NeedForSpeed Elküldve December14, 2006 Megoszt Elküldve December14, 2006 A manta clubban Dodi lila mantáján van hátul tárcsa, meg Hello Ipparkos mantáján, de neki BMW CSI hátsóhíd van összehozva, dúrva átalakításokkal. Úgy tudom az astra f első tárcsája is felmegy, meg a golfé is. :lol: És akkor a hidraulikus kézifékről nem is beszéltem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Hello! NEM TUDJA VALAKI,HOGY MIKOR ÉS HOL LESZ A KÖVETKEZŐ BLITZ-HITZ??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Miért talán változtatják a helyszínt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Miért talán változtatják a helyszínt? :lol: NEM. CSAK MOSTANÁIG NEMTUTAM HOGY HOL SZOKOT LENNI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 Lécci a Caps Lock-ra figyuka... és hiába írod be több helyre, ha nincs senki aki válaszolni tudjon... szerintem... Mantások! Amúgy hol vagytok? még heveritek kifelé a karácsonyi bulikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December28, 2006 Megoszt Elküldve December28, 2006 :lol: Lécci a Caps Lock-ra figyuka... és hiába írod be több helyre, ha nincs senki aki válaszolni tudjon... szerintem... Mantások! Amúgy hol vagytok? még heveritek kifelé a karácsonyi bulikat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Ma bővült a prospektus gyűjteményem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December29, 2006 Megoszt Elküldve December29, 2006 Mantások! Amúgy hol vagytok? még heveritek kifelé a karácsonyi bulikat? Én itthon vagyogatok, csak ritkán jutok net közelbe. :) Kocsi alszik. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Mantások! Amúgy hol vagytok? még heveritek kifelé a karácsonyi bulikat? Nem egészen. Teljesen lerokkantam a lábaimmal. Annyira, hogy kedden otthon a küszöböt sem bírtam átlépni. De tényleg! Úgy eltaláltam, hogy megrepedt az egyik lábujjam. És az a dúrva, hogy észre se vettem, annyira fájtak a talpaim. Szerda doki, kiírás, gyógyszerek és kenceficék. Már bicegek... Node ez nem zavar abban, hogy a Mantás társaknak (és az ide tévedő többieknek) nagyon boldog új évet, és olcsóbb benzint kívánjak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December31, 2006 Megoszt Elküldve December31, 2006 Nem egészen. Teljesen lerokkantam a lábaimmal. Annyira, hogy kedden otthon a küszöböt sem bírtam átlépni. De tényleg! Úgy eltaláltam, hogy megrepedt az egyik lábujjam. És az a dúrva, hogy észre se vettem, annyira fájtak a talpaim. Szerda doki, kiírás, gyógyszerek és kenceficék. Már bicegek... Node ez nem zavar abban, hogy a Mantás társaknak (és az ide tévedő többieknek) nagyon boldog új évet, és olcsóbb benzint kívánjak! Akkor most wellness van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Január1, 2007 Megoszt Elküldve Január1, 2007 b.u.é.k :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én is itt vagyok :lol: Az ünnepek jól teltek - amúgy boldogabb és sikeresebb új évet mindenkinek - , vettünk egy 'új' autót (1982 opel rekord 18,S) családi járkálósnak, tavasszal 400as projekt mátrix módjára újratöltődik... szóval megvagyunk. manta hasít mint állat, de ha valaki tud olcsón jó állapotú 2,4est, akkor legyen szíves szólni, mert szeretnék kitörni a széria kategóriából :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Ennyire bántja a csőrödet? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Én is itt vagyok :lol: Az ünnepek jól teltek - amúgy boldogabb és sikeresebb új évet mindenkinek - , vettünk egy 'új' autót (1982 opel rekord 18,S) családi járkálósnak, tavasszal 400as projekt mátrix módjára újratöltődik... szóval megvagyunk. manta hasít mint állat, de ha valaki tud olcsón jó állapotú 2,4est, akkor legyen szíves szólni, mert szeretnék kitörni a széria kategóriából :) Nekem van egy jó állapotú 2.4es celeron processzorom. Attól jobban fog menni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 de viccesek vagyunk ma... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január4, 2007 Megoszt Elküldve Január4, 2007 Sanyi! Itt vannak a manta tükreid Blitz autóján. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január4, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január4, 2007 Sanyi! Lelopjam neked? Lelopom én, csak ne köpj be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január5, 2007 Megoszt Elküldve Január5, 2007 Jöhet Hajni, de csak ügyesen, senki se tudjon róla! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január5, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január5, 2007 úgyse fogja észrevenni,mert itthon hajtogatok alufóliából egy tölcsér köré burkolatot és belevágok egy képet mondjuk Mel Gibsonról. Szóval még közelről sem lesz feltűnő! Jól kitaláltam mi? Hát igen... észrevétlenül lopni tudni kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 :lol: Van két darab ilyen tükröm pluszban eladó :) Csak sajnos a talpuk hiányzik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Nekem meg csak a talpát hagyták meg. :lol: Bár az is el van csavarodva, ahogy lerúgták/letörték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 Nem a Tieid vannak nálam :lol: Az enyémek az Ebayról vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január6, 2007 Megoszt Elküldve Január6, 2007 :lol: Rögtön gondoltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január7, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Január7, 2007 :) Van két darab ilyen tükröm pluszban eladó :) Csak sajnos a talpuk hiányzik Sanyi megveszi így is! Annyira kell neki, hogyha hozzájut, akár a saját talpát lefűrészelve is, de felteszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január7, 2007 Megoszt Elküldve Január7, 2007 Á, dehogyis! :lol: Azokat a tükröket el szerettem volna tenni a vitrinbe emléknek. Nem is volt tervben, hogy visszakerülnek. De azért fáj a szívem érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts