mélykék76 Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ezt a B7-es dolgot itt inkább. Szal szerintem ez a diszkópatkányos est nem annyira jó mint a remember the dancefloor. Részemről ma ide Ha Nagykaizsára mész, akkor azt miért ide írod ? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ha Nagykaizsára mész, akkor azt miért ide írod ? :D ;) :P Mer a B7 itt van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Részemről ma ide Szörnyű volt :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Szörnyű volt :D :D :D Hát nagyon Grat :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Hát nagyon Grat :D ;) :P :D vicceelteeem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 vicceelteeem :P Most 1 ilyen képért képes voltál ilyen messze menni ? :D ;) :P Szerintem budapesti illetőségű :D Amúgy te voltál a csokicsávó ? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Az lemaradt, wiwre is felrakhatnád a képet :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Szerintem budapesti illetőségű :D Ki? Mi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Az lemaradt, wiwre is felrakhatnád a képet :D ;) Persze hogyne még az kéne. Hogy lehet valakit Lesznek hívni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Ki? Mi? Hát syl 333 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Persze hogyne még az kéne. Hogy lehet valakit Lesznek hívni? De most méééér ? :D Mi bajod a Lesz névvel ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Hát syl 333 :D Ja, igen. Budai. Nembaj lejött velünk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október27, 2008 Megoszt Elküldve Október27, 2008 Mi bajod a Lesz névvel ? :D Abszolút semmi csak fura. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Lesszi hazatér :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Lesszi hazatér ;) Ha haza nem is, de új otthont lelt....ismét :D És ismét Albert közreműködésével :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Ha haza nem is, de új otthont lelt....ismét :D És ismét Albert közreműködésével ;) :P Jól szétoltottuk ráadásul téged még meg is etetett. Engem meg a második költöztetés után etettek meg rántottsajttal meg palacsintával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Jól szétoltottuk ráadásul téged még meg is etetett. Engem meg a második költöztetés után etettek meg rántottsajttal meg palacsintával. Hűű... hol van ez a rántott sajt meg palacsinta? :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Hűű... hol van ez a rántott sajt meg palacsinta? :D :D :D Szegény csaj arra vágyik, hogy valaki megdugja...ti meg csak költöztettek, meg kajálni jártok oda... Fatökű banda... :D ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Szegény csaj arra vágyik, hogy valaki megdugja...ti meg csak költöztettek, meg kajálni jártok oda... Fatökű banda... :D ;) :P Hogy szívna el téged a fűbokor Amúgy biztos így van csak kérdés ki az a valaki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Szegény csaj arra vágyik, hogy valaki megdugja...ti meg csak költöztettek, meg kajálni jártok oda... Fatökű banda... :D ;) :P Pont az a marharonda tipus, aki bárkivel csak legyen már valami :D :D De ha meg vagy győzödve arról, hogy te mindent kristisztán látsz, akkor a lehetőség adott, csak élned kell vele :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Jól szétoltottuk ráadásul téged még meg is etetett. Engem meg a második költöztetés után etettek meg rántottsajttal meg palacsintával. Nem úszzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meg a vacsimeghívásodat, ehhez ragaszkodom :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Pont az a marharonda tipus, aki bárkivel csak legyen már valami :D ;) De ha meg vagy győzödve arról, hogy te mindent kristisztán látsz, akkor a lehetőség adott, csak élned kell vele :P :D :D Köszi...nekem már volt benne részem...hagyok nektek is néminemű lehetőséget... :D :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Köszi...nekem már volt benne részem...hagyok nektek is néminemű lehetőséget... :D :D :D :P Tényleg ? Valahogy ezt eddig mind ő, mind te elfelejtetted említeni :D ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Nem úszzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meg a vacsimeghívásodat, ehhez ragaszkodom :D ;) :P :D Nyugimá rég lezsíroztam vele :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október28, 2008 Megoszt Elküldve Október28, 2008 Tényleg ? Valahogy ezt eddig mind ő, mind te elfelejtetted említeni :D ;) :P :D Lelkére kötöttem, hogy ne mondja el nektek...így sose fog köpni... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts