Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ez még a vacsora elött volt és nem voltam berugva csak úgy nézek ki ;) jah és azért izzadok mert dolgozó lány meleg volt :DNem kell magyarázkodni! :huh: nézzétek meg hogy parkol egy mantás :D hát nem felháborító ? :lol: :) Jaj, de aljas! ;) Megjegyzem, be volt zárva a tatabányai Interspar. Emlékszel még a Daewoosra? "Önök a nyitásra várnak?" :) Különben is, hogy parkolna? Minden vonalra merőlegesen és párhuzamosan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2008 :huh: ejnye Sanyi, ejnye! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Ez a hely volt legközelebb a kukához... ;) :huh: :lol: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Elkezdtem szélesített Mantákról képeket nézegetni. És azt hiszem, kezdek elbizonytalanodni. Mert ugye 400 replikában Toncsié a király, olyat nemigen tudnék összehozni. Megabrutálban ott van Laci. Verhetetlen. Valami egyedi kellene, így először a gyári kitteket sasolom. Vannak jó ötletek. :lol: Irmscher (az igazi klasszikus): Mattig: Ezt is Mattignak hozza a Google: Mantzel: (szerintem ez a legszebb): No, évek kérdése és kiderül, hogy mi lesz a vége! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 én az elsőre szavazok. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 én az elsőre szavazok. :huh: Azt már Toncsi lestipistopizta, és nem ér a duplastipistopi. :lol: Amúgy ezeket inkább csak ötlethalmaznak dobtam fel ide, legalább egyben látom a kitteket. Ezektől ezerféle képpen el lehet térni, és lehet őket keverni. Pl a sirályszárnyas aranyszínű, elől hat lámpával. Nem szép, de egyedi. (és nem találok róla képet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 majd nem álltok egymás mellé.... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 nézzétek meg hogy parkol egy mantás :lol: hát nem felháborító ? :huh: Mi van Sanyi? Belerokkantál a tankolásba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Mi van Sanyi? Belerokkantál a tankolásba? :) Akkora találkozó volt, hogy a sok Opeles az összes normális helyet elfoglalta, és csak ez maradt. :) De jó kis tali volt. Akkor már haldoklott az 1.6, és minden megállásnál az egész csapat rám várt, hogy végre beinduljon a szekér. :huh: Hiába, ha más nem is, de az akkumulátorom ereje teljében volt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 :) Akkora találkozó volt, hogy a sok Opeles az összes normális helyet elfoglalta, és csak ez maradt. :D De jó kis tali volt. Akkor már haldoklott az 1.6, és minden megállásnál az egész csapat rám várt, hogy végre beinduljon a szekér. :lol: Hiába, ha más nem is, de az akkumulátorom ereje teljében volt! :) tényleg jó volt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 és én utazhattam a Mantában! :huh: (azóta is nyúz a gondolat, hogy kéne egy....) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Pl a sirályszárnyas aranyszínű, elől hat lámpával. Nem szép, de egyedi. (és nem találok róla képet) No, találtam róla képet, de ez csak egy rajz: No és persze: :) :huh: (azóta is nyúz a gondolat, hogy kéne egy....) Ha nem csak kéne, hanem kell, akkor szólj itt! :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Legalább van akinek tetszett az autóm. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2008 Megoszt Elküldve Január25, 2008 Élőben sosem láttam, de képen tetszik. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Legalább van akinek tetszett az autóm. :huh: Szép autó volt az. Senki nem mondta,hogy csúnya csak az a kerék ... azt kellett volna lecserélni szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Anton, bolgár sporttárs Mantája: C30SE, M62 http://www.opelclub-bg.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Sziasztok. Jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni mert eléggé morcos vagyok. A helyzet az ,hogy melegen nagyon nehezen indul be a motor ha beindul mert az is megesik ,hogy nem megy. Olyan mintha lemerült volna az akksi alig teker és azt is nehézkesen, hidegen meg pöcc röff. Először állítólag az volt a gond, hogy elszállt az egyik hőgombám ,majd ki lett cserélve de még mindig semmi ,aztán azt mondták szar a kábele akkor ma kimértem az összes kábelt a kötegen és mindegyik jó de változás nem történt és rohadtul bosszantó a dolog. Van valakinek ötlete javaslata ,egyebek? előre is köszi Üdv dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Sziasztok. Jó lenne ha valaki tudna tanácsot adni mert eléggé morcos vagyok. A helyzet az ,hogy melegen nagyon nehezen indul be a motor ha beindul mert az is megesik ,hogy nem megy. Olyan mintha lemerült volna az akksi alig teker és azt is nehézkesen, hidegen meg pöcc röff. Először állítólag az volt a gond, hogy elszállt az egyik hőgombám ,majd ki lett cserélve de még mindig semmi ,aztán azt mondták szar a kábele akkor ma kimértem az összes kábelt a kötegen és mindegyik jó de változás nem történt és rohadtul bosszantó a dolog. Van valakinek ötlete javaslata ,egyebek? előre is köszi Üdv dani Önindító!!! Felujítás vagy csere. :huh: Boogie Mantájának is ez volt a baja és a Rekordomnak is kezdeti tünetei vannak. Már leadtam egy önindítót egy villanyász haveromnak,hogy márciusra legyen kész mire előhozom a kocsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Szép autó volt az. Senki nem mondta,hogy csúnya csak az a kerék ... azt kellett volna lecserélni szerintem. ---------------------- Az Opel NEM gyártott sem kombit sem combit csak CARAVAN-t... Neszeneked CARAVÁN Meg COMBI Na emberek! Tehát ez a különbség, aki nem tudta volna! Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január26, 2008 Megoszt Elküldve Január26, 2008 Köszi RTomi De egyébként az önindítónak mi a köze ahhoz ,hogy melegszik a motor? bár gondolom hőtágulás stb előfurdulhat.De mégis mi az összefüggés a kettő között ? Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Fingom sincs, hogy mi köze hozzá, de nekem is ugyanezt csinálta a Rekord, és ott is önindítócsere oldotta meg a gondot. A rosszat felújítattam, és azóta az is tökéletes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Nagyon szépen köszönöm :huh: azt hiszem hétfőn az első dolog a felújítás :lol: igaz ,hogy fél éve volt villamosági szerenőnél aki állítólag szétszedte és felújította az önindítót de ezek szerint mégsem :S Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Hali Találtam két önindítót a sufniban és kicseréltem az egyikre , pöcc röff ,hidegen melegen szóval köszönöm a tanácsot :huh: Üdv dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Jó annak akinek a sufni ilyen dolgokat rejt:) Generátort nem találtál véletlenül? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Köszi RTomi De egyébként az önindítónak mi a köze ahhoz ,hogy melegszik a motor? bár gondolom hőtágulás stb előfurdulhat.De mégis mi az összefüggés a kettő között ? Üdv Dani Tomi vagyok de Boogie van bejelentkezve. Szóval igen a melegedés a gond. Asszem a behuzótekercsel szokott baj lenni meg a szénkefével. Majd megkérdezem az autóóvillamosság szerelő (mester) barátomat. Na tényleg Tomi voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts