Boogie Elküldve Október7, 2006 Elküldve Október7, 2006 Halihó! Sanyika! Minek neked Msn, ha nem is válaszolsz?? :lol: :lol: Kismanta: Üdv köztünk, végre új taggal bővültünk. :D
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Öööö... Mikor írtál, már én rég aludtam, csak a gépem ment, mert letölt. Az MSN-t meg akkor úgyhagyhattam. Bocsesz...
Boogie Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Mantások: jön valaki jövő szombaton a Manta Kupára? Hajni, Sanyi? Mi ott leszünk Tomival. :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 A jövőhét részemről kilőve. Fél év után végre újra eljutok Debrecenbe. De mindenki érezze jól magát, aki elmegy, és persze képekkel teli beszámolót kérek!!! :lol:
Demó Elküldve Október8, 2006 Elküldve Október8, 2006 Klubunk bövült egy újabb B Mantával, de a részletekröl az érintettnek kellene mesélnie. :lol:
rtomi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Klubunk bövült egy újabb B Mantával, de a részletekröl az érintettnek kellene mesélnie. :lol: Nemsértődünk meg,ha tesztek fel róla képeket. :lol:
Gelko Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Klubunk bövült egy újabb B Mantával, de a részletekröl az érintettnek kellene mesélnie. :lol: az érintett sztem még soha nem járt erre szóval inkább te :lol:
greg Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Mi az a "makula"?? :lol: Vicces, de a makula jelentését tekintve egy sárga folt a szemben. :D Amúgy meg a vallásban halálos bűnt is jelent. Tehát a lényege, hogy sárga foltot halálos bűn A Mantára ecsettel rakni. :D Kicsit ma pihent vagyok.... :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Kösz az infót, holnap smirglivel esek a foltoknak a sárga autómon. :lol:
greg Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Kösz az infót, holnap smirglivel esek a foltoknak a sárga autómon. :lol: Pedig B Mantán lehet... :lol:
Boogie Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 ...holnap smirglivel esek a foltoknak a sárga autómon. :lol: Ő Bruce Lee unokaöccse? :lol: :D
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Pedig B Mantán lehet... :lol: Hú, megnyugodtam. :D Ő Bruce Lee unokaöccse? :lol: :D Nem, az a kőműves segéd, Fáng-Lee. Bár, nagy a Lee család. Van amerikai állampolgárságot kapott, angol nevet felvett rokonuk is, ő Lee Cooper.
Boogie Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Ha meg nekiállsz levakarni a fényt a kocsidról akkor neked lesz a bucidon PukLee. :lol: (Csak viccótam)
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Majd télen, fémig. De egy elbújt kis kínaival még van egy kis problémám. Ezt a kínait úgy hívják, hogy Kup Lung.
Hic Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 Vicces, de a makula jelentését tekintve egy sárga folt a szemben. :lol: ... Ja, magyar neve "Vakfolt". Itt lép ki az idegpálya a szemből, és ezért itt nincsenek látóidegek... bár a rajzon nem pont így láccik, szóval lehet, hogy mégse :lol:
MOR16V Elküldve Október9, 2006 Elküldve Október9, 2006 az érintett sztem még soha nem járt erre szóval inkább te :lol: na én vagyok az érintett:) Képet még nem teszek fel mert van mit csinálni rajta. '78as évjárat, 1.9es moci utólag beépítve, narancsszínű-még-. Hát lesz vele munkám bőven de ha sikerül véghezvinnem a terveimet akkor egy naon tuti gépsas lesz majd!!! és ha úgy állok hogy nekifogok majd jelentkezek képekkel meg stb. Jövő Blitzre már készen akarom látni:) Messzinek tűnik de ennyi idő kell neki meg ahogy az én időm engedi. No meg a dBilas az Astrába. Úgyhogy a 2007es év nekem betáblázva.
manta Elküldve Október10, 2006 Szerző Elküldve Október10, 2006 Manta kupára nem megyek (bár lehet, hogy már volt is :lol: ), egyrészt mert úgyis eltévednék és a jövőévi már az én megkeresésemre szerveződhetne, másrészt mert mostanában nem érek rá egyáltalán. Projektben vagyok.
tascona Elküldve Október10, 2006 Elküldve Október10, 2006 Manta kupára nem megyek (bár lehet, hogy már volt is :lol: ), egyrészt mert úgyis eltévednék és a jövőévi már az én megkeresésemre szerveződhetne, másrészt mert mostanában nem érek rá egyáltalán. Projektben vagyok. na sza elütsz majdnem a fóti uton integetek fütyülök se lát se hall nyomod a gázt tényleg egyéváltál az ótóddal :lol:
manta Elküldve Október11, 2006 Szerző Elküldve Október11, 2006 :lol: vazze :D bocsesz, nem láttalak, meg feszülten figyeltem a rádió adásra :D azt tudtam, hogy arra jártál felénk - még mondtam is MrMantnak, hogy legközelebb irányítson be kis otthonunkba - de ha észreveszlek, akkor biztosan megállok az ú közepén is, sőt akár a testi épségemet kockáztatva igyekeztem volna köszönni!!!! Dehát ismersz.... senkit nem veszek soha észre, mert annyira önző vagyok :lol:
Boogie Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :lol:. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost :D és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. :D Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol:
NeedForSpeed Elküldve Október14, 2006 Elküldve Október14, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :D. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost ;) és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. :D Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: EZ IGEN! Gratula! :lol:
Hic Elküldve Október15, 2006 Elküldve Október15, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :D. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost ;) és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. ;) Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: GRATULÁLOK!!!! :D És a Gabi és Balázska milyen Mantával nyomultak? :D :lol:
Recommended Posts