Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Te Sanyi! Mantád hogy áll? Készülget, vagy majd télen betolod a szobába és ott reszelsz? :D

Nyomod itt a forumon azt' nem készül el semmi. :D

Tavalyelőtt Need már valamit nagyon sejtett... :D

Elküldve
Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D)

Hát még jóhogy, meglessük a tiéd is mondanám hogy én is majd viszlek a GSI-vel de neked az már nem nagy fíííling sztem már tudod hogy megy egy GSI sőtt a jobbak hogy mennek! :D :D

Elküldve
Hát még jóhogy, meglessük a tiéd is mondanám hogy én is majd viszlek a GSI-vel de neked az már nem nagy fíííling sztem már tudod hogy megy egy GSI sőtt a jobbak hogy mennek! :D :D

egyébként én már vezettem Sanyi mantáját..... :D :D

Elküldve

Az csak tötymörgés volt. Megy az jobban is. :D :D

Én meg a debreceni talin Monával mentem. Olyan lehellet finoman még Mantával nem mentem, egyszer le is fulladtam vele. A legjobb az volt, amikor a tök üres úton egy buszöbölnél meg akartam vele fordulni. Ránéztem Melindára, és kb a következő párbeszéd zajlott:

-Na?

-Mi na?

-Na?

-Na ne!!!!

:D

És ezután egy lendületes megfordulás helyett inkább ipszilonoztam. :D

Elküldve
Az csak tötymörgés volt. Megy az jobban is. :P :D

jah :D

mi meg elindultunk én meg finomkodok. te meg ne válts még el nyomjad neki :D :D

fordulásnál meg finomkodok te meg "hát így fordul meg egy mantás ? "

:D :D :lol:

Elküldve

Na ja. De nem így kezdődött! Gelko beszáll, megfogja a kormányt kétkézzel. Mire én:

-Hé, hol a kezed?

-Ja, tényleg!

És vigyorogva kiteszi a könyökét. :D

Eholvan-e :D (A fenébe, visszavette a könyökét! :D)

(kép két hozzászólással lejjebb)

Ezt meg csak úgy. :D

IMG_4411.JPG

Elküldve
Az csak tötymörgés volt. Megy az jobban is. :P :lol:

Én meg a debreceni talin Monával mentem. Olyan lehellet finoman még Mantával nem mentem, egyszer le is fulladtam vele. A legjobb az volt, amikor a tök üres úton egy buszöbölnél meg akartam vele fordulni. Ránéztem Melindára, és kb a következő párbeszéd zajlott:

-Na?

-Mi na?

-Na?

-Na ne!!!!

És ezután egy lendületes megfordulás helyett inkább ipszilonoztam. :D

Sanya majd vihetsz engem is :D Nemszívesen szoktam más autólyát vezetni, mert énsem szívesen adom oda hacsaknem :D Nade majd meglássuk :D :D

Elküldve
Na ja. De nem így kezdődött! Gelko beszáll, megfogja a kormányt kétkézzel. Mire én:

-Hé, hol a kezed?

-Ja, tényleg!

És vigyorogva kiteszi a könyökét. :D

tényleg :D

25647039.jpg

Elküldve
egyébként én már vezettem Sanyi mantáját..... :D :D

Én is már egyszer. Alig mertem elindítani :D . nade nálunk ez kölcsönös volt. ez a

-na ne!!!

párbeszéd tényleg megtörtént :D

Elküldve
összekötjük gsi.hu indításával :P ;) :D :D :D :D

Na jóhogy mondod mikor akarod indítani???? :D :lol: Ha gondolod csinálok egy jó kis lapot ami esetleg szép is! :D Aztán feltoljuk ás WOALÁ békénhagynak :D

Elküldve
Legyen már benned annyi tapintat, hogy ilyet privibe kérdezel! Melinda Sanyija is olvassa ezt a topicot! :D

Elővetted,megnézte,azt mondja:

-Na?

-Mi na?

-Na?

-Naaa neeeeeeee!

...és ráakasztott egy sós perecet! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.