Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 az mi? Morrison's Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Morrison's Áhhá thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Jó de úgy készülj, hogy onnan megyünk a Morgóba tovább... :D És ti hogy akartok kimenni a várhoz, meg onnan a Morgóba? <_< Detti vezet? :huh: Vagy BKV? :D Mikorra tervezitek a megjelenést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 És ti hogy akartok kimenni a várhoz, meg onnan a Morgóba? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 http://samdprod92.virginradioblog.fr/insol...xi4_407.400.jpg Látod ez eszembe sem jutott, pedig tegnap este igénybe kellett vennem ezt a szolgáltatást, hogy elérjem az utsó éjszakai buszom Börsre <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 taxi lesz szerintem... De egyenlőre azon megy az agyalás, hogy hánykor hova mikor mivel...mert mivel nem lesz igazán túl meleg az este és éjfél előtt nem nyerő a morgóba sem menni...így lehet csak 9 körül kéne fesztiválozni...és akkor az a 2-3 órát már csak kibírják a csajok... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Elugrom Alberthez a géptetőért, felhívom Norbit. Pista a Csáknoriszhíd és az M0 az M3 és Csömör közt még nincs kész vagy hol a csába vagy má eddig a 2-3 órát már csak kibírják a csajok... <_< Ez azt jelenti hogy menjek át előtte hozzátok borral és töltsem beléjük hogy bírják? :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 taxi lesz szerintem... De egyenlőre azon megy az agyalás, hogy hánykor hova mikor mivel...mert mivel nem lesz igazán túl meleg az este és éjfél előtt nem nyerő a morgóba sem menni...így lehet csak 9 körül kéne fesztiválozni...és akkor az a 2-3 órát már csak kibírják a csajok... <_< Nem jó későn sem odamenni, mivel egyrészt 10kor kapuzárás van, nem lehet bemenni, másrészt meg legalább fél órás sorbaállás lesz a bejutás előtt. Tehát legkésőbb szerintem 9kor már ott kéne lenni, ha menni akartok :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Most Piiista megveszi a jegyeket? Mert akkor nem kell sorbanállni... Ha este 9-kor vagyunk ott akkor elvileg az úgy jó??? és akkor amíg bírják a csajok iszunk, aztán átmegyünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Most Piiista megveszi a jegyeket? Mert akkor nem kell sorbanállni... Ha este 9-kor vagyunk ott akkor elvileg az úgy jó??? és akkor amíg bírják a csajok iszunk, aztán átmegyünk... Csak akkor, ha elhozza a belépőkarszalagokat meg a többi cuccost mindjárt, mert van elővételi jegy is, csak azzal este ugyanúgy sorba kéne állni a cuccokért. Ebben az esetben szerintem optimális lehet a 9óra. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Én tegnap voltam :huh: Nagyon bebaxtam :D Valami van a levegővel, vagy front lesz vagy nemtudom, de tegnap 3 LongIsland megártott nekem is....pedig nemszokott <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Csak akkor, ha elhozza a belépőkarszalagokat meg a többi cuccost mindjárt, mert van elővételi jegy is, csak azzal este ugyanúgy sorba kéne állni a cuccokért. Hát így már nem fog kelleni <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Valami van a levegővel, vagy front lesz vagy nemtudom, de tegnap 3 LongIsland megártott nekem is....pedig nemszokott <_< Hát én megittam 6szor1decit2szer, ahhoz képest még elég jól megálltam a két lábamon :D Mostanában túl sok az edzés :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember13, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2008 Gabi...kezdesz felnőni...bár ezzel a mennyiséggel azért még ne dicsekedj...mondjuk jobb mint a két sör... :huh: :D Jah...fél 10 bejárat...tali... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember14, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2008 Jah...fél 10 bejárat...tali... <_< Még jó hogy mindenki odaért időben, nem csak én... :huh: Jól sikeredett az ittasodás azért tegnap is, meg a bulérosz se volt utolsó :D Miután leléptetek, Píístával elfoglaltuk a színpadot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Albert, Ezt a taxis dolgot magyarázd el mégegyszer, mert tudum, hogy kétszer meghallgattam, de még mindig nem étem bűnti pontos helyét <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Albert, Ezt a taxis dolgot magyarázd el mégegyszer, mert tudum, hogy kétszer meghallgattam, de még mindig nem étem bűnti pontos helyét <_< :huh: Pista, (Jóreggelt :D ) Szal átjöttünk az Andrássyn (nemtom melyik úton asszem troli is jár rajta de nem emléxem pontosan), ahol szerintem ma autómentes nap van. ######pék meg micsinál, jóhogy megvárja amíg átmegyünk és nem előtte szól hogy ne menjünk át hanem utána megbüntet. Taxis hogy beszélt a rendőrökkel beszartam :D . Aszondja elismerem és nem érdekel ha megbüntet mert azzal meg maga azt ismeri el hogy nincs jobb dolga vasárnap reggel fél hétkor mint utast szállító taxist b@sztatni :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Albert, Ezt a taxis dolgot magyarázd el mégegyszer, mert tudum, hogy kétszer meghallgattam, de még mindig nem étem bűnti pontos helyét <_< :huh: Te élsz még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Te élsz még? <_< Persze, miért ne élnék ? :D :D :lol: B7 jó volt, Piáf megy a levesbe :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Persze, miért ne élnék ? :D :D :lol: B7 jó volt, Piáf megy a levesbe :huh: Csak mert el voltál tűnve. Ja Piáf már kár volt meg a B7ben az uccsó piák is <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Csak mert el voltál tűnve. Ja Piáf már kár volt meg a B7ben az uccsó piák is <_< Áhhhh, csak a szokásos 6 napos hét rulez :D B7ben mi baj vót az utcsó piákkal ? :huh: Sok(k) vót ? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Áhhhh, csak a szokásos 6 napos hét rulez :huh: B7ben mi baj vót az utcsó piákkal ? <_< Sok(k) vót ? :D :D Hát nem volt kevés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október11, 2008 Megoszt Elküldve Október11, 2008 Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni :lol: Előre is nagyon köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október14, 2008 Megoszt Elküldve Október14, 2008 Sziasztok! 1 kis segítséget szeretnék kérni :lol: Előre is nagyon köszönöm. Megoldódott... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Október25, 2008 Megoszt Elküldve Október25, 2008 Ezt a B7-es dolgot itt inkább. Szal szerintem ez a diszkópatkányos est nem annyira jó mint a remember the dancefloor. Részemről ma ide Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts