Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ibolykám! Mikor szoríthatunk már téged a keblünkre? B) Ha nagyon hiányzok, akkor lehet átdöccenek valamelyik szombaton. ;) Ja és a nevem Sándor!!! B) (De ha a kebledre szorítasz, akkor csak neked maradok Ibolya. :D)
MrManta Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Eleinte mindíg a hibakereső topikban lenne: "anyuék összegányolták az autómat és jó lenne tudni miért nem indul..." :D ;) B) Ha ez így lenne,akkor apu odamegy és azt mondja,MÚKODJ B)
mantababy Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Egyébként örülök, hogy ilyen jól szórakoztok a lányomon :D csak nehogy beregisztráljon ő is, mert akkor lenne itt ész-osztás! B) A lányos apukáknak üzenem: TI IS ÍGY JÁRTOK MAJD!!!! A gyerekteleneknek meg: NEKTEK IS LESZ KÖLYKÖTÖK!!! (remélem lány!!!!) oszt majd jön a nemulass!!! B) Vajon miért tartok attól, hogy az én lányom rám fog hasonlítani? ;) már előre sajnálom Sanyit, mikor 2 nő ossza a feladatot: légyszi a váltót szedjük már le!- a futóművet be kellene lőni naaaaa!!! ;)
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ha ez így lenne,akkor apu odamegy és azt mondja,MÚKODJ B) És mivel mondja, a fáziskereső gumikalapáccsal, vagy az ötkilóssal? B)
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Ugye nem akarod kipróbálni,milyen morcos B) vagyok reggel ;) Engem sem láttál még,amikor valaki felébreszt valami hülyeség miatt! ;) Ez ipari tanuló ahoz képest amit a Petra fog kapni :D Az "A" Manta akkor is szebb! :P Aztán rúgna seggbe. Hiányosak az információid! Én ezért tettem le Petrártól! B) És hol marad a kihívás? :lol:
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 És mivel mondja, a fáziskereső gumikalapáccsal, vagy az ötkilóssal? B) Rányomja a jedi póvert! B)
MrManta Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 És mivel mondja, a fáziskereső gumikalapáccsal, vagy az ötkilóssal? B) Ez attol függ,mi a probléma B)
MrManta Elküldve Május8, 2008 Elküldve Május8, 2008 Az "A" Manta akkor is szebb! :D Sose. És hol marad a kihívás? B) Én vagyok a kihívás B)
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Elküldve Május9, 2008 Ómájgád! :lol: micsoda csivi-csevegés megy itten... nem is tudtam, hogy MrManta ilyen kis beszédes :P Tegnap nem akartam inni... de olyan akartam lenni, mint Keleti Andrea az Activia reklámban! Én is el akartam magamról mondani, hogy "két hete minden nap iszom" B) most már elmondhatom :P de asszem ma sem marad ki... -> MrManta! Jó lenne, ha az eldurrant bojlerünk körül sertepertélnél, mert nem nagyon tetszett reggel a nappali, hogy vízben állt a Jamo, meg a földre rakott tévé, megakurvaanyja! B) Gondoltam, nyitok egy forradalmian új topikot "Virtuális családregény a cyber térben" címmel. Nem blog lenne, hanem debil családok élnék az életüket a neten. Ilyen még gyse volt :D Mondjuk üzengetnének egymásnak, ezzel is segítve a közvetlen kommunikáció eltünését, a beszélgetések elsorvasztását. Felvezettem a családnak... Aztán beregisztrált a gyerek... És én megijedtem.... ;) Képes lenne kidumálni itt minden családi titkot ;)
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Elküldve Május9, 2008 IDÉZET(manta @ 2008-05-08 - 12:27) elválok Nyakon váglak Akkor hisztis leszek B) szereld a bojlert B)
Gelko Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Szia Gelko! B) B) hello ! de te engem nem is ismersz :D
MrManta Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Akkor hisztis leszek B) szereld a bojlert B) A bojler kész,jöhet a nyakonvágás :D
MrManta Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 hello ! de te engem nem is ismersz B) tényleg, TE meg ki vagy, B)
Gelko Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 tényleg, TE meg ki vagy, B) Luke...én vagyok az Apád B)
MrManta Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Luke...én vagyok az Apád B) Az lehetetlen,ÉN MacLeod vagyok és csak egy maradhat! B)
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Laci hogy rákapott a fórumozásra B) Hajni gondolom a falat kaprja B) :D
MrManta Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Laci hogy rákapott a fórumozásra B) Hajni gondolom a falat kaprja B) :D Á dehogy "csak egy kicsit" morcos.
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Elküldve Május9, 2008 Á dehogy "csak egy kicsit" morcos. Hazudsz kutya!!!! ;) Popdarálót nézek és obégatok a tévé előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Ő még csak 14, nevét sem tudom még, csak azt tudom, hogy ő még csak most14. laalalalllallalalllalallalalllaaaaaaaa neonreklám lalalalalallaaaaaaaaa mindenki lássa, hogy velem van, ez a szédítő bomba nő........ hejjeejjjeeeeeeeeejjeeeeeejejejeeeeeeeeeee B) B) egyik hétfő délelőtt... mentem kornyikálni!!! :D
MrManta Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Hazudsz kutya!!!! :lol: Popdarálót nézek és obégatok a tévé előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Ő még csak 14, nevét sem tudom még, csak azt tudom, hogy ő még csak most14. laalalalllallalalllalallalalllaaaaaaaa neonreklám lalalalalallaaaaaaaaa mindenki lássa, hogy velem van, ez a szédítő bomba nő........ hejjeejjjeeeeeeeeejjeeeeeejejejeeeeeeeeeee B) B) egyik hétfő délelőtt... mentem kornyikálni!!! :D Ez így igaz,de most szakított időt arra,hogy hozzon nekem egy sört a nagy kornyika party közben ;)
MrManta Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Most még mogyit is kaptam,hogy csöndben maradjak B)
Gelko Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Most még mogyit is kaptam,hogy csöndben maradjak B) teliszájal nem beszélünk, de írni irunk B)
Tiv. Elküldve Május9, 2008 Elküldve Május9, 2008 Á dehogy "csak egy kicsit" morcos. Mondtam én már, kevés lesz az az egy gép. B) B)
Recommended Posts