Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
ok, majd kipróbálom két milin, én se tudom

ki kéne számolni

:lol: Te! Ki ne próbáld! :D Nekem fogalmam sincs, csak mondtam valamit! :lol:

Elküldve

:lol:

még nem állítottam át, most kb 20mm, tegnap utánaolvastam

van itt valahol egykát lendkerék, majd kimérem a golyó távolságát a középponttól és meglesz az 5 fok megfelelöje mmben.

Elküldve

Ez az autó a Manta talira is lejött pár órára. A csóka főleg Skodákkal foglalkozik (természetesen veteránokkal), és ezt az autót egy öreg bácsi özvegyétől vette. A bácsi a fényezés kopását ecsettel javította. :lol: De egyébként pöpec a kocsi! Jól megnéztük mi is, mert jövőre (vagy ki tudja mikor) Fikusz is hozza a sajátját Franciahonból, és jó dolog előtte rendesen körbenézni egy makulátlan szekeret.

Elküldve

ja télleg

:lol:

Dunaújvárosi

és adtam neki egy szervízkönyvet Cd-n, nem volt doksija Mantáról csak Feliciáról.

Mesélte, hogy kisiskolás kora óta ismeri az autót, most meg úgy negyvenes :lol:

Elküldve

Igen, már láttam jónéhány képen Skodán Manta tükröt. De a Caprisok is azt rakják fel. Viszont az enyém szerintem nem Mantáé. Fogalmam sincs, miről származhat. De jól néz ki. :lol: Viszont semmit se látok belőle.

Elküldve
Az A Mantán szerintem a B Manta csepptükre nagyon nem lenne szép szerintem. De azt hiszem, hogy van neki krómos lapos tükre is, csak még nem tette fel.

Egyetértek, bár ennél a mostaninál nagyon rosszabb nem lehet az sem...

Elküldve

Na ja. De Gyuláé azért már tényleg elég makulás! És szerintem ez a makula nincs is annyira eldugva, csak nem tudom, hol kell keresni. :lol:

Különben rájöttem! Ha a szép autókban lenne makula, akkor már nem lenne makulátlan! Tehát a makulát a csúnya autókban kell keresni. Itt toltuk el Tomi, hogy rossz autókban kerestük...

Elküldve
Itt toltuk el Tomi, hogy rossz autókban kerestük...

Én azt írtam,hogy a szép autóban nincsen. (azért makulátlan)

Egyébként az az A Manta közelről nem is volt annyira szép. :lol:

Elküldve

Á... (most ez itt egy hosszú panasz helye) A lényeg, hogy egy hónap meló után ez az első hétvégi napom. Ma ki sem mozdultam, csak döglöttem. Majd holnap felmegyek a műhelybe, de ez a nap már nagyon kellett...

És te hogy állsz? Hagy a baba este aludni???

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.