Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nyugimá rég lezsíroztam vele :D Mááá megint csak a rizsa...ahelyett, hogy megszúrnátok végre...hisz lehet csak arra vár... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Lelkére kötöttem, hogy ne mondja el nektek...így sose fog köpni... :D :D Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy egy ilyen történést meg tudnál magadnak tartani ? :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nyugimá rég lezsíroztam vele :D Én nyugodt vagyok, miattad nem akartam hagyni elsikkadni a dolgot :D ;) :P Okostojás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ugye azt te sem gondolod komolyan, hogy egy ilyen történést meg tudnál magadnak tartani ? :D ;) :P :D Én beszélhetek róla...mi is történt régen...de ő sose fogja beismerni...Kérdezd csak meg...fogadjunk, hogy tagadni fogja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Én nyugodt vagyok, miattad nem akartam hagyni elsikkadni a dolgot :D :D :D Okostojás :D Na aztán majd szépen mindketten földre csücsültök... :D ;) szerintem dobjátok partyba... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Én beszélhetek róla...mi is történt régen...de ő sose fogja beismerni...Kérdezd csak meg...fogadjunk, hogy tagadni fogja... :D Toood mit ? Elhívom egy dárcolásra és majd szépen megbeszélitek mi volt és mi nem, így legalább Detti is biztos lehet abban, hogy nincs semmi párhuzamos kapcsolódás ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 ...mi is történt régen... Toood mit ? Elhívom egy dárcolásra és majd szépen megbeszélitek mi volt és mi nem, így legalább Detti is biztos lehet abban, hogy nincs semmi párhuzamos kapcsolódás :D ;) :P Ne csak nézz...olvass is... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ne csak nézz...olvass is... :D :D Nem nekem kell majd magyarázkodnom :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nem nekem kell majd magyarázkodnom :D ;) :P az a baj, hogy megint hárítok...ahelyett, hogy azon agyalnátok, hogy hogy dugjátok meg....nyulak...csak az a baj, hogy nem a szapora fajtából, hanem a gyávából... :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Na aztán majd szépen mindketten földre csücsültök... :D ;) szerintem dobjátok partyba... :P Én már évek óta elközlekedem mellette :D :D Albert meg laza csávó, nincs semmi vesztenivalója, egy kellemes társaságban eltöltött vacsival csak nyerhet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Toood mit ? Elhívom egy dárcolásra és majd szépen megbeszélitek mi volt és mi nem, így legalább Detti is biztos lehet abban, hogy nincs semmi párhuzamos kapcsolódás :D ;) :P Andi barátnőjét nem hozná el véletlenül? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 az a baj, hogy megint hárítok...ahelyett, hogy azon agyalnátok, hogy hogy dugjátok meg....nyulak...csak az a baj, hogy nem a szapora fajtából, hanem a gyávából... :D ;) :P Majd meglátjuk, hogy ki fog és mit hárítani :D Majd szépen beírjuk az egyeztetés eredményét a fórumra :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Én már évek óta elközlekedem mellette :D :D Albert meg laza csávó, nincs semmi vesztenivalója, egy kellemes társaságban eltöltött vacsival csak nyerhet :D na pont erről pofázok... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Andi barátnőjét nem hozná el véletlenül? :D :D az nem a barátnője...az a gyereke... :D ;) és még csak 6 éves... :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Majd meglátjuk, hogy ki fog és mit hárítani :D Majd szépen beírjuk az egyeztetés eredményét a fórumra :D ;) Ettől még nem én vagyok a fatökű...a többit meg már csak a poén kedvéért is ledumálom a Dettivel...szal lehet csapkodnotok majd a szarban... :P :D mi majd csak röhögünk jóóó??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 az nem a barátnője...az a gyereke... ;) :P és még csak 6 éves... :D :D Namost szerintem nem párhuzamos valóságban vagyunk :D Lesz Vikiről volt szó? Mert annak van egy Andi nevezetű igen kellemetes barátnője/koleganője... :D Rá gondoltam konkrétan :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Andi barátnőjét nem hozná el véletlenül? :P :D Szeretnéd ? :D Nagy hatással volt rád a leányzó ? Megkérdezem majd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ettől még nem én vagyok a fatökű...a többit meg már csak a poén kedvéért is ledumálom a Dettivel...szal lehet csapkodnotok majd a szarban... :D ;) mi majd csak röhögünk jóóó??? :P Ha korábban volt valami, akkor azt miért kell ledumálni ? :P Ráadásul biztos tud róla nemde ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Namost szerintem nem párhuzamos valóságban vagyunk :D Lesz Vikiről volt szó? Mert annak van egy Andi nevezetű igen kellemetes barátnője/koleganője... :D Rá gondoltam konkrétan :D Nehhhhheeeeem. Van a valóság meg amit Anti mond ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ha korábban volt valami, akkor azt miért kell ledumálni ? :D Ráadásul biztos tud róla nemde ? ;) :P :D :D De jó lenne, ha tudnád is "amiről" beszélsz... :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nehhhhheeeeem. Van a valóság meg amit Anti mond :D ;) Ne igyál többet a gyógyszerre...mert mindig jönnek ilyenkor ezek a kényszerképzeteid... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Szeretnéd ? :D Nagy hatással volt rád a leányzó ? Megkérdezem majd :D Hogyazistenbeneeee ;) Múltkor egy levelemre elfelejtett válaszolni :P Mondjuk az lehet az emlegetett fiúja miatt volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hogyazistenbeneeee ;) Múltkor egy levelemre elfelejtett válaszolni :P Mondjuk az lehet az emlegetett fiúja miatt volt :D Gabi...miért nem olyan terepen keresgélsz, ahol nincsenek gödrök, meg hegyek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 De jó lenne, ha tudnád is "amiről" beszélsz... :D :D :D Csak el ne feledd ledumálni előre :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Gabi...miért nem olyan terepen keresgélsz, ahol nincsenek gödrök, meg hegyek??? Szeretem a kihívásokat, tudod gyalogtúrázni is járok a hegyekbe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts