Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Ha egyszer hazajutok értelmes időben, akkor felrakom...annyira nem szép látvány...mondjuk nincs a oszlop... :lol: , úgyhogy a könnyítás már megvan... :lol:

Hajni!

Laci sem látta???

Nézd, tudom, hogy nehéz neked megértened, de minket egyáltalán nem érdekel a kadettod :lol:

Áh, nem! Majd mindjárt felcsatlakozom - felcsatlakoztam! - msn-re, oszt megbeszéljük!

Addig is: Hajráááááááá Sanyiiiiiiiiiiiiii! :P

Elküldve
Nézd, tudom, hogy nehéz neked megértened, de minket egyáltalán nem érdekel a kadettod :P

Aaajjj mááá a kecseg mantás! :lol: Me csak a manta az isten! :lol:

Anti!Az A oszlopot az "idő vas foga" ette meg? :lol:

Elküldve

Húú a bátor emberek mennyire rossz topicban próbálkoznak... :lol:

Komolyan mondom, hogy a következő talira be fogom kenni valami csillámos hajfixáló genyával! :lol: meg lehet, hogy tükör darabokat is teszek majd rá... :lol:

Elküldve
Akkor már nem lesz széria. :lol:

:lol: arra hajtok én is :lol:

egyébként valaki múltkor megcsodálta a mantám, de minden dícsérete semmivé vált, amikor közölte, hogy 'nekem amúgy tökre bejönnek az ilyen lakkfekete verdák' :P

Elküldve

Sziasztok

Egyenlőre érdeklődés szinten kérdezném ,hogy van -e valakinek elfekvőben dupla körlámpás kerete illetve belevaló lámpa és ha igen akkor az mennyibe fájna nekem? Keretem már volt meg lámpa is csak a fényező csúnyán fújta le illetve nem gittelte ki a hibákat és inkább eladtam :S Üvegszálas keret nem érdekel.

ÜDv

dani

Elküldve
Sziasztok

Egyenlőre érdeklődés szinten kérdezném ,hogy van -e valakinek elfekvőben dupla körlámpás kerete illetve belevaló lámpa és ha igen akkor az mennyibe fájna nekem? Keretem már volt meg lámpa is csak a fényező csúnyán fújta le illetve nem gittelte ki a hibákat és inkább eladtam :S Üvegszálas keret nem érdekel.

ÜDv

dani

Nekik biztos lesz:

06-30-5580347

Vagy a másik lehetőség:

06-20-477-1042

Hivatkozz rám (Antira)

:lol:

Elküldve

Köszi! Azt hittem ez ugyanaz a film, csak más a borítója. Az első megvan otthon, de aminek az elején a grafika van, az nincsen. Valakinek esetleg? :lol:

Elküldve

Nekünk nincs ilyen lámpánk. De én a helyedben egy kis gitt-, meg fényhiba miatt nem adtam volna el egy gyári műanyagkeretet... már amennyiben műanyag volt. Az ilyenek aranyárban mennek... :lol: de az vegszálas is lehet jó, csakhát nem gyári :lol:

Elküldve

olykor nemcsak hátul, az első olajleeresztőlikat is elfedték a régiek:

419_SANY0210_3200x2400_2000x1500.JPG

egy Mantzel hfej

igen, a fej át van fúrva a két kis lemezrögzítőcsavarnak

pontosítok: BaMoTec átalakítás, nem Manztel

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.