Sörös Sanyi Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ibolykám! Mikor szoríthatunk már téged a keblünkre? B) Ha nagyon hiányzok, akkor lehet átdöccenek valamelyik szombaton. ;) Ja és a nevem Sándor!!! B) (De ha a kebledre szorítasz, akkor csak neked maradok Ibolya. :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Eleinte mindíg a hibakereső topikban lenne: "anyuék összegányolták az autómat és jó lenne tudni miért nem indul..." :D ;) B) Ha ez így lenne,akkor apu odamegy és azt mondja,MÚKODJ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Egyébként örülök, hogy ilyen jól szórakoztok a lányomon :D csak nehogy beregisztráljon ő is, mert akkor lenne itt ész-osztás! B) A lányos apukáknak üzenem: TI IS ÍGY JÁRTOK MAJD!!!! A gyerekteleneknek meg: NEKTEK IS LESZ KÖLYKÖTÖK!!! (remélem lány!!!!) oszt majd jön a nemulass!!! B) Vajon miért tartok attól, hogy az én lányom rám fog hasonlítani? ;) már előre sajnálom Sanyit, mikor 2 nő ossza a feladatot: légyszi a váltót szedjük már le!- a futóművet be kellene lőni naaaaa!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Szia Gelko! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ha ez így lenne,akkor apu odamegy és azt mondja,MÚKODJ B) És mivel mondja, a fáziskereső gumikalapáccsal, vagy az ötkilóssal? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Ugye nem akarod kipróbálni,milyen morcos B) vagyok reggel ;) Engem sem láttál még,amikor valaki felébreszt valami hülyeség miatt! ;) Ez ipari tanuló ahoz képest amit a Petra fog kapni :D Az "A" Manta akkor is szebb! :P Aztán rúgna seggbe. Hiányosak az információid! Én ezért tettem le Petrártól! B) És hol marad a kihívás? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 És mivel mondja, a fáziskereső gumikalapáccsal, vagy az ötkilóssal? B) Rányomja a jedi póvert! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 És mivel mondja, a fáziskereső gumikalapáccsal, vagy az ötkilóssal? B) Ez attol függ,mi a probléma B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május8, 2008 Megoszt Elküldve Május8, 2008 Az "A" Manta akkor is szebb! :D Sose. És hol marad a kihívás? B) Én vagyok a kihívás B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 Ómájgád! :lol: micsoda csivi-csevegés megy itten... nem is tudtam, hogy MrManta ilyen kis beszédes :P Tegnap nem akartam inni... de olyan akartam lenni, mint Keleti Andrea az Activia reklámban! Én is el akartam magamról mondani, hogy "két hete minden nap iszom" B) most már elmondhatom :P de asszem ma sem marad ki... -> MrManta! Jó lenne, ha az eldurrant bojlerünk körül sertepertélnél, mert nem nagyon tetszett reggel a nappali, hogy vízben állt a Jamo, meg a földre rakott tévé, megakurvaanyja! B) Gondoltam, nyitok egy forradalmian új topikot "Virtuális családregény a cyber térben" címmel. Nem blog lenne, hanem debil családok élnék az életüket a neten. Ilyen még gyse volt :D Mondjuk üzengetnének egymásnak, ezzel is segítve a közvetlen kommunikáció eltünését, a beszélgetések elsorvasztását. Felvezettem a családnak... Aztán beregisztrált a gyerek... És én megijedtem.... ;) Képes lenne kidumálni itt minden családi titkot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 IDÉZET(manta @ 2008-05-08 - 12:27) elválok Nyakon váglak Akkor hisztis leszek B) szereld a bojlert B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Szia Gelko! B) B) hello ! de te engem nem is ismersz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Akkor hisztis leszek B) szereld a bojlert B) A bojler kész,jöhet a nyakonvágás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 hello ! de te engem nem is ismersz B) tényleg, TE meg ki vagy, B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 tényleg, TE meg ki vagy, B) Luke...én vagyok az Apád B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Luke...én vagyok az Apád B) Az lehetetlen,ÉN MacLeod vagyok és csak egy maradhat! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Laci hogy rákapott a fórumozásra B) Hajni gondolom a falat kaprja B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Laci hogy rákapott a fórumozásra B) Hajni gondolom a falat kaprja B) :D Á dehogy "csak egy kicsit" morcos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2008 Á dehogy "csak egy kicsit" morcos. Hazudsz kutya!!!! ;) Popdarálót nézek és obégatok a tévé előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Ő még csak 14, nevét sem tudom még, csak azt tudom, hogy ő még csak most14. laalalalllallalalllalallalalllaaaaaaaa neonreklám lalalalalallaaaaaaaaa mindenki lássa, hogy velem van, ez a szédítő bomba nő........ hejjeejjjeeeeeeeeejjeeeeeejejejeeeeeeeeeee B) B) egyik hétfő délelőtt... mentem kornyikálni!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Hazudsz kutya!!!! :lol: Popdarálót nézek és obégatok a tévé előtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;) Ő még csak 14, nevét sem tudom még, csak azt tudom, hogy ő még csak most14. laalalalllallalalllalallalalllaaaaaaaa neonreklám lalalalalallaaaaaaaaa mindenki lássa, hogy velem van, ez a szédítő bomba nő........ hejjeejjjeeeeeeeeejjeeeeeejejejeeeeeeeeeee B) B) egyik hétfő délelőtt... mentem kornyikálni!!! :D Ez így igaz,de most szakított időt arra,hogy hozzon nekem egy sört a nagy kornyika party közben ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Most még mogyit is kaptam,hogy csöndben maradjak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Most még mogyit is kaptam,hogy csöndben maradjak B) teliszájal nem beszélünk, de írni irunk B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 Á dehogy "csak egy kicsit" morcos. Mondtam én már, kevés lesz az az egy gép. B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május9, 2008 Megoszt Elküldve Május9, 2008 A Manta család. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts