Albert Elküldve Június13, 2008 Elküldve Június13, 2008 Köv hét csütörtökre próba melóra hívtak,szal alakul a dolog... :D Igen, jól tudod, akkor van Lurdy is :D
Álom Elküldve Június16, 2008 Elküldve Június16, 2008 Üdv mindenkinek!! Szeretnék csatlakozni hozzátok,elkelne némi segítség!!
mélykék76 Elküldve Június16, 2008 Elküldve Június16, 2008 Üdv mindenkinek!! Szeretnék csatlakozni hozzátok,elkelne némi segítség!! Helló, Miben segíthetünk ? :D
Álom Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Helló, Miben segíthetünk ? :D Helló Mélykék 76! Azt már tudom hogy felkellene látogatnom a lurdy parkolóba,azon kívül mi a teendőm?
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Helló Mélykék 76! Azt már tudom hogy felkellene látogatnom a lurdy parkolóba,azon kívül mi a teendőm? Kelleneeeeeeeee ? :D Dehogy KELL csak ha kiváncsi vagy lányokra és a srácokra :D Klubhoz történő csatlakozás kapcsán pedig itt lelhetsz infókat : http://opelclub.hu/klubtagsagrol/index.php Kérdezz nyugodtan, ha valami felmerülne benned a fenti oldalon leírtak kapcsán.
Álom Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Kelleneeeeeeeee ? :D Dehogy KELL csak ha kiváncsi vagy lányokra és a srácokra :P Klubhoz történő csatlakozás kapcsán pedig itt lelhetsz infókat : http://opelclub.hu/klubtagsagrol/index.php Kérdezz nyugodtan, ha valami felmerülne benned a fenti oldalon leírtak kapcsán. Azt hogy "kellene" úgy értettem hogy igen, kiváncsi vok a többi tagra és szeretnék feljutni pestre!Egyébként naon tetszik idáig amit megtudtam,a klubb tagság is meg lessz remélem rövidesen! :D
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Azt hogy "kellene" úgy értettem hogy igen, kiváncsi vok a többi tagra és szeretnék feljutni pestre!Egyébként naon tetszik idáig amit megtudtam,a klubb tagság is meg lessz remélem rövidesen! :D Feltétlenül gyere el egy Lurdy talira, vagy máés, nagyobb talira ha van rá lehetőséged :D Itt pedig lelhetsz egy pár tagok a szűkebb környezetedből : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=900 :P
Álom Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Feltétlenül gyere el egy Lurdy talira, vagy máés, nagyobb talira ha van rá lehetőséged :D Itt pedig lelhetsz egy pár tagok a szűkebb környezetedből : http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...0&start=900 :P Alig hanem csak jövő héten lessz a beavatásom,addíg is köszi a segítséget!! :D
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Alig hanem csak jövő héten lessz a beavatásom,addíg is köszi a segítséget!! :D Milyen autód van ? :D
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 H-ASTRA-GTC 1.4 :D :D Kép, hogy milyen kocsit keressünk következő héten ? Bár GTC asszem nem lesz sok, Balázskét meg már ismerjük :P
Álom Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 :D Kép, hogy milyen kocsit keressünk következő héten ? Bár GTC asszem nem lesz sok, Balázskét meg már ismerjük :D Szerettem volna feltölteni de nem sikerült,sajnos!Egy folytában azt írta ki hogy az adminisztrátorral beszéljek!! Majd egyszer össze jön!
coupe Elküldve Június17, 2008 Elküldve Június17, 2008 Szerettem volna feltölteni de nem sikerült,sajnos!Egy folytában azt írta ki hogy az adminisztrátorral beszéljek!! Majd egyszer össze jön! A fórum képtára csak klubtagoknak érhető el......Tedd fel egy képtáras oldalra mondjuk ide www.kepfeltoltes.hu és onnan linkeld ide :D
Álom Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 A fórum képtára csak klubtagoknak érhető el......Tedd fel egy képtáras oldalra mondjuk ide www.kepfeltoltes.hu és onnan linkeld ide ;) Köszi rajta vagyok az ügyön!Csekély sikerrel egyenlőre! :rolleyes:
mélykék76 Elküldve Június18, 2008 Elküldve Június18, 2008 Köszi rajta vagyok az ügyön!Csekély sikerrel egyenlőre! ;) Küldd el a kek76@-ra fríííméléknél. Majd én feltöltöm :rolleyes:
yooccoo Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 jövő héten, de szerintem kocsi nélkül ;) első futóművezés lesz, csak az nincs meg 2-3 óra alatt itt helyben meg majomarcok vannak, kiábrándultam belőlük voltunk ma Dedeoéknál, kicserélték a lengéscsillapítót telefonban nettó 15 küröli összegről volt szó, aztán meg fizetett asszony 8-at ;) mondom, ügyes voltál de mit nem csináltak akkor meg? :rolleyes: akartam volna menni ma talira, csak egyébb dolgok közbejöttek pár hétig biztos nem megyek, sűrű a nyár az építkezés miatt
mackosajt Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 Hát, Gyula megint ingyen "szerelt". szokása.
yooccoo Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 rosszul láttam vagy tényleg csinálnak műszaki vizsgát? mert itt a leírásban nem látok ilyet, de mintha ott láttam volna kiírva
mélykék76 Elküldve Június19, 2008 Elküldve Június19, 2008 rosszul láttam vagy tényleg csinálnak műszaki vizsgát? mert itt a leírásban nem látok ilyet, de mintha ott láttam volna kiírva Ők biztos, hogy nem vizsgáztatnak, de szempontodból a végcélt tekintve teljesen mindegy, hogy lokálisan hol vizsgázik a kocsi. Írj nek mail, vagy hívd fel telefonon, biztos tud olyan megoldást mondani, hogy nen kelljen sokat várnod.
Gelko Elküldve Június20, 2008 Elküldve Június20, 2008 Hát, Gyula megint ingyen "szerelt". szokása. azért ilyen híreket ne terjesszünk sztem :rolleyes: helyben valóban nem vizsgáztat, de kedd,szerda,pénteki napokon van vizsganap ahova viszik az autókat...elötte egy nappal kell vinni stb...
mackosajt Elküldve Június20, 2008 Elküldve Június20, 2008 azért ilyen híreket ne terjesszünk sztem :rolleyes: helyben valóban nem vizsgáztat, de kedd,szerda,pénteki napokon van vizsganap ahova viszik az autókat...elötte egy nappal kell vinni stb... amúgy átvitt értelemben írtam. ;) Tudod te azt. Na! ;) Mellesleg jobb ilyen irányban "csalódni" szerintem a fizetéskor.
nagy istván Elküldve Június23, 2008 Elküldve Június23, 2008 nem tud valaki ajánlani egy emberséges szerelőt a 9. ker(józsef attila ltp.)közelében?olyanra gondolok aki nem lehuzni akar. ma megint sokkot kaptam 2 emberkétől is ezen a téren. ahol gályázok van melletünk egy szerelő,átballagok és kérdem hegeszteni lehet-e.mondja az okos tulaj:ök csak komplett rendszert tesznek fel,darabonként nem cserélnek semmit pláne nem heggesztenek.az árra irányuló kérdésre 85 lett a válasz.már csak poénból kérdeztem,hogy munkadíjal?,nem jött a válasz az még egy 20-as. na ilyet nem szeretnék mégegyszer kifogni.nem az bánt,ha fizetni kell,hanem a gusztustalanság. de nem rongálok senkit ezzel többé. muszáj megoldanom a problémát,mert olyan hangja lett mintha egy tankban ülnék. elöre is kössz!
yooccoo Elküldve Június23, 2008 Elküldve Június23, 2008 nem tud valaki ajánlani egy emberséges szerelőt a 9. ker(józsef attila ltp.)közelében?olyanra gondolok aki nem lehuzni akar. ma megint sokkot kaptam 2 emberkétől is ezen a téren. ahol gályázok van melletünk egy szerelő,átballagok és kérdem hegeszteni lehet-e.mondja az okos tulaj:ök csak komplett mit akarsz heggeszteni?
coupe Elküldve Június23, 2008 Elküldve Június23, 2008 mit akarsz heggeszteni? A hozzászólásából ítélve kipufogót..... ;) :rolleyes:
yooccoo Elküldve Június23, 2008 Elküldve Június23, 2008 A hozzászólásából ítélve kipufogót..... ;) ;) azt értem, de mit hova? :rolleyes:
Recommended Posts