Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Hol látsz te itt koppányt? :) Mondjuk az biztos, hogy furulyaművész a talpán, aki ezen a "rendszeren" az összes lyukat lefogja egyszerre. :D
Gelko Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Hol látsz te itt koppányt? :D Mondjuk az biztos, hogy furulyaművész a talpán, aki ezen a "rendszeren" az összes lyukat lefogja egyszerre. :D Sanyi ! ez az airbrush desing nagyon ott van :)
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Melyikre gondolsz? A lökös alatti alapozóbarna pöttyre, vagy a sárvédőív környékén a rozsdabarna rózsára, esetleg a hosszant futó falfehér csíkra, vagy az E betűt kefélő kis emberke matricára? Hű, így hogy leírtam a listát, rájöttem, hogy túl lett díszítve. Elég búcsúsan hangzik! :)
Gelko Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Melyikre gondolsz? A lökös alatti alapozóbarna pöttyre, vagy a sárvédőív környékén a rozsdabarna rózsára, esetleg a hosszant futó falfehér csíkra, vagy az E betűt kefélő kis emberke matricára? Hű, így hogy leírtam a listát, rájöttem, hogy túl lett díszítve. Elég búcsúsan hangzik! :) az összhatás :D
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Nem lesz már sokáig ilyen. (Tudom, tudom, lassan három éve ezt hallgatod :))
Gelko Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Nem lesz már sokáig ilyen. (Tudom, tudom, lassan három éve ezt hallgatod :)) kár mert nekem tetszik :D
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Nem. Ez a manta így lett Sörös Sanyi védjegy! Igaz, nem várható el, hogy mindig ilyen állapotban maradjon. :)
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 E betűt kefélő kis emberke matricára -> :D sose tudtam megfejteni, hogy mit ábrázol :D azzal hitegettem magam, hogy valami titkos társaság jelképe, vagy ilyesmi... de miért tenne ilyet valaki egy E betűvel??? :)
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Egyébként nekem volt 4es váltom is, és szerintem sincs semmi baj vele... nem is cseréltem ki, inkább vettem egy másikat 5ös váltóval :)
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 E betűt kefélő kis emberke matricára -> :) sose tudtam megfejteni, hogy mit ábrázol Sokáig néztem én is, hogy mit ábrázolna, aztán megállapodtam ennél. Ez a legvalószínűbb jelentése. :D
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 Hol látsz te itt koppányt? :D Mondjuk az biztos, hogy furulyaművész a talpán, aki ezen a "rendszeren" az összes lyukat lefogja egyszerre. :D http://www.opel-portal.si/images/zoom/SGNE...iewsize/025.JPG furulyaművész kéne, mi? :) Egyébként a mostani Flash-ben van egy pont ilyen autó eladó, mint a tied Sanyim! Asszem 1600 €, vagy valami ilyesmi. Épp tegnap láttam, gondoltam is rád :D
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Azon a furulyán csak egy lyuk van. :D Annyiért nem adom! :)
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 lehet, hogy mondanivalója is van... mondjuk 'fuck the electric boogie' (nem a Boogira gondolok, amikor az áram rázza! :D ), vagy 'fuck the elephant' vagy 'fuck the egér' vagy valami ilyesmmi... :)
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Esetleg köze sincs a fuckhoz. De mi olyat nem tudunk kitalálni. :)
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 :) tényleg, lehet, hogy csak táncolnak, vagy a E éppen elájul és elkapják
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Elküldve Február22, 2008 a f@szt! :D egyszerűen csak ennyi: EJ! :D (mint EJnye, EJha stb.) nem tudom, minek gondoljuk túl a dolgokat örökké :)
mad manta Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Kell hozzá az ötös kardánja és a műanyag box is és ki kell flexelni hátrébb a boxot, mert hátrébb jön fel a karja. Én anno egy 1,5cm-s polifoam darabot raktam köré kitömni a 4-es váltó által hagyott lyukat, ez hangszigetelésnek sem volt utolsó. Az ötös szar váltó mert marha rövid benne az egyes. Megbántam anno hogy kicseréltem. A sperr nagyobb dobás feelingben, inkább olyat rakj bele, meg szard le az injektort és jó kis rötyögő weber karbikat rá! Azzal festhetsz koromcsíkokat a garázs falára! Mekkora FLASH má'! Roviden a sztori annyi hogy tesommal begajdultunk es vettunk egy egy lebombazott MANTAT. Neki 4-es valtoja van ellenben a mocija tropara ment es kaptunk egy mocit egy Rekordbol igy elhoztuk kapcs szekrenyestul es gondoltuk hogy ha nem nagy gaz akkor mindenestol kicsereljuk. Sajnos a kardant nem adtak hozza. Ma ki is kaptuk a motort, szekrenyt , azt lattuk hogy uj luk kell a valto karnak csak ha a kardan nem talal akkor bukik minden. Ti konnyen beszeltek a sperr difirol meg stb de nalunk azert is vert kell izzadni ha csak egy csavart keresunk a verdakhoz mivel meg bontokban sem talalsz semmit :) Amugy koszi az infot , rendesek vagytok, olvaslak is majd mindennap
mad manta Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Egyebbkent motorok nem befecsi hanem varajet karbisok
NeedForSpeed Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 a f@szt! :D egyszerűen csak ennyi: EJ! :D (mint EJnye, EJha stb.) nem tudom, minek gondoljuk túl a dolgokat örökké :) Öregem! nemgondoltam volna hogy már akkor is mindenben volt E! E392 E521 ! Melyik van benne? Biztos valami tartosító E, hogy még mindíg egyben van :D
NeedForSpeed Elküldve Február22, 2008 Elküldve Február22, 2008 Roviden a sztori annyi hogy tesommal begajdultunk es vettunk egy egy lebombazott MANTAT. Neki 4-es valtoja van ellenben a mocija tropara ment es kaptunk egy mocit egy Rekordbol igy elhoztuk kapcs szekrenyestul es gondoltuk hogy ha nem nagy gaz akkor mindenestol kicsereljuk. Sajnos a kardant nem adtak hozza. Ma ki is kaptuk a motort, szekrenyt , azt lattuk hogy uj luk kell a valto karnak csak ha a kardan nem talal akkor bukik minden. Ti konnyen beszeltek a sperr difirol meg stb de nalunk azert is vert kell izzadni ha csak egy csavart keresunk a verdakhoz mivel meg bontokban sem talalsz semmit :) Amugy koszi az infot , rendesek vagytok, olvaslak is majd mindennap A rekord E 2.2-ben sperr van hátul. Tessék elhozni!!! Persze csak ha 2.2-ből való a cucc. A kardánt is mert jó hozzá! A rekord váltó is gond nélkül megy fel, csak pár alátét kell alá. Tűzfalnál magasabb picit az öntvényház. Nekem is varázs2 volt rajta, az nagyon jó, mert a forgalmiban S a jelölése és akkor a dupla fekvő véberért sem szólhatnak, mert az is csak karburátor. Ezt mondjuk lehetetlen szerzni, főleg a hozzá való szívó csonkokat.
Boogie Elküldve Február23, 2008 Elküldve Február23, 2008 Esetleg köze sincs a fuckhoz. De mi olyat nem tudunk kitalálni. :) Szerintem a jelentése: eeb@sztátok! hehe :D :D De ez csak vicc vót :D Most nézem aza avatarom..talán le kéne cserélnem, de nincs szívem. Mind1, tán nem haragszanak meg Melindáék.
corsarulez Elküldve Február23, 2008 Elküldve Február23, 2008 :) E-mberek! betojok a röhögéstől, olyan jó dumák vannak errefelé! :D
Recommended Posts