opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 A Butabi fivérek figyelmét felhívnám a figyelmét a Rió nyárivégi programjára (aug. 28). Na vajon ki lesz ott? B) jejeje B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 A Butabi fivérek figyelmét felhívnám a figyelmét a Rió nyárivégi programjára (aug. 28). Na vajon ki lesz ott? B) Még sosenem láttam angolul :D Jó volt. Tartok tőle hogy lévén Rio azt mondjuk majd hogy jó a buli csak sok a k5sög B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május18, 2008 Megoszt Elküldve Május18, 2008 Ismeri valaki a Rio főnökét? Lesz nála habparty? B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ellenben a ZP kezd alakulni, már elég sokan voltak tegnap B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Ellenben a ZP kezd alakulni, már elég sokan voltak tegnap B) Lesz valami jó koncert a közeljövőben? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 Nézegesd meg : http://www.zoldpardon.hu/ B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2008 Megoszt Elküldve Május19, 2008 26-a Ganxsta Zoliék, 2-a R-GO B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bond1 Elküldve Június1, 2008 Megoszt Elküldve Június1, 2008 ganxsta jó volt;) jó sokan voltatok csütörtökön lurdynál....csak lestem:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Adjon valaki pesti tanácsot! Milyen útvonalon tudok leggyorsabban eljutni a 3kerbe a Flórián térhez,ha kecskemét felöl jövök hétfőn reggel 10-kor? Hungárián végig?(szerintem halál) Át a lágymányosin és ott végig a 86-os busz vonalán?(ez talán nincs bedugulva annyira) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Át a lágymányosin és ott végig a 86-os busz vonalán?(ez talán nincs bedugulva annyira) Legalább olyan rossz. Rakpartlezárások is vannak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Legalább olyan rossz. Rakpartlezárások is vannak. Tényleg,ez ki is ment a fejemből. Bár ez nem közvetlen a rakpart,de ugye a lezárás miatt pont oda esik a forgalom nagyobb része. Komolyan mondom egyszerűbb lenne repülni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 Adjon valaki pesti tanácsot! Milyen útvonalon tudok leggyorsabban eljutni a 3kerbe a Flórián térhez,ha kecskemét felöl jövök hétfőn reggel 10-kor? Hungárián végig?(szerintem halál) Át a lágymányosin és ott végig a 86-os busz vonalán?(ez talán nincs bedugulva annyira) 10kor már nem gázos egyáltalán no para! Javaslom a lágymányosin gyere át, és egyből gyere le róla jobbra az infoparknál. Ott nem fog állni a felsőrakpart ha szerencséd van és el tucc menni a petőfihidig, ha nincs akkor vissza a lágymányosi alatt, a lényeg hogy a Móricra juss el a budafokin. Onnan Gellért tér, és megint a felső rakpart. Erzsébet hid alatt aztán menj le a rakpartra és gyere fel a margithidnál. Még ezután jöhetsz a Lajos utcán amit nem ajánlok, helyedben lent maradnék a hév mellett párhuzamosan, az is a Flóriánra visz. Én legalábbis igy jönnék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június6, 2008 Megoszt Elküldve Június6, 2008 attól függ, hol jössz én egyébbként a körúton mennék, az pont az árpád hídon visz át ahogy beérsz pestre, a körúton jobbra (akár 5-ösön, akár 4-esen jössz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június7, 2008 Megoszt Elküldve Június7, 2008 Két évig éltem pesten,mindkét útvonalat tudom,csak azzal nem vagyok tisztában,hogy most mi hogy van lezárva fent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június9, 2008 Megoszt Elküldve Június9, 2008 No végülis nem hungáriáztam,Budafok felöl támadtam. :D Reggel kamionos szexciótárs CB-n bekérdezett pestre mizu van,M5-nagykörösi 2km-es stau,soroksári full,szal nem arra mentem. M0-án be,budafokin végig,aztán a 86-os busz vonalát követve egészen a flóriánig ügettem,mindez 45 perc alatt a nullástól,reggel 9kor! :D Szerintem mázlim volt,visszafelé már azért dugóztam itt ott,budafoki elején és Clark Ádám tér előtt,de nem volt vészes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 No végülis nem hungáriáztam,Budafok felöl támadtam. :D Reggel kamionos szexciótárs CB-n bekérdezett pestre mizu van,M5-nagykörösi 2km-es stau,soroksári full,szal nem arra mentem. M0-án be,budafokin végig,aztán a 86-os busz vonalát követve egészen a flóriánig ügettem,mindez 45 perc alatt a nullástól,reggel 9kor! :D Szerintem mázlim volt,visszafelé már azért dugóztam itt ott,budafoki elején és Clark Ádám tér előtt,de nem volt vészes. Ügyivagy. Akkor nagyjából ugyanezen az útvonalon lehet jönni csütörtök este Lurdyba :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 erőt-egészséget, megérkeztem én is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 erőt-egészséget, megérkeztem én is Nézd csak :D :D Lurdynál is látunk majd valamikor ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Nézd csak :D :D Lurdynál is látunk majd valamikor ? jövő héten, de szerintem kocsi nélkül :P első futóművezés lesz, csak az nincs meg 2-3 óra alatt itt helyben meg majomarcok vannak, kiábrándultam belőlük Link to comment Megosztás: More sharing options...
yooccoo Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 jövő héten, de szerintem kocsi nélkül :D első futóművezés lesz, csak az nincs meg 2-3 óra alatt itt helyben meg majomarcok vannak, kiábrándultam belőlük szerintetek hova menjek futóműveztetni? lenne cserés meg beállítós dolog is Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Ügyivagy. Akkor nagyjából ugyanezen az útvonalon lehet jönni csütörtök este Lurdyba :D Azért az elég nagy kerülő lenne,de ha összejön a pesti meló,sűrűn fogtok látni lurdy talin! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június10, 2008 Megoszt Elküldve Június10, 2008 Hö-hö. De akkor ráncigálunk mindenhova :D RongylábJani :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 Hö-hö. De akkor ráncigálunk mindenhova :D RongylábJani :D :P ;) B) Úgy legyen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június11, 2008 Megoszt Elküldve Június11, 2008 szerintetek hova menjek futóműveztetni? lenne cserés meg beállítós dolog is asszem alul is kint van a kis logo. Strohm Kft. Zádor utca. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június13, 2008 Megoszt Elküldve Június13, 2008 Hö-hö. De akkor ráncigálunk mindenhova :D RongylábJani :P ;) B) Köv hét csütörtökre próba melóra hívtak,szal alakul a dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts