Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Nah, megnéztem. Egyértelműen a Manta nyert, ezt kimutatták a Winklerék is :)

De a legszomorúbb, hogy állítólg itt forgatták nálunk, bár az elejlt a műsornak nem láttam, én meg lemaradtam róla!!!! ;)

Elküldve
A Totalcarban elmondták amit eddig is tudtunk, nevezetesen, hogy a Manta a valaha gyártott egyik legjobb német sportautó. Kösz fiúk! :)

És ez ahhoz képest hogy a Totalcar elég közismerten Opel-ellenes, bizony nagy szó!

Elküldve
És ez ahhoz képest hogy a Totalcar elég közismerten Opel-ellenes, bizony nagy szó!

:) Nem is tudtam...

A március 15-ei cikkükben Petőfihez egy Tigrát rendeltek

Nem a kiskunlacházi reptéren szoktak forgatni a Winklerék?

Hmm, lehet, az elejét nem láttam, engem is hívtak hogy azonnal kapcsoljam be a tv-t mert a debreceni reptérről vannak, és az a kék manta mintha itt lenne nálunk, most mindjárt megyek és felkutatom ;)

Elküldve

Szerintem korrektek voltak és legalább kapkodták a levegőt a 24V-től. ;)

Sajnos a winkler a szervó dologgal beégett, dehát Ő sem tudhat mindent. ;)

Természetesen ismertem a mantásokat és a gépeket a klub berkeiből. Remek volt a két autó közötti teljesítmény kontraszt. Jól választották ki a két (legszebb) autót. Gratula! :)

Elküldve

Én kellemesen csalódtam a műsorban :) .A beharangozók alapján rosszabbra számítottam,azt gondoltam,hogy biztos becsmérelni fogják a Mantát,de végülis pont az ellenkezője lett igaz.Elismerték és beismerték értékét ,szépségét és feeling-jét. ;) .Az 1.3 -as nak is nagyon szép hangja volt,a 3 literesről nem is szólva.Szerintem ezután a műsor után sok embernek támad kedve Mantázni.(nekem is. ;) .A hasznaltauto.hu-n hirdetnek egyet 65000-ért,kezdetnek pont jó lenne. ;)

Elküldve

Srácok!

Nem tudom ki hogy van vele,én személy szerint sz***k winklerék véleményére ;)

és hogy nem szeretik a márkát,én ismét büszke voltam az Opelre,a Mantákra különösen,

és örülök hogy oda tartozom ahova! :)

Különösen büszke vagyok azokra a klubtársaimra is,akik ott voltak a gyönyörű autóikkal,és

olyan élménydússá tették a műsort,ami miatt a corrado nem kapott csak 4 percet a műsor végéből,

és ott is csak hallgatóztak a műsorvezetők ;)

Anti,neked külön örültem:) de tudod,épül az asci!;))) :D

Üdv mindenkinek!

:lol:

Elküldve
Srácok!

Nem tudom ki hogy van vele,én személy szerint sz***k winklerék véleményére ;)

és hogy nem szeretik a márkát,én ismét büszke voltam az Opelre,a Mantákra különösen,

és örülök hogy oda tartozom ahova! :)

Különösen büszke vagyok azokra a klubtársaimra is,akik ott voltak a gyönyörű autóikkal,és

olyan élménydússá tették a műsort,ami miatt a corrado nem kapott csak 4 percet a műsor végéből,

és ott is csak hallgatóztak a műsorvezetők ;)

Anti,neked külön örültem:) de tudod,épül az asci!;))) :D

Üdv mindenkinek!

:lol:

???????????????????????????

Elküldve

Hát már amint látom eléggé kiveséztétek a témát totalcar ügyben!;)

De nem is gond!!!!

Én nagyon élveztem, hogy a Manta még mindig ekkora téma, hogy egy ilyen műsorból bizony nem kevés időt kitöltött!!!!! :D

Szuperek voltak az autók! ÉS bizony még ezt a két jómadarat is ámulatba tudták ejteni!!!! Erről ennyit!

Ez magáért beszél!

A bocskorékról meg annyit, hogy az életbe nem hallgatok bumerángot mert unom, hogy a csapból is ők

folynak! Szar a műsoruk és kész! Bocsánat minden bumeráng rajongónak csak ez egyéni vélemény!

Én csatlakozom Need véleményéhez! A filmen kívül és pletykákon kívül szerintem fogalmuk sincsen mi a jó fenéről is beszéltek egyáltalán! ;) :lol: :D

Ha már ilyen témát felhozok egy műsorban legalább egy picit felkészültem volna belőle nem egy ilyen szar rókafarkas dumával jöttem volna! Na mert ez ám a lejárt lemez!!! ;) De hát majd csak a fiúk is megtanulják, hogy haladni kell a korral! :)

Úgyhogy majd szóljatok ha jó lezs a bumeráng, akkor majd hallgatni fogom! :( :( :D

Elküldve
Bocs, nem neked szantam, hanem Corsikanak, arra hogy latott a hasznaltauto.hu-n egy Mantat 65ezerert. :)

Szerintem azt az autót nem túl nagy ráfordítással még jó állapotba lehetne hozni!(Köszi az infót Sörös Sanyi)

Elküldve

Ha szabad, akkor én is gratulálok Bogi autójához, nemrég láttam "élőben" is, gyönyörű, főleg most, az új felnikkel! ;) ;)

Már biztos, hogy Mantám lesz, amint magamhoz térek picit anyagilag. :)

Elküldve
Ha szabad, akkor én is gratulálok Bogi autójához, nemrég láttam "élőben" is, gyönyörű, főleg most, az új felnikkel! ;) ;)

Már biztos, hogy Mantám lesz, amint magamhoz térek picit anyagilag. :)

Köszönöm az ótóm nevében is a dícséretet. ;)

A felnik nem újak, ezekkel vettem még tavaly. :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.