tgabika76 Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 itt meg egy érdekesebb Manta forgalmi: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...6_!_015.jpg Jól gondolom hogy itt a tulaj neve az érdekes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 jól gondolod, és a másik, h 18 évesen nem amg vagy brabus mercit, 911-est, m5-öt kapott, hanem egy i200-at... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember30, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2006 Ami jelent ám valamit! :lol: Mert a mi autónk jobb, mint a brabus merci, 911, m5 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2006 ok, majd kipróbálom két milin, én se tudom ki kéne számolni :lol: Te! Ki ne próbáld! :D Nekem fogalmam sincs, csak mondtam valamit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 :lol: még nem állítottam át, most kb 20mm, tegnap utánaolvastam van itt valahol egykát lendkerék, majd kimérem a golyó távolságát a középponttól és meglesz az 5 fok megfelelöje mmben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október2, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2006 majs azért mond meg légyszi, hogy mennyi az annyi, mert érdekel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október2, 2006 Megoszt Elküldve Október2, 2006 Asszem tele ratyiztam volna a gatyeszt Vatanen mellett! :lol: Az a hidas amikor megfogta a kocsit!!! Az észveszejtő! :lol: Ari Vatanen driving with opel manta Egy hosszabb változat! (Asszem hamar el tudna vinni hétvégén a Tacskóba bevásárolni!) Rallye Manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 a pécsi 06/04/01-i börzén fényképezték: többi kép itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Ez az autó a Manta talira is lejött pár órára. A csóka főleg Skodákkal foglalkozik (természetesen veteránokkal), és ezt az autót egy öreg bácsi özvegyétől vette. A bácsi a fényezés kopását ecsettel javította. :lol: De egyébként pöpec a kocsi! Jól megnéztük mi is, mert jövőre (vagy ki tudja mikor) Fikusz is hozza a sajátját Franciahonból, és jó dolog előtte rendesen körbenézni egy makulátlan szekeret. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 ja télleg :lol: Dunaújvárosi és adtam neki egy szervízkönyvet Cd-n, nem volt doksija Mantáról csak Feliciáról. Mesélte, hogy kisiskolás kora óta ismeri az autót, most meg úgy negyvenes :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Igen, ezt nekünk is mondta. :lol: Jó arcnak tűnik az ipse, és látszik rajta, hogy tényleg szereti a régi autókat. Ja, és rettentően érdeklődött a tükreimért. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Tudjátok, hogy a Mantatükör Skodás körökben nagy népszerűségnek örvend! :lol: Asszem, mi már találkoztunk a fickóval, de nem mondta, hogy Mantája is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Igen, már láttam jónéhány képen Skodán Manta tükröt. De a Caprisok is azt rakják fel. Viszont az enyém szerintem nem Mantáé. Fogalmam sincs, miről származhat. De jól néz ki. :lol: Viszont semmit se látok belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Tudjátok, hogy a Mantatükör Skodás körökben nagy népszerűségnek örvend! :lol: De ahogy elnézem a fenti képet, neki Mantára kell az a Mantatükör... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Az A Mantán szerintem a B Manta csepptükre nagyon nem lenne szép szerintem. De azt hiszem, hogy van neki krómos lapos tükre is, csak még nem tette fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Az A Mantán szerintem a B Manta csepptükre nagyon nem lenne szép szerintem. De azt hiszem, hogy van neki krómos lapos tükre is, csak még nem tette fel. Egyetértek, bár ennél a mostaninál nagyon rosszabb nem lehet az sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 egy makulátlan szekeret. Mi az a "makula"?? :lol: Mert egy szép autóban sincsen sosenem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Na ja. De Gyuláé azért már tényleg elég makulás! És szerintem ez a makula nincs is annyira eldugva, csak nem tudom, hol kell keresni. :lol: Különben rájöttem! Ha a szép autókban lenne makula, akkor már nem lenne makulátlan! Tehát a makulát a csúnya autókban kell keresni. Itt toltuk el Tomi, hogy rossz autókban kerestük... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Itt toltuk el Tomi, hogy rossz autókban kerestük... Én azt írtam,hogy a szép autóban nincsen. (azért makulátlan) Egyébként az az A Manta közelről nem is volt annyira szép. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Majd az lesz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Te Sanyi! Mantád hogy áll? Készülget, vagy majd télen betolod a szobába és ott reszelsz? :lol: Nyomod itt a forumon azt' nem készül el semmi. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Á... (most ez itt egy hosszú panasz helye) A lényeg, hogy egy hónap meló után ez az első hétvégi napom. Ma ki sem mozdultam, csak döglöttem. Majd holnap felmegyek a műhelybe, de ez a nap már nagyon kellett... És te hogy állsz? Hagy a baba este aludni??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 hi :lol: új tag vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 hi :lol: új tag vagyok Hello! Jó,hogy idetévedtél. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Halihó! Hallottam ám rólad, új tag! :lol: Ha összefutnál Melindával, akkor üdvözlöm! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts