Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

helo,

kösz kérdésed, nem vót hideg.

de hogy mondod: egy spéci emblémás utitakarónak télleg jobban örűtem vóna

ja: és képzeld: erősebb lett a kocsim mint vót, csak azért mert ott voltam

Elküldve

Én nagyon örültem a Manta, Manta filmnek feliratosan, mert nekem szinkronnal van meg! Így viszont hallom az eredeti szöveget is (amit persze értek)!! :wink: :lol: :lol:

Meddig maradtatok??

Elküldve

sokkal jobb eredetiben!

az egy igazijó film, nemcsak azért, mert Manta van benne, jól sikerült produkció

úgy egy óra után valamikor 2 elött volt "sátorbontás"

Elküldve

így van, semmiröl nem szól!

átlagos életképet mutat be, tele van klisékkel, egy tribün a kisembernek Hannover munkásnegyedéböl, álmokról szól, fiatalságról, legendákról, arról ami mindenkit éltet.

-?

- Ez Mantamotor: nem romlik el!!!

és együtt tolják hazáig a verdát, közben a rádióból azt a meccset hallgatják, amire nem értek oda, majd hazaérve egy 13-as kulcscsal megjavítják.

ilyen az élet is

Elküldve

Múltkor volt valamelyik reggeli műsorban a főszereplő, halál normális természetes arc, pedig azóta szerepelt már egypár hollywoodi filmben is.

Ennek mondjuk semmi köze a Mantához, csak úgy eszembe jutott.

Elküldve

igen természetes a Til Schweiger, Deutschland valódi supersztárja (tényleg), jelenleg NY-ban lakik, hóóólivúdi karriert is szeretne.

A csajszi viszont eltünt a süllyesztőben, múltkor volt vele is riport az egyik TV-ben, kérdezték, milyen volt a forgatás?: ja igen voltak autók is....

Elküldve
Kellene egy kis segítség:

tud valaki címet, ahol foncsoroznak?? A fényszóróim elég gázosak! :lol:

Köszke

Itt Lőrincen a Garancia lámpaboltban le lehet adni, és ők megcsináltatják.

Elküldve

Hali mindenkinek!

Volt ídőm kicsit foglalkozni a honlapommal.

Kisebb módósitások történtek, és felraktam képeket a nyári taliról is, bár nem sokat, mert mint tudjuk elmosta az eső.

Mindenkit szeretettel várok!

A cim: mantagabi.fw.hu

Elküldve
Hali mindenkinek!

Kisebb módósitások történtek, és felraktam képeket a nyári taliról is, bár nem sokat, mert mint tudjuk elmosta az eső.

Amint hazaértem melóból, ez lesz az első dolgom!

Üdv: D4K

Elküldve
Hali mindenkinek!

Megnéztem, de most csak futólag. később még ránézek.

• 3 weeks later...
Elküldve

Kicsit túl lőttek a célon. :blink: Van akinek az ilyen tettszik.Ha nekem lenne én meghagynám eredeti állapotban max kicsit csinosítanék rajta.

Elküldve
Kicsit túl lőttek a célon. :) Van akinek az ilyen tettszik.Ha nekem lenne én meghagynám eredeti állapotban max kicsit csinosítanék rajta.

Szívemből beszélsz Corsika, én is csak egy kis átalakítást szerettem volna... De olyan szép az az I400-as szélesítés! :) De ez a gép úgy ronda, ahogy van. A gyönyörű csíklámpa helyett Reki? Fúj! Viszont a felnijeit magamévá tenném! :blink:

• 2 weeks later...
Elküldve
Decemberi v. januári Opel Magazinban van egy érdekes cikk...

konkrétan Lajbi & Hello (MOMC) gépecskéinek leírása...

Csak halkan kérdem hogy nincs meg ez esetleg valakinek neten keresztül is hozzáférhető formában?

• 2 weeks later...
Elküldve

Íme a paripa:

19494174.jpg

19494201.jpg

Márcsak kisebb alakítások kellenek és kéééész teljesen.

(habár már csak kötélvégen vonszoltuk vissza a szerelőhöz :) , amit nem csodálok)

Elküldve

Szép. Utoljára elég régen láttam (talán az esztergomi OTT-on), meg az első kép annyira furcsa volt, hogy fel is merült bennem hogy ez az autó vajon ugyanaz-e?:)

Elküldve
Szép. Utoljára elég régen láttam (talán az esztergomi OTT-on), meg az első kép annyira furcsa volt, hogy fel is merült bennem hogy ez az autó vajon ugyanaz-e?:D

Műszaki után a műanyagos rászabja az új első spoylert és az is színre lesz fújva.

Akkor még szebb lesz.

De most is nagyon széép és a hangja is dönölű. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.