Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Jól van, legközelebb várok! :P :wub:
berlina Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 ja és a fordszámmérőt is érdemes hitelesíteni mielőtt berakod, van az oldalán egy kis poti pont erre a célra szóval mielőtt berakod elmész egy zöldkártyáshoz, rákötitek a motorra a CO műszer fordszámmérő egységét és plusszba a beépítendő fordszámmérőt: beállítod, enyémet még mindig nem állítottam be, ahhoz ki kéne venni a műszerfalból és nincs kedvem szétszedni, csal 250-300at fölfelé.
rtomi Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Mé' kell azt cserélniii? Nem volt elég a 200, vagy 220 !!! :P :P B) Hic! Te miylen subcsövet raktál abba a mantába, hogy a kilóméter órát is cserélni kell? :wub: Nincs összefüggés a két dolog között. Hic-től egy erősítőt kaptunk meg akciós kábeleket. Én szereltem be a cuccot a kocsiba. A kilométerórát azért szedtük szét mert volt egy másik amin más karakterekkel voltak a számok és az jobban tetszik a Boogie-nak. Meg a világítása is hiányos volt azt néztük meg. Értedmár? :lol:
NeedForSpeed Elküldve Augusztus27, 2006 Elküldve Augusztus27, 2006 Nincs összefüggés a két dolog között. Hic-től egy erősítőt kaptunk meg akciós kábeleket. Én szereltem be a cuccot a kocsiba. A kilométerórát azért szedtük szét mert volt egy másik amin más karakterekkel voltak a számok és az jobban tetszik a Boogie-nak. Meg a világítása is hiányos volt azt néztük meg. Értedmár? :P Persze. Csak azt hittem akkorát tol a subcső,hogy már 300 nál is vissza kell venni a gázt! :wub:
Boogie Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Mára leszívta valami(valaki) az akksit. :P :wub: Most töltöm 1000-el, de a csomiba már tuti benne lesz a töltő, hátha BW-en is megadja magát. Még be kell szerkeszteni valahova a 2 db plüssráját, hamár megvettem. :P
redline Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Még be kell szerkeszteni valahova a 2 db plüssráját, hamár megvettem. :P kétoldalas ragasztóval tetőkárpitra :P (plüssgsi nem volt? :wub: )
Boogie Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 (plüssgsi nem volt? :wub: ) Az nem, de szép nagy szőrös dobókockát sem találok seholsenem. :P A végén felakasztok egy rókafarkat a tükörre. :P
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 A végén felakasztok egy rókafarkat a tükörre. :wub: Tominak véletlenül nem Vukk a beceneve??? :P
NeedForSpeed Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Az nem, de szép nagy szőrös dobókockát sem találok seholsenem. B) A végén felakasztok egy rókafarkat a tükörre. :P Kaphatsz tőlem, mert asszem még megvan a mantámból, de az fekete, fehér pöttyökkel. Neked a fehér, fekete pöttyel jobban állna. Egyébként ACCH talikon mindíg lehet venni. Nekem is onnan van. pl. komáromi Tominak véletlenül nem Vukk a beceneve??? :D :wub: :lol: :P
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Elküldve Augusztus30, 2006 Tominak véletlenül nem Vukk a beceneve??? :P Ha megtudod utána meg kell,hogy öljelek. :P Need! Hozd a kockát. Legfeljebb a Rekordba jó lesz. :wub:
manta Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Elküldve Augusztus31, 2006 jó tudni, hogy lesz nálad töltő Boggie!! Én is mindig lemerülök... mondtam már, hogy minden fogyasztó kiiktatása után 400ma-t szed fel a vas álló helyzetben? :P még jó, hogy addigra már kibeleztem minden gyanús elemet, amire gyanakodtunk. Most majd visszapakolom + 10es és tarcsi aksi a csomiba. sose lehet tudni... :wub:
berlina Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 olajnyomásjeladó na meg is van: a WK jelzésű saru adja a jelet az olajnyomás visszajelzőlámpának a G jelzésű az olajnyomásmutatóegységnek nem tudom egyszer talán már lefordítottam, most nem teszem
Hic Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Kaphatsz tőlem, mert asszem még megvan a mantámból, de az fekete, fehér pöttyökkel. Neked a fehér, fekete pöttyel jobban állna. Egyébként ACCH talikon mindíg lehet venni. Nekem is onnan van. pl. komáromi :wub: B) :P WHOAAAAWW! Ha fekete, fehér pöttyökkel, akkor még a Gelkónak tuti lehet a kabrijóba! Én úgyis viszek neki old school cd-t, hozd le Blitz-re a kockát, aztán pimp-mobilt faragunk a gépből!!!! :P
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Gyorsan, Csigusztól rendeljetek alá és bele még neonokat, és indulhat a stricihintó projekt! :wub:
NeedForSpeed Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 NE már ON? NEJON-t akartam a csomi világításnak beépíteni. Természetesen kéket, de nem lesz időm rá a blitzig. Pedíg már megvannak a cuccok. :wub: Majd lestek felnit! :P
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus31, 2006 Elküldve Augusztus31, 2006 Azért az én optikai tuningom se lesz piskóta a Blitzre! Beszereztem egy hűtőmágnest, ami egy sörbontó (szabvány méretű fejjel, tehát bontani is lehet vele). Ennek nyele egy habzó söröskorsó, amire az van írva: Sándor. No, ezt fogom rádelejezni az autóra, hogy egyértelmű legyen a tulajdonos! :P Amikor ezt megláttam, rögtön kerestem olyat is, amire az lett volna írva, hogy Tamás, de nem volt. :wub:
manta Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Elküldve Szeptember1, 2006 Na :wub: örülök, hogy végre rátaláltál arra a sörnyitós hűtőmágnesre!!! Én gyártattam le neked, és igyekeztem elhelyezni olyan helyen, ahol jóslataim szerint majd megfordulsz. Akkor ez meg is volna. :P
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2006 Elküldve Szeptember6, 2006 Ezt érdemes lenne megvenni, ha minden igaz róla, bár az ár az nem kevés! :wub: Szép manta
Gelko Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 Ezt érdemes lenne megvenni, ha minden igaz róla, bár az ár az nem kevés! :wub: Szép manta nem ez volt a tied ugye ? nincs benne sárga belső :P
NeedForSpeed Elküldve Szeptember8, 2006 Elküldve Szeptember8, 2006 nem ez volt a tied ugye ? nincs benne sárga belső :wub: Nem, nem. Az enyém az '78-as. Ez egy utólsó darab 86/6. És OHC motorral van. Calibra turbó motor egy/egy becuppan a helyére. Mondjuk.
berlina Elküldve Szeptember16, 2006 Elküldve Szeptember16, 2006 Miss Manta 1975 Opel Bergmann am Flughafen Bremen
Recommended Posts