Gelko Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Most mé' piszkálod? Különben is, augusztusban megkapta az új szemcsére valót! Tényleg, elparkoltátok már Hajni? :huh: abba szted hány 1-2 Ft os volt amit kivonnak nemsokára ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Hát, jó sok C vitamin volt abban a zsákban. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jó buli volt az az esküvő... :huh: lehet h Laci azóta már nem ezt mondja de Hajni meg ne hallja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 jó buli volt az az esküvő... :huh: lehet h Laci azóta már nem ezt mondja de Hajni meg ne hallja :) ;) :D ;) Ezt te mondod, pont a Sanyinak. :) :D Én meg mindent láttam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 :D ;) :D Ezt te mondod, pont a Sanyinak. :lol: :) Én meg mindent láttam. :huh: mire gondolsz ? annyira azért nem voltunk berugva :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 mire gondolsz ? annyira azért nem voltunk berugva :huh: :lol: :) Beszélj a magad nevében! Bár te is kész lehettél! Én olyan részeg voltam, hogy elütöttelek, te meg olyan részeg voltál, hogy már nem is emlékszel rá? :) :D ;) De tényleg nagy buli volt. Gondoltam már rá, hogy vagy a csapatból évente kellene valakinek házasodni, vagy Hajniéknak kellene télen elválni, és nyáron újraesküdni. Nekem a második jobban tetszik, így nem kerül rám a sor. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ne. Még viccből se váljon el senki.:huh: Amugy az évszázad lagzija volt. Gelko is túlélte, te is kijózanodtál, és 5 hordó sör fogyott el:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ne. Még viccből se váljon el senki.;) Amugy az évszázad lagzija volt. Gelko is túlélte, te is kijózanodtál, és 5 hordó sör fogyott el:) házasodni én sem szeretnék még, válás se legyen inkább csak bulizzunk :huh: ami felejthetetlen volt amikor Hajni lebukott a násznép elött hogy van egy Zolija is meg amikor reggel Tas megkapta a fingópárnát :lol: azt a fejet nem felejtem :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Ne. Még viccből se váljon el senki.:) Akkor nincs más lehetőség. Gelko, ez az év a tied! :huh: Amugy az évszázad lagzija volt. Gelko is túlélte, te is kijózanodtál, és 5 hordó sör fogyott el:) Ej, amikor Laci leírta, hogy hogy nézett a tulaj azután fél órával, hogy elkezdtünk inni. :lol: Az nagy lehetett, amikor járt az agya, hogy elég lesz-e a sör? Mint utóbb kiderült, nem volt elég. És még azt hiszem, hogy még a hélium is elfogyott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Így van, még az is elfogyott.:) Azért neked is volt egy fejed Sanyi, amikor kimásztál a suziból. :huh: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2008 Megoszt Elküldve Január22, 2008 Azért neked is volt egy fejed Sanyi, amikor kimásztál a suziból. :huh: :lol: :) Jól van na, akkor ébredtem!!! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2008 :D hát, azért ha már minden szar, legalább az esküvő hagy jó emlékeket ;) Egyébként most voltunk hétvégén egy lagziba (vagy mibe) ugyanannál a csajnál, akinél mi csináltuk. Messziről integetet :D pedig épp mondta a Laci, hogy úgysem emlékszik ránk, mert nem mi vagyunk az egyetlenek, akik nála lagziztak... aztán csak igazam lett, hogy minket nem lehet elfelejteni :D de még a pincér csaj is kérdezte, hogy héliumot hoztunk e :) szóval mély és maradantó nyomot hagytunk a fogadósban. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez a hétvégi lagzi olyan tré volt, hogy ihaj! :huh: ezért komolyan kár volt költségekbe verni magát az ifjú párnak... én nem is értem... most biztos gonosznak tűnök, pedig csak őszinte vagyok. Igaz, Laci mondta, hogy ne a mienkhez mérjük - dehát az etalon, az etalon :) De azért mi itt is - mint mindig -jól éreztük magunkat. Volt egy vak zongorista (de szószerint vak!), na, attól úgy elvettük a mikrofonját, hogy öröm volt nézni ;) szegény kicsit megijedt, mert a csökkent látása miatt lassan reagálta le, hogy a mikrofonját akarom (nem a nyelest). De ezért ő volt a hibás, mert otthagyta őrizetlenül, amíg kajált és én esküszöm éreztem azt a belső kényszert, amit csak pszichopata kényszerbetegek éreznek... :lol: de egyébként tényleg nem volt jó lagzi... senkit nem ütöttünk el, nem volt akkora pusztítás... áh! nem tudják ezek, hogyan kell csinálni a tutit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 ... senkit nem ütöttünk el, nem volt akkora pusztítás... áh! nem tudják ezek, hogyan kell csinálni a tutit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Hohó, mit találtam? Laci4! mostmár tuti vendégem vagy egy sörre :wink: ! ... Különben meg minden mantás ilyen "nemsemmi figura" :huh: Vendégszeretetből jeles, ezt már magam is tudom, de a második állításod azóta is tartod? :) Nem semmi, már négy éves hozzászólás! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2008 mmiket nem találsz :huh: annyira azért ne kutakodj, nehogy valami kompromitálót találj :lol: amúgy meg: igen. Tartom ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2008 Megoszt Elküldve Január23, 2008 Elkezdtem az anyázóst olvasni elölről. Érdekesek az akkori gondok, dumák, offok. :huh: Találtam ott egy nagyon jó mondatot, be is löktem rögtön aláírásba. Köszi Redi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Sziasztok. Nincs véletlenül vagy direkt valakinek eladó csomi zára? szerkezet , kulcs meg minden ami kell hozzá? nekem lejött a rögzítő bizéja és elhagytam közben meg a szerkezet is megadta magát :S szerencsére eddig egykulcsos volt a gép. Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Hajni, Laci, Tas, szóval kedvenc "dekorosaim"! Megtaláltam az idei évi projektet: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nekem valahol tutira volt, bár asszem odaadtam opeltominak a többi bigyusszal együtt. Megnézem. Szerintem itt az ideje egy utastérből nyitható elektromos mágneszár beépítésére. Omegába asszem volt. Bontó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Nekem valahol tutira volt, bár asszem odaadtam opeltominak a többi bigyusszal együtt. Megnézem. Szerintem itt az ideje egy utastérből nyitható elektromos mágneszár beépítésére. Omegába asszem volt. Bontó. Az sztem nem volt közte. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 én is elhagytam a bigyuszt, egy normál ajtó lemezbigyuszával rögzítettem, nem volt könnyű de a helyén maradt, nem a gyári vékony lapos tömítést kell alá rakni, hanem egy vastagabb, kb 1mm átmérőjű normál gumitömítést, (korábban véletlen vettem egy szortimentet abban volt egy pont idevaló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Ja: C kadetté azonos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 Átjöttem ide a lagzi témával, ne ott offoljunk már. :D Én meg a f*szagyerek zsebre dugott kezes Vukkra emlékszem! Láttam már sok hányást, de mind közzül ez a legtutibb! :lol: majd bemutatom még :) Miből lesz a kis Vuk? :) Ui.: Most nézem csak jobban ezt a képet. Idén ne borotváljunk neked is egy ráját? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 ez még a vacsora elött volt és nem voltam berugva csak úgy nézek ki :huh: jah és azért izzadok mert dolgozó lány meleg volt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január24, 2008 Megoszt Elküldve Január24, 2008 nézzétek meg hogy parkol egy mantás :lol: hát nem felháborító ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts