rtomi Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 GRATULÁLOK!!!! :lol: És a Gabi és Balázska milyen Mantával nyomultak? :D :lol: Omega Caravannal mentek de csak 10.-ek lettek. :D
tascona Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :D. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost ;) és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. ;) Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: Gratula :D büszkék vagyunk rád és a copilotra is :lol: még sok ilyen kupát kivánok :D
berlina Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 na tegnap megleltem a lendkerekeket, 11,8mm-t számoltam, valami*tan5°, ha jól emlékszem. de sajna nem mond semmit, mert a blokk 86-ban cserés volt és ugye 86-ban már rég nem volt karbis 20as moci, ezért fémháromszög sincs a nyílásban. az fhp-t majd levett szelepfedéllel kell meghatározni... addig a gyújtásállítás csak esetleges. a 11,8 mm 5°-hoz magyarázatot ad arra is, h miért van a jel az ékszíjtárcsán és nem a nyílásban a spriciseken: 10°-os alapelőgyújtásnál már 20on mm-t kellene beállítani, az már bőven a sötét mezőben lenne ha a likon kellene belőni. más: mi a magyar neve annak a majdnem kör alakú biztosítógyűrűnek, ami pl a régebbi mocikon a tűzfal motorterében állítható kupplungbowdeneken is van? ilyen 3 kis körme van a belső oldalán holnap szerznem kellene egyet, amelyiknek 3,8-4,0 mm a belső "átmérője". csak naygok vannak itthon. köszönés nélkül elszállt a gyújtásalaplapróla múltkor, azóta olykor bepofázik a gyújtásom, mert a vákuumdoboz karja elmozdulhat a pici csapon és berántja az egész alaplapot, a zárszöget meg össze 50ről 35re.
kori Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Szerintem zégergyűrűre gondolsz. De sztem nem így írják helyesen. De van külső és belső is.
berlina Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 nem zéger, abban van két likacs a zégergyűrűfogó fogainak. ezt laposcsavarhúzóval kell lepöccinteni
greg Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 holnap szerznem kellene egyet, amelyiknek 3,8-4,0 mm a belső "átmérője". csak naygok vannak itthon. köszönés nélkül elszállt a gyújtásalaplapróla múltkor, azóta olykor bepofázik a gyújtásom, mert a vákuumdoboz karja elmozdulhat a pici csapon és berántja az egész alaplapot, a zárszöget meg össze 50ről 35re.A kötöződrót mindent megold. :lol: Aztán egyszercsak lesz olyan ami kell. Ha jobban tudnám mire gondolsz, szétnéznék a lomjaim között, de sajna nem tiszta. Rajzold le. :lol:
berlina Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 :lol: de megvan a Reki Sedan gyári vonóhorog belső lemeze és a hozzá való horog. Egy darab trapppéz belülre és alulkívűl kell rácsavarozni a horgot.
greg Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Rajzold le. :lol: Csak ne ide mert elhajtanak....
kori Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 Akkor arra vevő vagyok :lol: Mert amit beleraktak, annak a belső 3szög része hiányzik. Amúgy nem tudnál hasonlót lefényképezni, mert akkor tudnánk miről van szó. És hova is kell pontosan? A gyújtáselosztó belsejébe, ahova rácsatlakozik a vákuumos előgyújtásszabályozó? Ha nem késő, holnap körülnézek, mert van pár gyújtáselosztóm, de nem tudom hogy van-e bennük.
berlina Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 megygyógyult a tar.hu, be is illesztem ide amit rajzoltam: holnap körbejárom a boltokat hátha mégis van, bár a múltkor nem volt sehol csak nagy. Bosch elosztóban van ilyen, Delcoban nincs
Hic Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 megygyógyult a tar.hu, be is illesztem ide amit rajzoltam.... Ez bizony zégergyűrű... lik ide vagy oda. Kapsz bármelyik csavar(..kötőelem..)boltban.
berlina Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 kúrkásztam a tar.hu-s folderemben ha van ilyen bilincsetek azt kérném mindenkitől: amennyi csak van, mind kell általában az az első, h kivágják a francba, mert szétvágja az ember kezét, meg berohad,, de nekem ez kell.
berlina Elküldve Október16, 2006 Elküldve Október16, 2006 ha már tudok képeket közölni: egy ritka matrica: és hogy hol van: a gumiszorítóval kell leszorítani. általában az emelőt a pótkerékrögzítővel kell leszorítani, úgy, h egyszer szorosan körbecsavarjuk az emelőt, majd csak ezután rögzítjük a pótkereket, hát ezért olyan hosszú ez a rögzítőkötél.
berlina Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 na, rögtön a harmadik boltban sikerült is venni (Bearings kft). a neve:RA tehát úgy kell kérni, h: Jó napot kívánok! Egy 4-es RA-t kérek! vettem hát egy szortimentet 2,3-tól 10-esig öt darabokat, br. 222 ft-ért. van 1,2 2,3 3,2 4 és egész mm-ekben emelkedöen. ha az RA-t nem érti az eladó akkor "verébláb"-at kell kérni. hogy minek a rövidítése az RA azt a jelenlévö öt eladó nem tudta megmondani.
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :lol:. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost :D és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. :lol: Gratula az ügyes párosnak!
Hic Elküldve Október17, 2006 Elküldve Október17, 2006 na, rögtön a harmadik boltban sikerült is venni (Bearings kft). a neve:RA tehát úgy kell kérni, h: Jó napot kívánok! Egy 4-es RA-t kérek! vettem hát egy szortimentet 2,3-tól 10-esig öt darabokat, br. 222 ft-ért. van 1,2 2,3 3,2 4 és egész mm-ekben emelkedöen. ha az RA-t nem érti az eladó akkor "verébláb"-at kell kérni. hogy minek a rövidítése az RA azt a jelenlévö öt eladó nem tudta megmondani. Nem zéger? :lol: Akkor én a fél életemet zégernek hitt nemzégergyűrűk között éltem le.... :lol: Én úgy tuttam, bizonyos méret alatt nem raknak a zégerre fület, oszt annyi.... na nem baj, köszi az okosítást!
NeedForSpeed Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 És ha nyúlbelet kérsz akkor gyújtás kábelt adnak? :lol: :lol: :D Lehet az eladó elöző munkahelye egy állatkereskedés volt. :D
manta Elküldve Október18, 2006 Szerző Elküldve Október18, 2006 Boogie! Hát nagyon gratulálok! Ügyik vagytok! :D Neked már kupád is van arról, hogy nem vagy eltévedős-térképet fordítva olvasós átlagos értelmi szintel megáldott női sofőr! :D Hát ez igen! :lol: Ez az, ami nekem soha sem lesz :lol:
rtomi Elküldve Október18, 2006 Elküldve Október18, 2006 Boogie! Hát nagyon gratulálok! Ügyik vagytok! :D Neked már kupád is van arról, hogy nem vagy eltévedős-térképet fordítva olvasós átlagos értelmi szintel megáldott női sofőr! :D Hát ez igen! :lol: Ez az, ami nekem soha sem lesz :lol: Már megbocsáss!! A NEMeltévedés az rajtam múlott. ;) na jó max 10%-ban rajta is
manta Elküldve Október19, 2006 Szerző Elküldve Október19, 2006 szerintem meg azon múlott, aki vezetett :lol: én pl. keverem a jobb meg a bal kezemet a mai napig (szép neve: oldaltévesztő), szóval engem aztán navigálhatna bárki, akkor sem biztos, hogy jófele kötnénk ki :lol:
mantababy Elküldve Október19, 2006 Elküldve Október19, 2006 Hej Hajni Egyszer úgy eltévedhetnétek, hogy Szeged fele kössetek ki :lol: , gondolom térkép nélkül is menni fog, csak pont ellentétesen kell fordulni mintha Sopronba mennél :lol: majd sütök nektek sütit!!!
mackosajt Elküldve Október20, 2006 Elküldve Október20, 2006 Melinda! Mostanában ti nem tévedtek Debrecen felé? ui: amit a BW-n beszéltünk, menni fog. :lol:
Boogie Elküldve November4, 2006 Elküldve November4, 2006 Ma délután kisebb nehézségek árán, de végre lekerült a Manta a garázsba. :unsure: Elég meredek a lejárat és első próbára nem fért le, mert elöl-hátul leért. Így deszkás, téglás megoldást választottunk és bevált. Tomi ült a volánnál és tesója, haverja és én pedig figyeltük, hogy leér-e. De nem, tehát ma éjjel már védett helyen éjszakázhat az ótóm. ;) Köszi Tomi :blink: Jövő héten rendbevágom kívül-belül. Néha azért beleülök, hogy ne felejtsem el tavaszig a feelinget. ;)
berlina Elküldve November11, 2006 Elküldve November11, 2006 holnap este 20:15-kor a kabel1-en megy a Manta, Manta Til Schweiger & Uschi sztereóóbann eredeti német hanggal
Recommended Posts