Kacsero Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :) Észre sem vettétek, hogy a 100.oldalt is megkezdtétek, és hogy Pííísta, a Te előző hsz-ed volt a 2000.-ik :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Sziasztok !!! Tudna ajánlani vki megbízható-korrekt autó szerelőt pest megyében (ha van Albertirsa közelében)? Opel Corsa B 99-es 1.2 V16 hoz kellene. Elörre is köszönöm. Helló, Én sajnos nem tudok Albertirsa közelében ilyen szerelőt mondani, csak Budapesten. Kecskeméti srácok biztos tudnak náluk ajánlani valakit és az közelebb van hozzád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Észre sem vettétek, hogy a 100.oldalt is megkezdtétek, és hogy Pííísta, a Te előző hsz-ed volt a 2000.-ik :) :huh: Kétezredikre nem is figyeltem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kombayn Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hell Köszi a tippet. Akkor megkérdezem ott is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hááát kétszer pont útban voltak :huh: :lol: :) Nem oyan könnyű mindekit pozicionálni és ha néha összejön, akkor sem könnyű figyelmbevenni ezt :) :D ;) Csávókám azért nézett először, hogy ennyire konkrétan le akarod nyúlni a nőjét, vagy mivan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Csávókám azért nézett először, hogy ennyire konkrétan le akarod nyúlni a nőjét, vagy mivan... :) Azzal, hogy lerombolom ? :huh: Figyelem, hogy ki hol van, csak ugye nem mindig úgy adja ki, ahogy akarom, tervezem :lol: :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Figyelem, hogy ki hol van, csak ugye nem mindig úgy adja ki, ahogy akarom, tervezem :) :) :D Píísta féle higanymozgáshoz sok tér kell... :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Píísta féle higanymozgáshoz sok tér kell... :lol: :) Bulizni nem kempingszékkel jár? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Bulizni nem kempingszékkel jár? :huh: Lelkileg szegény vagy, ha nem láttad még a Píísta féle termékenységi táncot :lol: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lelkileg szegény vagy, ha nem láttad még a Píísta féle termékenységi táncot :) :) :) Vagymiaz.. De bármiis, KELL látni :bólogatósszmájli: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hello Pista és Albert :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Lelkileg szegény vagy, ha nem láttad még a Píísta féle termékenységi táncot :) :) :D Mivel Norbi ritkán hord szemüveget, így nehéz lesz látnia :) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 hello Pista és Albert :) Kátyázni vótál ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Kátyázni vótál ? :) nem, csak mászkáltunk ide oda amoda...semmi különös Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 semmi különös Perszeperszepersze (téllegholabólogatósszmájli) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nem, csak mászkáltunk ide oda amoda...semmi különös Ilyet ti nem csináltok nem ? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ilyet ti nem csináltok nem ? :) :D Esk át kellett vóna jönnöd. Akkora kudik voltak itt nem tudtunk meginni egy hordó sört. Hihetetlen :) Még átjöhetsz mer nem a hordócska nyer akkorse ha a többiek elmentek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 ....Akkora kudik voltak itt nem tudtunk meginni egy hordó sört. Hihetetlen :).... Mi az a kudik ? :) Mingyááááá megyek aludni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Mi az a kudik ? :) Mingyááááá megyek aludni. kudi=kudarc yo8 :integetösszmájli: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Ilyet ti nem csináltok nem ? :) :) nem :D mindenki nehézkes -kb annyira mint én :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 nem :) mindenki nehézkes -kb annyira mint én :) De akkor hogy sikerült ezt a mászkálós dolgot összehozni ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Legutóbbi bejelentkezésed ideje: Ma, 03:19 :) Pesta, mondtam este B7 a terv? Mondtam mert nézted a honlapot emléxem zenélt a géped. De ha jól tom nemtuttad hogy szeretnél-e jönni vagy nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Legutóbbi bejelentkezésed ideje: Ma, 03:19 :) Pesta, mondtam este B7 a terv? Mondtam mert nézted a honlapot emléxem zenélt a géped. De ha jól tom nemtuttad hogy szeretnél-e jönni vagy nem. Meglássuk mi lesz. Egyenlőre egy gépet próbálok ápdételni hardwwwwwer kapcsán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Meglássuk mi lesz. Egyenlőre egy gépet próbálok ápdételni hardwwwwwer kapcsán :) Csak nem tart reggelig... Redi? B7? :) Előtte ivás Nálad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Redi? B7? :) Előtte ivás Nálad? Mindent megittál a multkor :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts