Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Hát, végre 1 hét alatt sikerült még 2 évre vizsgát kapnia a gépemnek.Phü!

A harmadik vizsgabiztosnál átment.

Ki jön az aug 2-8 ig nemzetközi találkozóra?

Mindenki?

mennyibe került?

Elküldve
....16.000 a klubtagoknak/het reggeli, vacs. benne van....

Hmm nem is olyan drága vizsga ez :) A kaját átvételét hogyan lehet realizálni ? Mozai utcánál kell beváltani a kajajegyet, amit a vizsga alkalmával adnak ? :wink:

Elküldve

Hmm nem is olyan drága vizsga ez :) A kaját átvételét hogyan lehet realizálni ? Mozai utcánál kell beváltani a kajajegyet, amit a vizsga alkalmával adnak ? :wink:

Ugy gondolom aki ertelmes az fel tudja fogni az uzenet lenyeget, a tobbi megmenjen kajalni a "Mozai" utczaba :)

A SotetKeknek meg kulon elkuldom Uzenetben mert kicsit bonyolult minden kotekedeset megvalaszolni :)

Udv Blau

Elküldve
Ugy gondolom aki ertelmes az fel tudja fogni az uzenet lenyeget, a tobbi megmenjen kajalni a "Mozai" utczaba :)

He-he tényleg elírtam, igazad van Mozaik utca :)

Azt csak szép csöndben teszem hozzá, hogy Ákos kérdése úgy hangzott : "mennyibe kerül

Elküldve

He-he tényleg elírtam, igazad van Mozaik utca :)

Azt csak szép csöndben teszem hozzá, hogy Ákos kérdése úgy hangzott : "mennyibe kerül

Mellesleg csak csondben jegyzem meg mindig megtudom atkozni a kerekeidet :)

Udv Blau :roll:

Elküldve
Mellesleg csak csondben jegyzem meg mindig megtudom atkozni a kerekeidet :)

Udv Blau :roll:

Aúúú, jaaj, aúúúúúúú, áááááááá :oops: A vodoo-baba nem érrrrrrrrrr :roll: Jóóóóóóó akkor küldd el azt a tájékoztatót, csak nem szúrkáld azt a babáttttttttttt :shock: Aúúúúúú

Elküldve

:) mindenki milyen vidám ma :)

Tényleg! 20alatt vagy felett volt a vizsga?

Talira megyünk, csak nem tudom még, hány napra. Viszont szerintem nem olcsó, főleg, hogy a kaja nagy része vacak. Nem tudom, miért nem lehet kaja nélkül is befizetni... ott úgyis mindenki csak iszik... legalábbis az ilyen "unintelligens alkoholisták", mint én, azok igen :roll:

Elküldve

Üdv mindenkinek

Rég voltam itt el vagyok foglalva. Belém jött egy nő jöbbról, vettem új lámpát meg utaztam 150 km egy sárvédőért amit meg is vettem és mit mondjak elég gagyi, ezért ha van valakinek jó sárvédője nem törött meg rohadt meg minden baja van és aldja akkora az érdekelne.

Üdv Dani Ja igen jobb oldali kell árral együtt. Köszönöm

• 4 weeks later...
Elküldve

Manta!

Nem tudtam hol szólítsalak meg!

Vazze, nehogy lelépj innen mert az nem megfelelő jelen körülmények között.

Amúgy meg tudom, hogy elolvasod! :)

Na írj 1mailt legalább, de ez nem eljárás...

Üdv Blau

Elküldve

Hello

Nem megy valaki péntek délután Pestről Akaliba a találkozóra? Szívesen lennék útitárs a Balatonig mert nekem ott van a Mantám és onnan megyek Akaliba.

Dani

Elküldve

Köszi Manta

Max csüt. délután jó nekem , péntekre szabadot kérek. Jut eszembe meg tudtad érdeklődni a sárvédőt? Műanyagot? Vettem egy bontottat de elég rotty. Most szép foltos a gépem, de így is elmegyek a talira, rohadjon meg.

DAni

Elküldve
Ja. Nincs is olyanod :? Akkor nemtom :roll:

Ja, de van :oops: huh bakker, féllábbal és teljes aggyal már a Balcsin vagyok :oops:

• 3 months later...
Elküldve

Hali!

Tudja valaki, hogy a Mantába milyen elektromos ablakot lehet belekovácsolni?

Esetleg a 2 ajtós C Asconának a gyárija nem kompatibilis bele?

Más

Szervókormányt lehet-e bele tenni?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.