Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Csak el ne feledd ledumálni előre :D ;) :P Ezt most nem értetted... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ne igyál többet a gyógyszerre...mert mindig jönnek ilyenkor ezek a kényszerképzeteid... :D Amennyiben ez előfordulna, akkor sem kellene négy embernek ráncigálnia a fűben :D Ugyebár Kedves Supermennnnnnn :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Szeretem a kihívásokat, tudod gyalogtúrázni is járok a hegyekbe :D Jaja tudjuk...láttuk már a túraszandálod... ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Amennyiben ez előfordulna, akkor sem kellene négy embernek ráncigálnia a fűben :D Ugyebár Kedves Supermennnnnnn :D ;) :P Max nehezebben találnék ki a Balcsiból :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Amennyiben ez előfordulna, akkor sem kellene négy embernek ráncigálnia a fűben :D Ugyebár Kedves Supermennnnnnn :D ;) :P Erre ugye nem baj, ha nem írok semmit...nem akarlak megbántani... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Erre ugye nem baj, ha nem írok semmit...nem akarlak megbántani... ;) Írjál rá nyugodtan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 boxmeccs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Írjál rá nyugodtan ;) tényleg nem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Látom a csajos téma megmozgatta a dolgokat eme punnyadó topikban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Látom a csajos téma megmozgatta a dolgokat eme punnyadó topikban. ahelyett, hogy dugnák végre egy jót...csak itt írkálnak róla, meg ajánlgatják egymásnak... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 tényleg nem... :D De most aztán már tényleg kiváncsi lettem, hogy mit tudnál írni az alkoholizásális szokásaink relációjában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Albert meg laza csávó, nincs semmi vesztenivalója, egy kellemes társaságban eltöltött vacsival csak nyerhet :P Erre elhívja Kingát is ;) Báááááááááááár :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 dugnák végre egy jót Dugnák? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Erre elhívja Kingát is :P Báááááááááááár :D :D Ehhh...... 3as vacsi ? Nem tud bizonyos klisséktől szabadulni úgy látom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 :D ;) :P Na te is inkább a kibúvót keresed, ahelyett, hogy "megcsinálnád" valamelyik csajt...... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ehhh...... 3as vacsi ? Nem tud bizonyos klisséktől szabadulni úgy látom :D az a baj, hogy csak Ti gondoltok a 3 vacsira...nekik ellenben valszeg eszükbe sem jutott a kaja, csak hogy felváltva... ... ... ... ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 az a baj, hogy csak Ti gondoltok a 3 vacsira...nekik ellenben valszeg eszükbe sem jutott a kaja, csak hogy felváltva... ... ... ... :P :D :D Te Anti! Nálatok biztos minden rendben van? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 3as vacsi ? Ha nem négyes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 De most aztán már tényleg kiváncsi lettem, hogy mit tudnál írni az alkoholizásális szokásaink relációjában :D Anti, sztem ne... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Te Anti! Nálatok biztos minden rendben van? :D ;) Én arra tippelnék, hogy Detti valami továbképzésen vesz részt :P Esetleg külföldi kiküldetésre ment egy 3-4 évre ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Te Anti! Nálatok biztos minden rendben van? :D ;) Hát nem mondanám...már tegnap este nem volt semmi... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Én arra tippelnék... Én meg arra, hogy nálam okés minden...de ne tegyük fel a kérdést fordítva... :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Én meg arra, hogy nálam okés minden...de ne tegyük fel a kérdést fordítva... :P :D ;) Megmondtam már hogy ne zavarjatok amikor a szobámat porszívózom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Anti, sztem ne... ;) Most amúgy Gellért fixa ideájáról van szó, hogy mivel egyszer kértem tőle gyógyszert a fejfájásom miatt így én mindig, álladóan gyógyszerre iszom ? Nos a "mindig" és az "állandóan" nem állja meg a helyét, de a fenti körölmények figyelembevételéve volt már ilyen alkalom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Megmondtam már hogy ne zavarjatok amikor a szobámat porszívózom :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts