mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Manapság olyan csodás társkereső oldalak vannak...igaz nem kikémélt darabokkal..dehát... B) Ezt te honnan tudod ? B) :D ;) ;)
little manta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Ezt te honnan tudod ? :D ;) ;) :lol: hogy tudtam hogy ez kérdés lesz...no comment...nem láttam senkitől...azt hiszem.... B) B) :P :P ;)
manta Elküldve Május16, 2008 Szerző Elküldve Május16, 2008 Na vazze... B) Kicsi makett! Húzzzá má aludni, he! B) mentem popdarálni :D
mélykék76 Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 hogy tudtam hogy ez kérdés lesz...no comment...nem láttam senkitől...azt hiszem.... B) B) ;) :lol: :P Ha magad alatt vágod a fát, akkor néha lenézhetnél hol tartasz :D ;)
MrManta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 De várjál! Ezt ÉN szoktam mondani neki (mert ő magától úgysem mondja). Neki csak bólogatnia kell a "nálunk mindig az enyém az utolsó szó -> igen drágám" alapján :D No ezér mámma verés lessz asszony. B) B)
MrManta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 MrMantát viszont kibeszélhetjük, mert sosem olvas vissza egy oldalnál többet - szóval ha most teleírunk két oldalnyit róla, akkor soha sem fogja megtudni! Nyílt titok lesz B) Vigyázat,mindent látok! B)
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Na jó estét mindenkinek!!! Igen végre itt vagyok én is!! Elég volt a szerelésből mára! B)
mackosajt Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 csak csendben vihogok, mert felkeltem a családot. Halljátok! Ezt a topikot felüdülés olvasni. Fényévekkel jobb, mint a győziék, vagy az osbourne só.
manta Elküldve Május16, 2008 Szerző Elküldve Május16, 2008 Reklám van! Jöttem! :P No ezér mámma verés lessz asszony. ;) B) Verés mi? Szemmel verés vagy ... verés? :P Lacik a négyzeten, meg csókszor csók a négyzeten :lol: Nem ér! A kis Makett olvassa a fórumot! ;) , B) mentem darálni! Döntő van!:D
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Ugyan már!! Mit nekünk pop daráló?? a karaokee esténk ezerszer durvább volt B)
MrManta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Ugyan már!! Mit nekünk pop daráló?? a karaokee esténk ezerszer durvább volt B) Az asszony most is kornyikál a Makettel együtt . B)
Ice Man Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Makett???? Az kicsit durva!! Én inkább nyomatok némi muzsikát az uj laptopomon :D B) Ja nem is mondtam még,hogy tegnap vettem B)
MrManta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Makett???? Az kicsit durva!! Én inkább nyomatok némi muzsikát az uj laptopomon ;) B) Ja nem is mondtam még,hogy tegnap vettem :D De gizdaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! B)
Gepard Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Na hali eltévedtem ide is. Azt hiszem itt is fogok olvasgatni, a manta család történetei mindig menők. B) B) Látva a feltörekvő nemzedéket (littlemanta) csinálni kellene az oldalborda mintájára az ifjuságnak is valami titulust. Mondjuk: new generation, vagy ilyesmi. Holnap beszélünk Xray-vel találjon ki nekik is grafikát.
MrManta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Na hali eltévedtem ide is. Azt hiszem itt is fogok olvasgatni, a manta család történetei mindig menők. B) :D Látva a feltörekvő nemzedéket (littlemanta) csinálni kellene az oldalborda mintájára az ifjuságnak is valami titulust. Mondjuk: new generation, vagy ilyesmi. Holnap beszélünk Xray-vel találjon ki nekik is grafikát. Örülünk,hogy a köreinkben látunk téged is,az ötletedmegtisztel B)
MrManta Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 ,az ötletedmegtisztel B) Ezt little manta nevében mondom B)
Gepard Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 ...az ötletedmegtisztel B) Csináljunk nekik még nagyobb kedvet.
NeedForSpeed Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Na hali eltévedtem ide is. Azt hiszem itt is fogok olvasgatni, a manta család történetei mindig menők. B) :D Látva a feltörekvő nemzedéket (littlemanta) csinálni kellene az oldalborda mintájára az ifjuságnak is valami titulust. Mondjuk: new generation, vagy ilyesmi. Holnap beszélünk Xray-vel találjon ki nekik is grafikát. XDgirl B)
mackosajt Elküldve Május16, 2008 Elküldve Május16, 2008 Abba belegondoltál Gepárd, hogy akkor milyen témákat láthatna? B)
Recommended Posts