Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
...

De én vagyok az egyetlen kiskorú a fórumon szerintem...

Maradjunk annyiban, hogy egyelőre.

A fiam most kezdett el fórumozni, a minimaxon. (9 éves)

Aztán a klubban van még jónéhány kiskorúval rendelkező klubtag, Wolfi, Hening, Hemi, Gsicsabi, stb...

Oda sem figyelünk, és már ők is regisztrálni fognak.

... anyám szőke én hülye...

Tényleg rokonok, olyan asszociációik vannak.... B)

Had irigykedjenek csak! :D

A mi nagyságunk nem a termetünkben keresendő ;)

Én nem írigykedem, különben is a méretet nem a testmagasság határozza meg.

Az a gén felelős a nagyságért amelyik a kéz, és a láb méretéért is. Az én lábam 46-os. (de ezt már valahol leírtam régebben) B)

Elküldve

A lányom is ilyen gyerek fórumokon kezdte ;) aztán észre sem vettük és máris a mártixban volt B) tisztára elmerül a szájbertérben :D

szóval így utólag már tudom, hogy nem árt résen lenni B)

Elküldve
Anyum azt mondta hogy az X-be írhatok BÁRMIT B) :D

Persze bármit, én csak arra céloztam volna, hogy azért az előkelő helyezés a napi ranglistán.

Szal csak viccz volt, nem komolyan venni. B) ;)

Elküldve
Anyum azt mondta hogy az X-be írhatok BÁRMIT B) ;)

BÁRMIT??? Biztos bármit akarsz ide bedobni csámcsogásra? B) :D

Anyud is rosszul lehetett, amikor ezt mondta ;)

Elküldve
Azt a részét nem hangsúlyozta ki...én viszont igen B) :D

Nem kéne már lassan aludnod? ;)

Vagy a szüleid még karaoke-gyakorlatot tartanak, és nem tudsz tőlük? B)

Elküldve
Nem kéne már lassan aludnod? B)

Vagy a szüleid még karaoke-gyakorlatot tartanak, és nem tudsz tőlük? B)

Nem nem... ma kivételesen nem :D de amúgyis... még csak fél 10 van...ilyenkor én még nem tudok aludni. ;)

Elküldve
Nem nem... ma kivételesen nem :D de amúgyis... még csak fél 10 van...ilyenkor én még nem tudok aludni. ;)

Nem hagynak? B) És mi a kivételes alkalom? B)

Elküldve

Amúgy mikor karaoke-gyakorlatot tartanak vagy anyámmal tartok, vagy bemenekülök a szobámba B) Harmadik megoldás pedig a fülhallgató/füldugó B) (az utóbbi nincs itthon... vagyis csak egy fél, de az nem fegyver ilyen dologgal szemben :D tehát marad a fülhallgató ;))

Elküldve
Amúgy mikor karaoke-gyakorlatot tartanak vagy anyámmal tartok, vagy bemenekülök a szobámba B) Harmadik megoldás pedig a fülhallgató/füldugó B) (az utóbbi nincs itthon... vagyis csak egy fél, de az nem fegyver ilyen dologgal szemben :D tehát marad a fülhallgató ;))

És mi szép jót hallgatsz?

Halász Jutka? ;)

Elküldve
És mi szép jót hallgatsz?

Halász Jutka? B)

Óóó na persze :D szerinted ki csinált az anyjából Alvin és a mókusok rajongót, és ki volt már 10 évesen Tankcsapda rajongó?? ;) Hát persze hogy én B)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.