Hagalex Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Majd egyszer megültetem, ha másik felniket rakok alá. Addig nem, mert akkor hátra nem tudna senkisenem beülni :blink: ;) Pedig én úgy szeretnék visítani ott hátul... mikor vissza 2 padlógáz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március7, 2006 Megoszt Elküldve Március7, 2006 Ez egész szépen sikerült sztem: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 (edited) Ez egész szépen sikerült sztem: http://iaro.srv.hu/kep/mantaairbrush.jpg Jól látom, hogy Yoda mester figyel a bal első sárhányón? Akkor viszont maga Leia hercegnő van az ajtón. Szerintem ez egy kicsit sok a starwarsból. Amúgy a gép rendben van, a heavy duty hátsó szárnytól és az airbrushtól eltekintve. Pár hónapja hirdették a mobile.de-n 6000 euroert. képpel nem idézünk Módosítva Március8, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Jól látom, hogy Yoda mester figyel a bal első sárhányón? Akkor viszont maga Leia hercegnő van az ajtón. Szerintem ez egy kicsit sok a starwarsból. Amúgy a gép rendben van, a heavy duty hátsó szárnytól és az airbrushtól eltekintve. Pár hónapja hirdették a mobile.de-n 6000 euroert. képpel nem idézünk Szerintem pedig a Gyűrűk Urából vannak rajta szereplők!! ;) Én nem bacnám így el a kocsim! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Okay, akkor tisztázzuk: maga az airbrush sz@r vagy csak a témaválasztás? (Mondjuk a hátsó szárnyat én is levenném ha az enyém lenne) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Okay, akkor tisztázzuk: maga az airbrush sz@r vagy csak a témaválasztás? (Mondjuk a hátsó szárnyat én is levenném ha az enyém lenne) Az airbrush-val (nemtom hogy kell írni ;) ) nincs gond, csak a téma nem passzol! Ennyi erővel lehetne akár Harry Potter :) vagy Bambi stb... Ezek nem kocsira való dolgok szvsz. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Az airbrush-val (nemtom hogy kell írni ;) ) nincs gond, csak a téma nem passzol! Ennyi erővel lehetne akár Harry Potter :) vagy Bambi stb... Ezek nem kocsira való dolgok szvsz. ;) És ha a kedvenc focicsapata lenne? Mondjuk Fradi vagy ilyesmi? Az kocsira illő lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Szerintem ezek az autók úgy szépek, ahogy vannak. Egy-egy szép, esetleg valami vad festmény direkt jól mutat rajta, de egy komplett téma alatt elveszik az autó, és mehet a cicás rovatba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 (edited) Sziasztok! De rég jártam erre felé. Szerintem szép, de nekem is sok egy kicsit, föként hogy sem Frodo, sem Solo úrral nem szimpatizálok. :) Módosítva Március9, 2006 : dea191 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2006 de állítólag a mantások úgyis aluliskolázottak, szóval ha nem tudunk olvasni se, akkor képregényeket nézünk - és akkor ennek fényében a tulaj szépen összehozta a légyseggreesikrajta fényezést basszátokmegígyiskinézhetegyrégivas filozófiáját a mantásokról alkotott véleményekkel a maga szatírikus-önirónikus stílusában :) ja! és azért kicsit belátni ám a géptető alá is ;) hmmmmm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 De régen voltam már itt!!!:) Fel sem engedett a szerver a rendes nevemmel!;) Boogie eltűntél msn-ről! megváltozott a címed? Üdv.! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Íme egy bűn ronda autó!! :) ;) Miért kell így elrontani valamit?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Nem lenne ez annyira ronda, de ez a szín abszolult nem passzol hozzá. Bár kétségtelen, hogy eredetiben sokkal szebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Hát szerintem nem valami előnyös! nem áll jól az A-mantának ez a szétturbózott változat! Ez az autó ennél sokkal elegánsabb megjelenést tudhat a magáénak!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
dea191 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztok! A Mogyoródi úti Jet kútnál 256ft a 98-as, ha valaki arra jár esetleg érdekelheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március15, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Március15, 2006 nem ronda az, csak egyedi. én sem vagyok ronda. Csak egyedi. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Szombaton a Totálkárban egy összehasonlító bemutató: Capri, Manta, Corrado Állítólag a Winklerék szét röhögték magukat a Mantákon :) Volt egy porig ültetett, spoilerezett 1,3 Manta, meg egy 3000-es Manta, + 1 B Ascona A Corrado VR6-tól meg padlót fogtak. Érdekes egy társaság... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Szombaton a Totálkárban egy összehasonlító bemutató: Capri, Manta, Corrado Állítólag a Winklerék szét röhögték magukat a Mantákon ;) Volt egy porig ültetett, spoilerezett 1,3 Manta, meg egy 3000-es Manta, + 1 B Ascona A Corrado VR6-tól meg padlót fogtak. Érdekes egy társaság... Boomeráng mantás téma :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Sajnos az a baj, hogy a sajtóból és a filmből indulnak ki, nem is beszélve a pletykáról. Egyáltalán nem autós szemmel nézik a dolgokat. Nem is akarják megismerni, csak egy téma amin lehet röhögni és hülyeségeket beszélni róla. :) Elítélik, még mielött fogalmuk lenne róla miről is van szó egyáltalán. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Amikor a Manta Németorsgban kultautó lett a Bocskor meg a másik ######fej még kereklámpás Ladából könyökölte magát véresre, miközben a kis Winkler újságokból kivagdosott Capri és Manta képekkel díszítgette a szobáját... Magyarországon ez a téma tök erőltetett mint ahogy a Bumeráng is az. Persze nehéz minden reggel humorosnak lenni és ez a Bocskoréknak már nem is nagyon sikerül, függetlenül a Manta témától. Felőlem egyébként viccelődhet akárki a Mantával, pont leszarom. Nekem bejön és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mondjuk Bocskor akkoriban némethonban élt, tehát ő élőben halgathatta ezeket a csipkelődéseket. Viszont nem értem, hogy egy klasszikus vonalvezetésű, jellegzetes megjelenésű autót miért kell ennyire piszkálni? Ennyi erővel bármelyik oldtimer vagy csak idősödő autót úgy lehúzhatnának, hogy senki se venne öreg autót. A régi német viccek is idejét múltak már szerintem, és lerágott csont mindegyik (bár a könyökszpojleren jót röhögtem, ezt még nem hallottam). Hiszen itt már rég nem a márkák közötti versengésről van szó. Mindegy, pattogjanak, ha akarnak, én maradok a Mantánál, nekem nagyon bejött, és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Mondjuk Bocskor akkoriban némethonban élt, tehát ő élőben halgathatta ezeket a csipkelődéseket. Viszont nem értem, hogy egy klasszikus vonalvezetésű, jellegzetes megjelenésű autót miért kell ennyire piszkálni? Ennyi erővel bármelyik oldtimer vagy csak idősödő autót úgy lehúzhatnának, hogy senki se venne öreg autót. A régi német viccek is idejét múltak már szerintem, és lerágott csont mindegyik (bár a könyökszpojleren jót röhögtem, ezt még nem hallottam). Hiszen itt már rég nem a márkák közötti versengésről van szó. Mindegy, pattogjanak, ha akarnak, én maradok a Mantánál, nekem nagyon bejött, és kész. a viccek alapja az volt h elérhető "sportos vagy sportautónak" áruéták---én nagyon szeretem a mantákat és akiket ismerek a tulajok közül azokat is de a vicceken is jókat szoktam röhögni....bár biztos más lenne ha lennének asconás viccek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Sziasztok! A Winkler műsorról annyit, hogy a Bumeráng beharangozójában, a Robi nagyon erős nagyon dögös német autókat akart összehasonlíttani, az előzetesben azonban szó sem esett pl. a Lotus Omegákról vagy a Senikről. Magát a műsor nem láttam, de ezek után érdekelne miről is szólt! Meg szerintem egy ilyen műsorhoz valamellik klubból kellene autóka (Mantákat) keresnie és akkor lenne ütőképes felhozatal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Magát a műsor nem láttam, de ezek után érdekelne miről is szólt! Még megnézheted. Kb. negyed óra múlva kezdődik elvileg, én is arra várok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Én melózom, de beidőzítettem a Tv kártyámat. Ha hazamegyek megnézem, és kellemesen anyázok.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts