mélykék76 Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 7-eske megint hülyeségeket beszél. :D Nem értheted ezt te. Hajni érti az a lényeg :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 :D a, én a nyolcaska értem :D hmmm :D most jut eszembe: mantátumot kell szereznem a következő választáson :D de nem mantarinnal fogok kampányolni, hanem inkább olyan manta haris módszereket alkalmazok majd :D lesz ingyen zsíros kenyér is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 ...lesz ingyen zsíros kenyér is :D Engem meg is győztél :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Inkább alakítsunk szövetséget! Közösen nagyobb esélyünk lehet! Én az MSP-t, a Magyar Sör Pártot képviselem! Szerintem elveinkkel teljes módon egyetért a te kis pártod/családod apraja, nagyja! :D Ilyet még Magyarország nem látott! Az MSP, és a Mantarin teljes egyetértésben! :D (méghogy politikai szervezet, meg Narancs. Phö! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 :D a, én a nyolcaska értem :D hmmm :D most jut eszembe: mantátumot kell szereznem a következő választáson :D de nem mantarinnal fogok kampányolni, hanem inkább olyan manta haris módszereket alkalmazok majd :D lesz ingyen zsíros kenyér is :D Te a tizeske vagy! Nemlátod? . . . . sugó: Azonosító Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 Inkább alakítsunk szövetséget! Közösen nagyobb esélyünk lehet! Én az MSP-t, a Magyar Sör Pártot képviselem! Szerintem elveinkkel teljes módon egyetért a te kis pártod/családod apraja, nagyja! :D Ilyet még Magyarország nem látott! Az MSP, és a Mantarin teljes egyetértésben! :D (méghogy politikai szervezet, meg Narancs. Phö! :D) Király ötlet :D de az politikai szervezet az Magyar Szesz Párt, nem??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március13, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március13, 2008 Engem meg is győztél :D csak nem tudod,hogy honnan van a zsír :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 ...de az politikai szervezet az Magyar Szesz Párt, nem??? :D Így még szeretném is őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 csak nem tudod,hogy honnan van a zsír :D Gondolom nem a Mantából, ha meg jó íze van nem mindegy? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 csak nem tudod,hogy honnan van a zsír :D Férjhez megy azt rögtön plasztikáztat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Férjhez megy azt rögtön plasztikáztat! :D Ugyan már, abból szappan van! :D (By Harcosok klubja) Amúgy Hajniról honnan lehetne leszedni egy kenyérre való zsírt??? Na jó, két helyet is tudok hírtelen, de azokból sose legyen zsírosdeszka, mert pont úgy jók, ahogy vannak! :D Remélem a férfinép most erősen helyesel. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 22 évesen miért lenne szüksége zsírleszívásra ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 22 évesen miért lenne szüksége zsírleszívásra ? :D 22 ? nekem azt mondta h nincs még 16 és azért nem jön hozzám :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Én 18-nak tippeltem. Akkor nem is lőttem sokkal alább a 22-nek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Akkor elárulom a nagy titkot, 48 mult a nyáron. De igen jól tartja magát. Vagyis az ura. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Akkor elézést kérek! Kézcsók Hajni néni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Rekord! Ehhez mit szólnál? bár nem tudom, hogy erre dongoltál e.... Gond volt (van) az internet hozzáférésemmel bocsánat, hogy csak most válaszolok! jó ötlet! a hátsó híd mindenképpen érdekes lenne belőle! Kicsit más... Igen csak pórul jártam a "váltó javító mesteremmel". Ha esetleg ti is hasonló cipőbe járnátok, van egy címem ahová semmiképpen nem szabad menni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2008 Sanyi! Te minden bizonnyal a jobb - és bal seggem féltekéire gondoltál :D Örülök, hogy jól szórakoztok :D De a nagy sziklák alatt meg hatalmas kigyók leledzenek, mi? :D Az pedig, hogy éppen hány évesnekmondom magam: az elfogyasztott alkohol mennyiségétől függ. Én 18 éves koromig (vagy 14??? most nem tudom, hogy nem bukok be a hazugságaimmal) egyáltalán nem ittam. Alig győzöm azóta bepótolni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Én ilyen szép számokkal nem büszkélkedhetek. Először két éves koromban ittam le magam. :D Úgyhogy nállam ez a bepótlás duma nem áll biztos lábakon. :D Amúgy nem épp azokra gondoltam, de most hogy mondtad, csak azokra tudok gondolni. :D És a sziklás állítás teljesen fedi a valóságot!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 ....Először két éves koromban ittam le magam. :D.... Cöcö.... Banánturmix az nem számít :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2008 Megoszt Elküldve Március17, 2008 Sör a góré tövében. '81-ben építkeztek a szüleim, és a kőművesek és a segédek a góré árnyékba tették le a sörüket. Én meg belekóstoltam párba. Aztán csak az tűnt fel valakinek, hogy a gyerek a napon fekszik (addigra elment az árnyék onnan). Legalábis a családi legenda így szól. Én nem emlékszem rá, úgy berúgtam. :D Öcsém sem maradt el tőlem sokkal. Neki négy évesen volt az első. Papámnak volt egy olyan szokása, hogy amikor beért a bora, akkor az unokák egy kispohárnyit ihattak belőle. De sokan vagyunk unokák, és nem tűnt fel senkinek, hogy az öcskös legalább háromszor sorbaállt. Az volt az első gyanús dolog, amikor a karosszéken kereszben aludt. Lába, feje, karjai lógtak lefele. Azon az estén nem kellett eröltetni neki az alvást. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Sör a góré tövében. '81-ben építkeztek a szüleim, és a kőművesek és a segédek a góré árnyékba tették le a sörüket. Én meg belekóstoltam párba. Akkor neked a Sörös az felvett művésznév, vagy csak ugy gondoltad nem tagadod meg a családi nevet. Még jó hogy Pálinkásnak születtél. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Még jó hogy Pálinkásnak születtél. :D :D :D Pálinkás a fősulin voltam. :D Minden hétre vittem magamnak otthonról fél litert, aztán Muraközi barátom rámakasztota ezt a becenevet. Jóféle szilva. Hmmmm... :D Amúgy pálinkát hat vagy hét évesen ittam először. Az úgy történt, hogy apu a maradékot már nem tudta hova önteni, mert elfogyott minden üveg. Így fogott egy mézesmacit, és kb nyakig öntötte. Visszatette rá a csúcsos sapkáját, és mai napig nem tudom miért, de rakott bele egy szívószálat is. Én meg kölyökként kinyitottam a hűtőt, és nem tudtam, mi lehet az. Ígyhát fogtam, és a szívószálon át jól meghúztam. Hát, akkor még nem ízlett. ;) Jól teleköptem meg hánytam vele a padlót. :D De azóta már jó barátom a házi szilva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Pálinkás a fősulin voltam. :D Minden hétre vittem magamnak otthonról fél litert, aztán Muraközi barátom rámakasztota ezt a becenevet. Jóféle szilva. Hmmmm... :D El tudom képzelni a lehelleted :D , bár a gimibe mi is vittünk pálinkát fél literes fantás üvegben barátnőmmel. Nagyon fel kellett hígítani a végén, mert akkora bukéja volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Áááá, nem szabad elrontani semmi mással! Csak tisztán, akár a bort! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts