NeedForSpeed Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Hát ezt is megértük! Eladó a manta film mantája! Ára:nagyonsok euró! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Hát ezt is megértük! Eladó a manta film mantája! Ára:nagyonsok euró! érdekes, hogy a címben és az adatlapon is 3.0 szerepel a motortér meg így néz ki: na akkor most mi is a helyzet? Amúgy majd 52e euró tényleg murva sok pénz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Semmi fura nincs ebben. Melinda szelepdeknijén is 2.2 áll, de a motor "csak" 2.0. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 szóval "szemfényvesztés" az egész. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Vagy más. Nekem pl 1.6 van a forgalmiban, pedig egyébként... is olyan motor van benne :lol: Lehet, hogy 3.0-nak van papírozva. Ha árulnám, én is 1.6-nak hírdetném. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 érdekes, hogy a címben és az adatlapon is 3.0 szerepel a motortér meg így néz ki: na akkor most mi is a helyzet? Amúgy majd 52e euró tényleg murva sok pénz... Ez egy tuning motor. A mattig, aki a spoilereket is készíti csinálja és tényleg 4000ccm. Eredetileg nem ez volt benne a filmben, de azóta ez is belekerült a cégtől. Ez tényleg full Mattig! :lol: Mantába anno a 2.4ből is csináltak 2.7-es motort, de nem sok van abból. Én Essenben láttam egyet a motorshow-n. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 A 4.0 nem Irmscher? Vagy mind a két cég csinálta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 A 4.0 nem Irmscher? Vagy mind a két cég csinálta? Valóban csinálja az Irmscher is, de Ő azt írja, hogy ez Mattig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 De ha ez csak azért ilyen drága, mert egyszer szerepelt egy filmben, akkor Kaszkadőr is árulhatta volna drágábban (igaz, ez Magyarország..., ja, és az azért nem épp egy kultuszfilm. Bár erről nem a Manta tehet.). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 ja, és az azért nem épp egy kultuszfilm. Bár erről nem a Manta tehet.). Ez is igaz! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január8, 2007 Megoszt Elküldve Január8, 2007 ez nem az. a leírás szerint a 99-es DEA reklámhoz készült, amely egyébként azóta is egy cult alkotás. szal kb egy éve újraépítették a film stílusában + digittacho Commo b-öl.ennyi. imho: a filmbeli Kissling volt, a benettontacho is huszonezret mutatott emlékeim szerint ebben a totyikban 1 - 1,5 éve linkeltem az adatlapját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Ezeket nem fogják sohasem eladni. :lol: Manta B Manta A Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Én sem adnám kevesebbért az enyémet Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Én sem adnám kevesebbért az enyémet 1.350.000 Forintért eladod a zöldet ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 1.350.000 Forintért eladod a zöldet ? :) az mintha 2.500.000 lenne... :lol: nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Akkor a gyengébbek kedvéért: ha valaki megkérdezi, hogy eladó-e a zöld Mantám, akkor azt válaszolom, hogy 2,5 millióért igen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Akkor elkezdek gyüjtögetni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Akkor a gyengébbek kedvéért: ha valaki megkérdezi, hogy eladó-e a zöld Mantám, akkor azt válaszolom, hogy 2,5 millióért igen. :lol: Koreai won-ban is ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Csak Neked, de már csak fél óráig :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 az mintha 2.500.000 lenne... :lol: nem? Deeee :) Múlt héten pont előttem kérdezte meg Kati - hexe -, hogy mennyiért eladó ? Kristálytisztán hallottam a választ és a magyarázatot is :) Csak Neked, de már csak fél óráig :) Hallooooodd Sanyi !!!! Akkor mégsem kistigrist veszük koreából. Mennyit tartalékoltál eddig won-ból ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január14, 2007 Megoszt Elküldve Január14, 2007 Eddig semmit, de rohanok a Keletibe, hátha még elcsípek egy valutázót. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január16, 2007 Megoszt Elküldve Január16, 2007 Anno a manta clubból páran felkerekedtünk, hogy megnézzünk egy hatalmas nagy kiállítást. Motorscene Dortmund '98 Akkoriban elég kaka fényképezőm volt, úgyhogy a használhatóbb képeket tudtam csak felrakni. Készült egy video is ami 44 perc és 256Mb bedigizve. Ha időm lesz akkor felrakom azt is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január20, 2007 Megoszt Elküldve Január20, 2007 Régi szép emlékek 98-as dömösi mantatalálkozó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 so Manta 400 CC a legenda szerint 2 db készült, az egyik csak optika, a másik a technikát is megkapta az egyikről kiderült most a hétvégén a Moto Technica Augsburg kiállításon, hogy még létezik, a másikról annyit tudni h rég szétrohadt és akkor hogy mennyi alapja van a legendának: 1979: 2.0 16V sajnos még nem derült ki, h Irmscher-nél széria volt-e vagy prototyp maradt Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Január23, 2007 Megoszt Elküldve Január23, 2007 oké mégegy sztori 3,6 Kissling Opelmotor 6 Zylinder Speziell angefertigter Motor von Kissling noch zu Omega DTM Zeiten. 4 Ventiel 4ooer Köpfe, Stahlpleul-Kurbelwelle-Nockenwellen, Slipperkolben, mit 50 Vergaser ca. 420 PS. mégis milyen már, hogy egy meg egy fél 400as fejet összehegeszteni?? http://www.motorsport2000.de/images/mm/42937.jpg egyébként mi az a slipper dugó? na tiplizek aludni Nagy kép. Linkre véve. MS :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts