Gelko Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Most mé' piszkálod? Különben is, augusztusban megkapta az új szemcsére valót! Tényleg, elparkoltátok már Hajni? :huh: abba szted hány 1-2 Ft os volt amit kivonnak nemsokára ? :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Hát, jó sok C vitamin volt abban a zsákban. :huh:
Gelko Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 jó buli volt az az esküvő... :huh: lehet h Laci azóta már nem ezt mondja de Hajni meg ne hallja :lol:
Tiv. Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 jó buli volt az az esküvő... :huh: lehet h Laci azóta már nem ezt mondja de Hajni meg ne hallja :) ;) :D ;) Ezt te mondod, pont a Sanyinak. :) :D Én meg mindent láttam. :lol:
Gelko Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 :D ;) :D Ezt te mondod, pont a Sanyinak. :lol: :) Én meg mindent láttam. :huh: mire gondolsz ? annyira azért nem voltunk berugva :) :D ;)
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 mire gondolsz ? annyira azért nem voltunk berugva :huh: :lol: :) Beszélj a magad nevében! Bár te is kész lehettél! Én olyan részeg voltam, hogy elütöttelek, te meg olyan részeg voltál, hogy már nem is emlékszel rá? :) :D ;) De tényleg nagy buli volt. Gondoltam már rá, hogy vagy a csapatból évente kellene valakinek házasodni, vagy Hajniéknak kellene télen elválni, és nyáron újraesküdni. Nekem a második jobban tetszik, így nem kerül rám a sor. :D
Tiv. Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Ne. Még viccből se váljon el senki.:huh: Amugy az évszázad lagzija volt. Gelko is túlélte, te is kijózanodtál, és 5 hordó sör fogyott el:)
Gelko Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Ne. Még viccből se váljon el senki.;) Amugy az évszázad lagzija volt. Gelko is túlélte, te is kijózanodtál, és 5 hordó sör fogyott el:) házasodni én sem szeretnék még, válás se legyen inkább csak bulizzunk :huh: ami felejthetetlen volt amikor Hajni lebukott a násznép elött hogy van egy Zolija is meg amikor reggel Tas megkapta a fingópárnát :lol: azt a fejet nem felejtem :) :) :D
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Ne. Még viccből se váljon el senki.:) Akkor nincs más lehetőség. Gelko, ez az év a tied! :huh: Amugy az évszázad lagzija volt. Gelko is túlélte, te is kijózanodtál, és 5 hordó sör fogyott el:) Ej, amikor Laci leírta, hogy hogy nézett a tulaj azután fél órával, hogy elkezdtünk inni. :lol: Az nagy lehetett, amikor járt az agya, hogy elég lesz-e a sör? Mint utóbb kiderült, nem volt elég. És még azt hiszem, hogy még a hélium is elfogyott! :)
Tiv. Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Így van, még az is elfogyott.:) Azért neked is volt egy fejed Sanyi, amikor kimásztál a suziból. :huh: :lol: :)
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Elküldve Január22, 2008 Azért neked is volt egy fejed Sanyi, amikor kimásztál a suziból. :huh: :lol: :) Jól van na, akkor ébredtem!!! :) :D ;)
manta Elküldve Január23, 2008 Szerző Elküldve Január23, 2008 :D hát, azért ha már minden szar, legalább az esküvő hagy jó emlékeket ;) Egyébként most voltunk hétvégén egy lagziba (vagy mibe) ugyanannál a csajnál, akinél mi csináltuk. Messziről integetet :D pedig épp mondta a Laci, hogy úgysem emlékszik ránk, mert nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nála lagziztak... aztán csak igazam lett, hogy minket nem lehet elfelejteni :D de még a pincér csaj is kérdezte, hogy héliumot hoztunk e :) szóval mély és maradantó nyomot hagytunk a fogadósban. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a hétvégi lagzi olyan tré volt, hogy ihaj! :huh: ezért komolyan kár volt költségekbe verni magát az ifjú párnak... én nem is értem... most biztos gonosznak tűnök, pedig csak őszinte vagyok. Igaz, Laci mondta, hogy ne a mienkhez mérjük - dehát az etalon, az etalon :) De azért mi itt is - mint mindig -jól éreztük magunkat. Volt egy vak zongorista (de szószerint vak!), na, attól úgy elvettük a mikrofonját, hogy öröm volt nézni ;) szegény kicsit megijedt, mert a csökkent látása miatt lassan reagálta le, hogy a mikrofonját akarom (nem a nyelest). De ezért ő volt a hibás, mert otthagyta őrizetlenül, amíg kajált és én esküszöm éreztem azt a belső kényszert, amit csak pszichopata kényszerbetegek éreznek... :lol: de egyébként tényleg nem volt jó lagzi... senkit nem ütöttünk el, nem volt akkora pusztítás... áh! nem tudják ezek, hogyan kell csinálni a tutit!
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 ... senkit nem ütöttünk el, nem volt akkora pusztítás... áh! nem tudják ezek, hogyan kell csinálni a tutit!
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Hohó, mit találtam? Laci4! mostmár tuti vendégem vagy egy sörre :wink: ! ... Különben meg minden mantás ilyen "nemsemmi figura" :huh: Vendégszeretetből jeles, ezt már magam is tudom, de a második állításod azóta is tartod? :) Nem semmi, már négy éves hozzászólás! :lol:
manta Elküldve Január23, 2008 Szerző Elküldve Január23, 2008 mmiket nem találsz :huh: annyira azért ne kutakodj, nehogy valami kompromitálót találj :lol: amúgy meg: igen. Tartom ! :)
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Elküldve Január23, 2008 Elkezdtem az anyázóst olvasni elölről. Érdekesek az akkori gondok, dumák, offok. :huh: Találtam ott egy nagyon jó mondatot, be is löktem rögtön aláírásba. Köszi Redi! :lol:
postd Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Sziasztok. Nincs véletlenül vagy direkt valakinek eladó csomi zára? szerkezet , kulcs meg minden ami kell hozzá? nekem lejött a rögzítő bizéja és elhagytam közben meg a szerkezet is megadta magát :S szerencsére eddig egykulcsos volt a gép. Üdv Dani
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Hajni, Laci, Tas, szóval kedvenc "dekorosaim"! Megtaláltam az idei évi projektet: :huh:
NeedForSpeed Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Nekem valahol tutira volt, bár asszem odaadtam opeltominak a többi bigyusszal együtt. Megnézem. Szerintem itt az ideje egy utastérből nyitható elektromos mágneszár beépítésére. Omegába asszem volt. Bontó.
rtomi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Nekem valahol tutira volt, bár asszem odaadtam opeltominak a többi bigyusszal együtt. Megnézem. Szerintem itt az ideje egy utastérből nyitható elektromos mágneszár beépítésére. Omegába asszem volt. Bontó. Az sztem nem volt közte. :huh:
berlina Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 én is elhagytam a bigyuszt, egy normál ajtó lemezbigyuszával rögzítettem, nem volt könnyű de a helyén maradt, nem a gyári vékony lapos tömítést kell alá rakni, hanem egy vastagabb, kb 1mm átmérőjű normál gumitömítést, (korábban véletlen vettem egy szortimentet abban volt egy pont idevaló.
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 Átjöttem ide a lagzi témával, ne ott offoljunk már. :D Én meg a f*szagyerek zsebre dugott kezes Vukkra emlékszem! Láttam már sok hányást, de mind közzül ez a legtutibb! :lol: majd bemutatom még :) Miből lesz a kis Vuk? :) Ui.: Most nézem csak jobban ezt a képet. Idén ne borotváljunk neked is egy ráját? :huh:
Gelko Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 ez még a vacsora elött volt és nem voltam berugva csak úgy nézek ki :huh: jah és azért izzadok mert dolgozó lány meleg volt :lol:
Gelko Elküldve Január24, 2008 Elküldve Január24, 2008 nézzétek meg hogy parkol egy mantás :lol: hát nem felháborító ? :huh:
Recommended Posts