rtomi Elküldve Július2, 2006 Elküldve Július2, 2006 Szerdán megy vissza az autóm a fényezőhöz: spoilerfény + javítások. :huh: Kb. 1 hétig lesz oda, aztán "elvileg" kész lesz! Utána jön a többi dolog: erősítő+subcső, ültetés, meg amit kitalálok még. :lol: :) De elsőnek az olajcsere. :D
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Wazzup! Kihalt a topic? Boogie? Kismongol? Mantababy? Többiek? Oké, tudom, itt a jóidő és a manta alatt feküdtök! Velem is így volt! :huh:
mantababy Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Wazzup! Kihalt a topic? Boogie? Kismongol? Mantababy? Többiek? Oké, tudom, itt a jóidő és a manta alatt feküdtök! Velem is így volt! :lol: elsonek reagalok erre a kereso uzire , de barcsak uggy lenne ahogy irtad es nem tudnek irni mert a manta alatt fexem :) de meg par nap es annyit fexek alatta, hogy oda kell megagyazni. :huh:
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2006 Elküldve Július12, 2006 Bár én nem vagyok rajta a listán, de szeretném jelezni, hogy én is élek. Én ugyan nem fekszem, de a Manta hason van. Talán hétvégére összeáll, és ha nem kezdek el vele újra állatkodni, akkor sokáig ki is tart...
manta Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 Mi projectben vagyunk, mint mindig... Megnéztünk egy senatort, gondoltuk, abból szép rendőrautót csinálunk majd, de aztán inkább mégiscsak a 400ast fogjuk előre venni. Nekünk szerintem sosem lesz családi autónk :huh: Voltunk driften a hétvégén, azóta MrManta kitalálta, hogy ő is rá izzít erre a műfajra, szóval - ő még nem tudja, de Markyval már kibeszéltük - , hogy a régi vasamból pont lehetne egy csapató gépet csinálni, annak úgysem baj, ha összetörik. Azonkívül - bármilyen furcsa, de úgy várjuk a találkozót, hogy hozzá sem kell nyúlni a kocsimhoz :lol: Igaz, ilyen kis hétköznapi apróságokat eszközlök majd, mint polírozás, meg motor mosás, hangszórórácsok újbóli visszaragasztása a helyére, mert az mindig kiesik... Remélem Need látunk majd téged is Zamárdiban! Amúgy realizáltam, hogyha napi 5 km-t haladok az autóval, akkor 15 litert eszik 100on. Amúgymeg 11-13at, szóval ez jó így. Amúgy sem hiszek a 10liter alatti fogyasztásban. Szerintem az olyan, mint az ufók vagy a Nessi - van aki állítja, hogy van, és van aki sosem látja, pedig nézné...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Pályán Fikusz fehér mantája 8-8.5-ből kijött hegyen-völgyön át, állandó 3000-es fordulaton. Persze az nem a pesti csúcs... Ja, és az "csak" 1.9 GT/E.
Boogie Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Jelentem én is itt vagyok. :lol: Autóm pénteken lesz kész, fényező javítja az elb@szásokat. :huh: Még egy olajcsere és aztán pihi (mármint a javításoknak). Zamárdiba megyünk talán mi is, de csak 7végére.
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Zamárdi nekem lehet, hogy csak egy nap lesz. Az ok egyszerű: nincs túl sok "kedvem" hozzá, és pont fizetés előtt van... De azért ki nem hagyom!
rtomi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Amúgy sem hiszek a 10liter alatti fogyasztásban. Szerintem az olyan, mint az ufók vagy a Nessi - van aki állítja, hogy van, és van aki sosem látja, pedig nézné... A Rekordom a 2 literes fecskendőssel 10 alatt fogyaszt. Hosszutávon még 8 alatt is 90-120-as tempónál. Persze abban 4 sebességes váltó van más áttételezéssel.
mantababy Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Bár én nem vagyok rajta a listán, de szeretném jelezni, hogy én is élek. Én ugyan nem fekszem, de a Manta hason van. Talán hétvégére összeáll, és ha nem kezdek el vele újra állatkodni, akkor sokáig ki is tart... szerintem a listan te a "tobbiek" vagy :lol: szoval nem vagy elfelejtve!!!! amugy ha mar 10 litert kajal a gep en mar boldog vagyok. anyam verdaja 7-et eszik de az nem auto(bocsi :D ) viszont a manta eszegetett egy kicsit,pontosan sose neztem, mert meg a km mutatot se tudtam rajta leeolvasni, nemhogy lenullazni a szamlalot :) de ami kesik nem mulik, remelem a masik manta is jol megy majd es a fogyasztasa se lesz 20 l :huh:
manta Elküldve Július13, 2006 Szerző Elküldve Július13, 2006 Tomi! Akkor Zamárdiban tekintsd meg motor teremben az állítási opciókat, és érd el nálam is ezt a csodát. :huh: Már az anyjáig le van véve a co, 2,4es szelepek csattognak benne... - megjegyzem azért van rajta négyleömlő, meg direkt szűrő is. És hideg motorral nagyobb a fogyasztás amúgy is. Amíg nem volt semmi extra a vason, addig én is villantottam 8literes fogyasztást az országúton - igaz, akkor még a benzin is olcsóbb volt - most meg nem is érdekel már. Dubaiban érzem magam :lol:
rtomi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 Tomi! Akkor Zamárdiban tekintsd meg motor teremben az állítási opciókat, és érd el nálam is ezt a csodát. :huh: Már az anyjáig le van véve a co, 2,4es szelepek csattognak benne... - megjegyzem azért van rajta négyleömlő, meg direkt szűrő is. És hideg motorral nagyobb a fogyasztás amúgy is. Amíg nem volt semmi extra a vason, addig én is villantottam 8literes fogyasztást az országúton - igaz, akkor még a benzin is olcsóbb volt - most meg nem is érdekel már. Dubaiban érzem magam :) Szerintem a váltó lesz a megoldás. Azt hallottam,hogy a Manta 5-ös váltónak nagyon rossz az áttételezése. Az enyém keveset fogyaszt cserébe viszont nem megy. :lol: vagyis most az áttételnek köszönhetően kb. 140 km/h a vége de 4.-ben felmegy a falon is.
berlina Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 bacod! milyen áttétel az? nekem 3.ban megy 140-et 3.67-es difid van?
rtomi Elküldve Július13, 2006 Elküldve Július13, 2006 bacod! milyen áttétel az? nekem 3.ban megy 140-et 3.67-es difid van? Egy 1,9-es Opel GT-nek a váltója van benne az eredeti difivel.
manta Elküldve Július14, 2006 Szerző Elküldve Július14, 2006 nem hiszem, hogy a váltó. Inkább akkor már a lábam nehéz... Én ahogy így nézegetem, folyamatában nőtt a fogyasztás - úgy értem, ahogy kerültek bele a dolgok, leömlő meg ilyesmi.... meg persze a körülmények sem elhanyagolhatóak - város, hideg motor, rövid táv. Viszont kiszámoltamés még ilyen benzin ár mellett is olcsóbb, mint a villamos. Mondjuk, ha drágább lenne, akkor is kocsival járnék. :huh:
rtomi Elküldve Július14, 2006 Elküldve Július14, 2006 nem hiszem, hogy a váltó. Inkább akkor már a lábam nehéz... Én ahogy így nézegetem, folyamatában nőtt a fogyasztás - úgy értem, ahogy kerültek bele a dolgok, leömlő meg ilyesmi.... meg persze a körülmények sem elhanyagolhatóak - város, hideg motor, rövid táv. Viszont kiszámoltamés még ilyen benzin ár mellett is olcsóbb, mint a villamos. Mondjuk, ha drágább lenne, akkor is kocsival járnék. :lol: milyen számrendszerben számoltad? :) Én inkább robogóval járnék de mindakettő under construction. :huh:
manta Elküldve Július14, 2006 Szerző Elküldve Július14, 2006 a saját számrendszeremben :huh: addig kínlódtam vele, míg ki nem jött az eredmény! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Need! Tudtad, hogy a volt vasad egy egész jó kis holland oldalon is megtalálható? Íme az oldal. A Gastfoto's-ban, a vége felé található a híres Manta! De érdemes az egész oldalt végig kukkolni.
Boogie Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Újabb fejlemények: Ma délután végre készlett a fény. :huh: Azóta úgy vigyorgok, mint akit b@szni visznek! :) :D Csudiszép lett, melóba is azzal jöttem. Előbb kinéztem az ablakon és megcsillant rajta a napsugár. Húúúúúúúú, egyből (ismét) beleszerettem. :lol: Holnap lesznek képek. Ja amúgy ma láttunk Mantákat Tomival, mert épp rally van és hazafelé meg is álltunk egy versenyMantát megnézni. Passz, hogy kié volt, de szépen meg volt csinázva. :D Szóval ma very happy vagyok. :)
Gelko Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Azóta úgy vigyorgok, mint akit b@szni visznek! :unsure: :D ez milyen volt már ? :) :D :lol:
rtomi Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Szóval ma very happy vagyok. :) Jólenne,ha holnap is az lennél majd. :unsure:
mantababy Elküldve Július15, 2006 Elküldve Július15, 2006 Akkor csilli villi a verda ? :unsure: gondolom buszken mutatod mindenkinek a jarganyt :)
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2006 Elküldve Július16, 2006 Erre mást nem is tudok mondani, mint tyü, azannya!
Recommended Posts