NeedForSpeed Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Találtam ám énisénis képeket! Boogie mantája telepakolva mother in law by deep blue in the bridge (erdeti méretben) Mantát szereti autója (erdeti méretben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember22, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2005 Húú Need! Ezek nagyon jó képek! merre találtad őket??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember23, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2005 Az esztergomi tali topicban linkelték be, mivel írtam hogy senkisem csinált képeket. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember24, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2005 Nekem nagyon bejön ez a gép: http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hi...creenwidth=1280 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Jól tetted! Közben én is meg találtam!;) A kék verdáról meg annyit, hogy tényleg zsír de az optikát felni ügyben jobban meg lehetett volna csinálni! Akarom mondani az én ízlésem nem ilyen felnit tett volna erre a szép mantára! :lol: Remélem nem bántottam meg a tulajt! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 Ez egy korban és tuning időszakban hozzá illő felni! Ez bármilyen hihetetlen is egy Mattig felni! Akkoriban kincsnek számított és TÜV engedélyes volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember25, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2005 En nem semmi! A Srácnak is lehet benne egy kevés pénze!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Na ezt nézzétek!!!! Minden Oples!!! Az új kultuszautó! Itt az ÚJ MANTA!!!!2006-ban!!!! Hát semi manta nincsen benne!:( tiszta modern formáját vezstett mostani opel trendet követő forma! Ez az ÚJ MANTA!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Na ezt nézzétek!!!! Minden Oples!!! Az új kultuszautó! Itt az ÚJ MANTA!!!!2006-ban!!!! Hát semi manta nincsen benne!:( tiszta modern formáját vezstett mostani opel trendet követő forma! Ez az ÚJ MANTA!!! Ezt már régóta (legalább 2éve) mondogatják hogy lesz utódja az Opel 2+2 üléses sportkocsi vonalának, a fotó is ismert volt már, bár utolsó infóm szerint a neve még nem tisztázott hogy Calibra B vagy Manta C lesz-e, viszont imádkozzunk hogy legalább hátsókerekes legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Több mint 3 éve kezdtek el írogatni róla... Még a Totalcar is cikkezett róla. Sajnos (eddig) ennyibe is maradt a dolog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Lehet!!! én csak most láttam a képet Róla! bocsánat, hogy ennyire le vagyok maradva!:(:(:D Csak gondoltam örülni fogtok neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Jól van na... :( :D :D Azért mi is örülnénk egy jó kis hátsókerekes sportgépnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 BOCS! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Ez Futó úr gépére emlékeztet... Aki még nem tudná, miről van szó, annak majd csütörtökön megmutatom a videjóót :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2005 csak úgy érdekes: 3,6 V8 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október1, 2005 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2005 :oops: vazze :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Uhhh.... még a doblemez is útban volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Október1, 2005 Megoszt Elküldve Október1, 2005 Hát ha az ember autót épít,...akkor már építi.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mantát szeretnék! Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Szia Ricsi! Na új forgalmija van a Mantának!!!! :( Végre el van intézve minden! Képzeld a mozaikba is kétszer kellett visszamennem!:D Hogy itt mi volt!:D De most márm inden rendben és Téged sem fognak idióta levelekkel zaklatni!!!!!! Törzskönyvét meg postán küldik! Állítólag egy héten belül!!! Na erre kiváncsi leszek!!!:D Van egy tippem hoyg lehet, hyog ennek is utána kell majd futnom!!!!:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 mantát szeretnéknek kiosztok 2 db ejnye-bejnyét. http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=122921#122921 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október2, 2005 Megoszt Elküldve Október2, 2005 Szia Ricsi! Na új forgalmija van a Mantának!!!! :( Végre el van intézve minden! Képzeld a mozaikba is kétszer kellett visszamennem!:D Hogy itt mi volt!:D De most márm inden rendben és Téged sem fognak idióta levelekkel zaklatni!!!!!! Törzskönyvét meg postán küldik! Állítólag egy héten belül!!! Na erre kiváncsi leszek!!!:D Van egy tippem hoyg lehet, hyog ennek is utána kell majd futnom!!!!:D A bürokrácia nem ismer határokat! :x :shock: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október3, 2005 Megoszt Elküldve Október3, 2005 ide legyetek kedvesek átfáradni egy picit: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=1016 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Sziasztok! Volna egy kis szakmai kérdésem: nemrég vettem egy 2.5-ös Commodore soros 6-os blokkot. A kérdés: ehhez a motorhoz gyártottak-e 24 szelepes hengerfejet? Ha gyártottak, akkor ennek mennyi a reális beszerzési ára? És ha van ilyen, akkor a szelepfészkeket fel lehet-e csiszolni a 3.0-ás szelepekhez? Ennyi a kérdésem, ami tulajdonképpen 3 kérdés. Válaszokat előre is köszi! Sziasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 soros 6 hengert felejtsd el, mert baromi nehéz a blokk és a manta amúgy is orrnehéz. Tegyél bele egy bugázott MV6-ot! Mondjuk papírod soha nem lesz hozzá! 8) Van egyébként soros 3.0 24V az omegákba és annak a hengerfeje szerintem jó hozzá, mert a gyári 4 hengeresre is rárakják, úgy hogy levágnak belőle és így lesz 2.4 16V ! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2005 Megoszt Elküldve Október9, 2005 Tippet kösz! A moci már megvan, azért próbaként csak belegyűrjük. Ha nem válik be, majd én is továbbadom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts