az nem fegyver ilyen dologgal szemben :D tehát marad a fülhallgató ;)) És mi szép jót hallgatsz? Halász Jutka? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 És mi szép jót hallgatsz? Halász Jutka? B) Óóó na persze :D szerinted ki csinált az anyjából Alvin és a mókusok rajongót, és ki volt már 10 évesen Tankcsapda rajongó?? ;) Hát persze hogy én B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Hoppááá érdeklődő lettem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts