Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hol látsz te itt koppányt? :) Mondjuk az biztos, hogy furulyaművész a talpán, aki ezen a "rendszeren" az összes lyukat lefogja egyszerre. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hol látsz te itt koppányt? :D Mondjuk az biztos, hogy furulyaművész a talpán, aki ezen a "rendszeren" az összes lyukat lefogja egyszerre. :D Sanyi ! ez az airbrush desing nagyon ott van :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Melyikre gondolsz? A lökös alatti alapozóbarna pöttyre, vagy a sárvédőív környékén a rozsdabarna rózsára, esetleg a hosszant futó falfehér csíkra, vagy az E betűt kefélő kis emberke matricára? Hű, így hogy leírtam a listát, rájöttem, hogy túl lett díszítve. Elég búcsúsan hangzik! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Melyikre gondolsz? A lökös alatti alapozóbarna pöttyre, vagy a sárvédőív környékén a rozsdabarna rózsára, esetleg a hosszant futó falfehér csíkra, vagy az E betűt kefélő kis emberke matricára? Hű, így hogy leírtam a listát, rájöttem, hogy túl lett díszítve. Elég búcsúsan hangzik! :) az összhatás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nem lesz már sokáig ilyen. (Tudom, tudom, lassan három éve ezt hallgatod :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nem lesz már sokáig ilyen. (Tudom, tudom, lassan három éve ezt hallgatod :)) kár mert nekem tetszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Szerintem te vagy az egyetlen. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Nem. Ez a manta így lett Sörös Sanyi védjegy! Igaz, nem várható el, hogy mindig ilyen állapotban maradjon. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 E betűt kefélő kis emberke matricára -> :D sose tudtam megfejteni, hogy mit ábrázol :D azzal hitegettem magam, hogy valami titkos társaság jelképe, vagy ilyesmi... de miért tenne ilyet valaki egy E betűvel??? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Egyébként nekem volt 4es váltom is, és szerintem sincs semmi baj vele... nem is cseréltem ki, inkább vettem egy másikat 5ös váltóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 E betűt kefélő kis emberke matricára -> :) sose tudtam megfejteni, hogy mit ábrázol Sokáig néztem én is, hogy mit ábrázolna, aztán megállapodtam ennél. Ez a legvalószínűbb jelentése. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 Hol látsz te itt koppányt? :D Mondjuk az biztos, hogy furulyaművész a talpán, aki ezen a "rendszeren" az összes lyukat lefogja egyszerre. :D http://www.opel-portal.si/images/zoom/SGNE...iewsize/025.JPG furulyaművész kéne, mi? :) Egyébként a mostani Flash-ben van egy pont ilyen autó eladó, mint a tied Sanyim! Asszem 1600 €, vagy valami ilyesmi. Épp tegnap láttam, gondoltam is rád :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Azon a furulyán csak egy lyuk van. :D Annyiért nem adom! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 lehet, hogy mondanivalója is van... mondjuk 'fuck the electric boogie' (nem a Boogira gondolok, amikor az áram rázza! :D ), vagy 'fuck the elephant' vagy 'fuck the egér' vagy valami ilyesmmi... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Esetleg köze sincs a fuckhoz. De mi olyat nem tudunk kitalálni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 :) tényleg, lehet, hogy csak táncolnak, vagy a E éppen elájul és elkapják Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február22, 2008 a f@szt! :D egyszerűen csak ennyi: EJ! :D (mint EJnye, EJha stb.) nem tudom, minek gondoljuk túl a dolgokat örökké :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 EJ? Áááááá, az túl egyszerű. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Ez egy manta E ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mad manta Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Kell hozzá az ötös kardánja és a műanyag box is és ki kell flexelni hátrébb a boxot, mert hátrébb jön fel a karja. Én anno egy 1,5cm-s polifoam darabot raktam köré kitömni a 4-es váltó által hagyott lyukat, ez hangszigetelésnek sem volt utolsó. Az ötös szar váltó mert marha rövid benne az egyes. Megbántam anno hogy kicseréltem. A sperr nagyobb dobás feelingben, inkább olyat rakj bele, meg szard le az injektort és jó kis rötyögő weber karbikat rá! Azzal festhetsz koromcsíkokat a garázs falára! Mekkora FLASH má'! Roviden a sztori annyi hogy tesommal begajdultunk es vettunk egy egy lebombazott MANTAT. Neki 4-es valtoja van ellenben a mocija tropara ment es kaptunk egy mocit egy Rekordbol igy elhoztuk kapcs szekrenyestul es gondoltuk hogy ha nem nagy gaz akkor mindenestol kicsereljuk. Sajnos a kardant nem adtak hozza. Ma ki is kaptuk a motort, szekrenyt , azt lattuk hogy uj luk kell a valto karnak csak ha a kardan nem talal akkor bukik minden. Ti konnyen beszeltek a sperr difirol meg stb de nalunk azert is vert kell izzadni ha csak egy csavart keresunk a verdakhoz mivel meg bontokban sem talalsz semmit :) Amugy koszi az infot , rendesek vagytok, olvaslak is majd mindennap Link to comment Megosztás: More sharing options...
mad manta Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Egyebbkent motorok nem befecsi hanem varajet karbisok Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 a f@szt! :D egyszerűen csak ennyi: EJ! :D (mint EJnye, EJha stb.) nem tudom, minek gondoljuk túl a dolgokat örökké :) Öregem! nemgondoltam volna hogy már akkor is mindenben volt E! E392 E521 ! Melyik van benne? Biztos valami tartosító E, hogy még mindíg egyben van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február22, 2008 Megoszt Elküldve Február22, 2008 Roviden a sztori annyi hogy tesommal begajdultunk es vettunk egy egy lebombazott MANTAT. Neki 4-es valtoja van ellenben a mocija tropara ment es kaptunk egy mocit egy Rekordbol igy elhoztuk kapcs szekrenyestul es gondoltuk hogy ha nem nagy gaz akkor mindenestol kicsereljuk. Sajnos a kardant nem adtak hozza. Ma ki is kaptuk a motort, szekrenyt , azt lattuk hogy uj luk kell a valto karnak csak ha a kardan nem talal akkor bukik minden. Ti konnyen beszeltek a sperr difirol meg stb de nalunk azert is vert kell izzadni ha csak egy csavart keresunk a verdakhoz mivel meg bontokban sem talalsz semmit :) Amugy koszi az infot , rendesek vagytok, olvaslak is majd mindennap A rekord E 2.2-ben sperr van hátul. Tessék elhozni!!! Persze csak ha 2.2-ből való a cucc. A kardánt is mert jó hozzá! A rekord váltó is gond nélkül megy fel, csak pár alátét kell alá. Tűzfalnál magasabb picit az öntvényház. Nekem is varázs2 volt rajta, az nagyon jó, mert a forgalmiban S a jelölése és akkor a dupla fekvő véberért sem szólhatnak, mert az is csak karburátor. Ezt mondjuk lehetetlen szerzni, főleg a hozzá való szívó csonkokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 Esetleg köze sincs a fuckhoz. De mi olyat nem tudunk kitalálni. :) Szerintem a jelentése: eeb@sztátok! hehe :D :D De ez csak vicc vót :D Most nézem aza avatarom..talán le kéne cserélnem, de nincs szívem. Mind1, tán nem haragszanak meg Melindáék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 :) E-mberek! betojok a röhögéstől, olyan jó dumák vannak errefelé! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts