Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Én nem is szoktam sátorért fizetni a kempingben. :lol: Hatalmas előny, ha az ember kicsi, a hátsó ülés meg nagy. :lol:

Azért hasznos ha az ember ki tud nyújtózni, illetve ez a sátor azért egy kisebb családnak (mama, papa, gyerek +kutya, bár utóbbit még nemtom hogy veszed rá hogy másszon fel a létrán) is elegendő lehet, és bár elhiszem hogy a Manta nem egy kis autó, de azért nem is kényelmes egy kisebb famíliának, amennyiben nem rendeltetésszerűen van használva hanem alvásra.

Elküldve

Ebben látod igazad van, ezt nem tagadom. De ha részegen beesek a hátsó ülésre, akkor nem a kényelem az, ami először az eszembe jut. :lol: De ha már én sem egyedül fogok talikra járni, akkor beruházok egy sátorra (bár már ketten is aludtunk a Mantában). Ha nem is ilyenre.

Elküldve

Berlina! Nem te tettél ide valahova egy képet egy mantáról 4,2es V8 motorral? :lol: mintha láttam volna valahol... vagy csak álmodtam, hogy van ilyen...? :lol:

Elküldve
Mutatok én jobbat! Ezt lesd meg! Valami hasonlót kellene nekem is faragni a C Rekordból. :lol: 8 liter, V10-es motor. Höhöhö! :lol:

Viszont a kasztniját lehet tényleg ilyenre csináljuk.

Azé' a viper alvázat el ne felejtsd, mert ez csak ahoz jó! :lol:

Szóltam! :P

Elküldve

252 lóerő egy ekkora ccm-es és baromi nehéz vastól, elég hurka! egy könnyebb Z20LET-el jobban járt volna.

Nyomatékos az biztos, de láttam egy honlapot, hogy igazándiból a manta kasztnit szinte alvázasra kell átalakítani, ha rendesen bele akarod tenni azt a motort.

Elküldve

Na nézd csak mit olvasok a risse oldalán:

Passt der Fächerkrümmer für die 2,0l CIH Motoren auch an den Kopf von 2,4l CIH Motoren? Oder besteht ein Unterschied zwischen den Zylinderköpfen (außer den Einlassöffnungen)?

Der Fächerkrümmer für CIH-Motoren ist für 2,0 CIH oder 2,4 CIH identisch. Aus Leistungsgründen können wir von dem Einsatz eines Fächerkrümmers am CIH-Motor abraten. Intensive Prüfstandsversuche haben dies bestätigt. Daher ist dieser Fächerkrümmer nicht auf Lager.

Bitte erfragen Sie nähere Informationen telefonisch.

(02921/62156 – bitte verlangen Sie Herrn Risse)

Azonos-e a 2.0 és a 2.4 négyleömlő?

Igen azonos a kettő, de teljesítményben a CIH motorokon nem hoz semmit, amit az intenzív teljesítménymérések is igazoltak, ezért nem is tartunk raktáron. Kérdés esetén hívja a számot és kérje Herr Risse-t.

...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.